reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

agacjone - napisałaś też że Twój synuś dziś śpi na całego. Ehhh.... Ty to masz wygody. Moja mała od około 5dni śpi po 20minut budzi się i nie śpi przez kilka godzin. Także w dzień prawie wcale nie śpi. A co do nocy, zasypia około 21 i budzi się około 4:00 lub 5:00rano. Mam nadzieję że jeszcze zrobi się z niej większy śpioch :-)

reklama
Widzę że zwierzątka temat ciąg dalszy. Ja tam mam psa taki do kolan i wszyscy się pytają co to za rasa. A ja mówię kundel :-) W sumie nie ma co sie znowu dziwić że mylą bo on wygląda tak samo jak golden retriver. Taka sama maść mordka, włosy tyle że mniejszy. Ale jak już mi tak kiedyś umrze to na drugiego raczej się nie zdecyduje. Planuje ewentualnie kupić papużki. Jak byłam mała to miałam takie zwykłe faliste a w zeszłym roku z mężem złapaliśmy Nimfe (najwyraźniej komuś uciekła) ale wydaliśmy ją. A co do zachowania psa i jego agresji to nam raczej to nie grozi (chociaż nigdy nie mów nigdy) Kewinek już nie raz siadał na niego ciągnął za włosy, mordke a on tylko patrzył. A poza tym to faktycznie obowiązek z nim jest. Wychodzenie na dwór, weterynarz, opłaty. Eh dlatego chyba poprzestane na papużkach.

Olka- co do długiego @ to ja teraz po dośc długiej przerwie znowu zaczelam barc tabsy. i mam podobnie jak Ty. teraz 8dzien @ jakos sie tym nie stresuje bo przy pierwszym braniu tablet to tak niestety sie zdarza, moze sie ciagnac i ciagnac, a nawet w miedzy czasie moga pojawic sie plamienia. wtedy na wizycie u gin powinno sie powiedziec, bo byc moze tabletki ktore sie bierze nie sa odpowiednie dla organizmu.
kiedys jak bralam tablety regulon to malam dwa miesiace miedzy @ plamienia...i czulam sie fatalnie, pozniej przeszło.i bylo ok.
teraz mam znowu inne tabsy. narazie czuje sie po nich dobrze, nie liczac tego dlugiego @ to jest ok.

Karolcia- jejku Kewinka poznać nie idzie:) jaki juz duchy chłopak:) jak ten czas leci... fiu fiu Fliper niedługo 9miesiecy skonczy! aaaa masakra.
a teraz jest taki kochany...wszedzie za mna łazi:) przytula sie....słodkie to:) musi mnie bardzo kochac:)))

ilonq
a jakie teraz bierzesz tabletki??o ja bralam kiedys kiedys novynette i teraz jak dostane okres (mam nadzieje ze nc nie zmajstrowaliosmy:-D) to tez zaczne brac bo po co sie ma czlowiek stresowac:tak:
a my bylismy iu kubusia prababci bo na chrzcihach niemogla byc i teraz prezencik dała..
zjadl mi pieknie drugi raz marchewke z jablkiem ze sloiczka a teraz sobie gada:-)

olka
to jak się tak nie możesz na nic zdecydować to moze narazie nic nie kupuj?
po co sobie dodatkowo obowiązków dokładać?

agacjone
ooo kogo witam kogo goszczę:-)

agacjone ja juz bralam DIANE35(te za to nie dają 100% pewnosci anty), REGULON(mialam na poczatku planienia,około 21zł), po ciazy brałam LOGEST (te mi bardzo nie służyły,bo bylam bardzo senna, łeb mnie bolał itpi w ogole drogieokło 40zl. po dwoch miesiacach przestała je brac), teraz lekarz przepisal mi RIGEVIDON powiedzial, ze sa dobrze tolerowane przez kobiety... i jak narazie mial racje, zadnego bolu głowy,nic nie zaobserowałam. i sa tanie bo sa na NFZ.

a tak w ogole to cos mi nie dobrze:/ źle sie czuje.

teraz lekarz przepisal mi RIGEVIDON powiedzial, ze sa dobrze tolerowane przez kobiety... i jak narazie mial racje, zadnego bolu głowy,nic nie zaobserowałam. i sa tanie bo sa na NFZ.

Ja brałam te tabletki i też sobie chwalę, zobaczymy co będzie po obecnych, czekam na @ i zaczynam brać :tak:

Olcia
Chwal się coś to za stworzenie Boże kupiła :cool2:

Ja lecę się uczyć na niedzielny egz. Buziaczki

reklama
Do góry