reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Martilla świetne,nie czytałam tego jeszcze.Oczywiście w 2 miejscach się poryczałam,bo jakaś wrażliwa po ciąży się zrobiłam :-p
Czytałam że będziesz się starać o dziewuszkę :-) Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci powodzenia ;-)

andzia
dzięki :-)ja wiem ,ze najważniejsze żeby było zdrowe, ale mam taką cichą nadzieję na dziewczynkę:-) maż nie ukrywając też, aż jestem zaskoczona bo facet to zazwyczaj chce syna:-)

No nic ja szykuję się do spania bo Kewinek pewnie zrobi mi pobudkę o 8 albo 9. a przedwczorajsza noc była dla mnie okropna. nie dość że nie mogłam zasnąć i ostatni raz kiedy zobaczyłam na zegarek była koło 2 to mały obudził się z płaczem o 3:30 i mi pojękiwał. ja go ładnie położyłam do spania pogłaskałam poszłam się chwilę położyć i znowu płacz. I tak w kółko aż do 6 :-( na szczęście Kewienk też był tym wymęczony i dał pospać potem do 9:40

Kochana to Twój Kewinek to złote dziecko...dla mojej Hania 6:00 rano to standardowy czas na pobudkę :-( raz, że w tygodniu wstaję o 5:00 do pracy to nawet w weekend nie mam jak odespać :-(I chociaż mała chodzi spać ok 21:00 to zawsze pozostaje coś do zrobienia na wieczór...gary, prasowanie, albo ta okropna nauka jak na jutrzejszy egz. Już mam dość tego zabiegania i braku czasu na relax. Jutro muszę napisać pracę na pon., a w pon. przygotować się na wt.seminarium. O losie słodki nie wiem jak ja to wszystko ogarnę :-(

Ja tak o poranku w niedziele na chwilkę :-D Właśnie spojrzałam na mój suwaczek i nie mogę się nadziwić jak ten czas leci...Hania ma już 14 m-cy :shocked2: A dopiero była taka malutka :tak: Wczoraj koleżanka pokazywała mi ciuszki dla swojej córeczki, która ma się urodzić we wrześniu i strasznie mi się zatęskniło za takim małym szkrabem :tak: Ohh gdyby tylko to było takie proste...

No nic zmykam suszyć włosy i spadam na egzamin. 3majcie kciuki, bo będzie mi to baardddzzzoooo potrzebne :-(

hej kochane:-)

ja tak Was z doskoku podczytuję, bo zawsze milion spraw mam i nie mam tyle zasu ile bym chciała na sidzenie na forum itp...

Martilla
staranka w zcerwcu?dobrze przeczytalam?:-):-):-)

xTosia
heheh zatęskniłas za maleństwem...mnie też nachodzą takie tesknoty...tyle że blokuje mnie ten diabelny "zdrowy rozsądek"mówiący np"masz za małe mieszkanie":-D

Moja córcia ma siędobrze,katar minał, kaszle jeszce..ale mam nadzieję że i to niebawem min ie..dziś pogoda lepsza to może wybede z dziećmi nad jeziorko.

Synek sięszykuje do przestawienia-niespodzainki we wtorek na dzień mamy w przedszkolu, dostałyśmy zaproszenia..wiec sie pewnie kazda mam odpicuje i uzbrojone w aparaty będziemy dumnie oglądać nasz dzieci:-)

Milej niedizeli kochane,pozdawiam wszystkie:-):-):-)

anekha
tak tak dobrze przeczytałaś:-)
rewia mody mamusiek w przedszkolu się szykuje?;-) no kochana napewno wszystkie się wystroją zobaczysz:-) takie przedstawienia super sprawa, korzystaj korzystaj, bo od września będziesz na wywiadówki latać;-)

reklama
Ja tylko na minutkę pochwalić się, że mam egzamin za sobą i na pewno zdałam :tak: cieszę się ogromnie chociaż nie do końca wykorzystałam tylko swoją wiedzę ;-) Mąż zabrał Hanię na spacer więc ja lecę stawiać zupę i poprasuję przez godzinkę trochę.

Buziaczki

Do góry