reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hejka
u nas wszycy chorzy oprocz meza ale to chyba pisalam....juz nas powoli puszcza,u Kubusia wczoraj pani doktor byla nie jest gorzej ale zupelnie zdrowy nie jest...do 10 dnia ma brac ceclor ale dzis juz duzo mniej pokasływal....teraz bąbel najdl sie i spi...jutro ewakujemy sie do tesciow a moja mamuska zrobi oczyszczanie domu przez weekend:-D:-D
w poniedzialek mam z małym na bioderka wiec zobaczymy jak bedzieale musi byc dobrze;-)

anekha nitka poprostu cudo....ale ciotka Ty to taka chuda jestes ze szokkkk:szok: mi tez juz ubywa niezle...ciotka martilla powiedzialam ze na twarzy schudlam...ale gdzie indizje tez...zreszta bez problemu wchooze w ciuchy sprzed ciazy...musze sie gdzies zwazyc bo ciekawa jestem....
ok uciekam wczeniej sie moze dzos poloze...pozdrawiam:-)

reklama
hej kochane kobity

anekha
no malutka spokojna robi sie z niej wiekszy wywijas...za kazdym razem przed nocnym spaniem musi sie wygadac a potem mi sie przyglada i zasypia...cale szczescie ze sama, ze nie musze jej lulac ani w wozku wozic aby zasnela :-)

Hej dziewuszki!! widzę, że u was trochę się dzieje... u nas nic nowego... ale oszukuję Ignasiowi wychodzą 2 nowe ząbki!!!!! więc biedaczek trochę cierpi, Przemuś jak zwykle daje czadu.... troszkę ;-)jest nieposłuszny,

Anekha- twoja mała to niezły czad, zazdrosczę ci tych pierwszych kroczków ja czekam z niecierpliwością na Ignasia pierwsze kroczki on jest z maja więc pewnie niedługo:-) a wracając do jedzenia to mnie pocieszyłaś bo mój Przemuś też tak wybrzydza i pluje świntuszek hehe

Ewelka - twoja mała jest słodka... i jaka grzeczna, mój to czasami daje czadu do 22 i dopiero zasypia

Hannah - wszystkiego najlepszepszego!!!

całuski dla wszystkich!!

hej hej ciotki klotki!!!!
w końcu coś popisałyście;-)

ja już z rana uskuteczniłam wkurzanie odkurzaczem sąsiadów:-D muszę codziennie z rana odkurzać bo mała wszstko wypatrzy na podłodze a co wypatrzy to chce zjeśc:rofl2:żeby ona tak zupki chciała jeść jak to co znajdzie na swojej drodze t bym była zadowolona:-D

Karolinka
oo Kewinek ma takiego osiołka co mi się podoba i myslę o nim dla Nitki:-) A co do kapci..to Adrian niecierpiał kapci..niestety zostało mu to do tej pory..lata na boso..a ja tylko wrzeszczę"kapcie..skarpetki..coklwiek na nogi.."jak grochem o ściane...:baffled:a mała tez nie lubi jak jej coś na nogi zakładac..wiec biega w skarpetkach lub rajstopkach póki co.
Fajnie że Twój syncio ma się dobrze:-)

Agacjone
noo..chuda ja:-(strasznie ....jestem zła..zawsze taka byłam..ale myslałam że po 2giej icazy coś mi zostanie..a tu gdzie tam w 4 m-ce znowu zrzuciłam cały zapas i znowu jak badyl:baffled:no ale 3piętro wózeczek i mała jest z serii"najlepiej na rekach"więc swoje to zrobiło...

Martilla
noo pskutkowało troszkę:-D
widzisz jaka zdolna bestyjka z Ciebie;-)

Ewelka
haha gadać musi przed spaniem..moja przed spaniem to nie..ale w dzień trajkocze jak najęta po swojemu..albo o zgrozo się przebudzi w nocy i swoje trele odstawia:-DAle masz super że Ci tak zasypia...ja się msuzę nalulać na kekach trochę albo przynajmniej z nia leżeć( ta 2ga metoda t odłuższe usypianie)

Corine
nie ma co się przejmować za bardoz że plują czy czegoś tam nie jedzą...z czasem polubią albo co inne zaczną jeśc...przeceiz nawet dorosli nie zawsze lubią wszystkie warzywka..a my byśmy chciały żeby np jadlo dziecko brokuły bo zdrowe..a dziecku moga one nie smakować..chociaż ja tam lubie...zwłaszcza takie na parze:-p

No dobra Ciotki..pisać pisać..pogoda czy nie...niech nam wątek nie umiera:-D

W poniedizałek młody znowu do zerówy..koniec ferii u nas..przez 2 tygodnie miałam spokój od chorób..oj..ale fajnie,gdyby tak już zostało to bym była happy:happy:

Hannah
noo najlepszego i ode mnie kochana!!!!!!:-):-):-)

Miłego dnia!!!:happy::happy::happy:

hej
Anekha niewiesz jak mam pomoc synusiowi?? strasznie sie napina aby sobie prutnac az sie czerwony caly robi.....ponapinasie i sobie prutnie ale jakie odgłosy przy napinaniu robi to swiat nie słyszal....:szok:

Witam.
Poczytałam Was troszkę,ale jeszcze nie a bardzo mam siłe żeby siedzieć przy kompie.Od środy zmagam się z okrutną grypą.Kaszel taki,że mało płuc nie wypluje.Gorączka po mału mnie puszcza i w końcu trochę w nocy pospałam.Najbardziej się boję,zeby Iza nic nie złapała,bo się załamie.
Zmykam poleżeć.Wszystkim chorym życzę szybkiego powotu do zdrówka.Ucałujcie dzieciaczki.

Agacjone
znaczy kolki ma czy cos jeszcze mu sie przyplątało?
możesz mu masować brzuszek...kłaśc go na brzuszku więcej niech się kołysze sam na nim...poza tymi kroplami typu espumisan itp...herbatkami..to niewilee można pomóc...(ale warto je podawać codziennie,pomogą choć troszkę )zazwyczaj mija to samoistnie ok 4 m-ca kiedy ukł pokarmowy dojrzeje troszkę....;-)

Andzia
zdrowiej mi tam kobieto!!!!!ale już:-)

moja właśnie "straszy"w łózeczki..."dzadza dza..."hehehehe ;-)

Dzien dobry wszystkim:-D
widze ze wszyscy choruja,my sie na szczescie jakos trzymamy na razie.

Anekha
to prawda moj Bobas jest z 14 kwietnia,dzieki za zaproszenie na forum kwietniowieczek na pewno poczytam,chociaz mam jeszcze problemy z poruszaniem sie po forum:baffled:ale damy rade.
Pieknie Twoja Córa chodzi juz,ja też z niecierpliwością czekam już na pierwsze kroki Alanka:happy:

Andzia
dużo zdrówka życzę bo pogoda się za ładna nie zapowiada niestety:hmm:

Moje Bobasiaste usnęło na troszkę więc mam chwilkę wolnego.

Miłego i Słonecznego ;-) dnia!!!!

agancjone moja zuza miała straszne kolki i nie pomagał jej ani espumisan ani infacol, (oczywiście każde dziecko jest inne) dopiero pomogły jej niemieckie kropelki SAB SIMPLEX można je kupić w necie, poszukałam ci, oto link na strone sab simplex na kolki oryginalny niemiecki
oczywiście nie namawiam, ale nam pomogły:tak: pozdrawiam

reklama
mama*alana
spokojnie z czasem bedziesz wrecz"buszowac"po forum :-)
oo to twój synek jeden dzien starszy od mojej corci;-)
a twój tez widze z czuprynką jest:-)

Do góry