reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

agacjone
widzisz przezylas- a tak sie bałas, wazne ze juz twoj ksiąze jest z Wami:-):-):-)
teraz musisz wypoczac i juz nie bedziesz narzekac ze ci sie nudzi- jesczd nie tak danow pisałas ze jakbys chciala miec juz kube- i masz:-D:-D jescze raz GRATULACJEEEEEEEEE i buziaki dla KUBUSIA;))))

tulipanek
hehe nie obejrzymy sie i ty bedziesz tulic swa dzidzie:tak::tak:

reklama
Witam wszystkich :-)
Agacjone widzisz,nie bylo tak źle,dałaś radę :-) Powiem Ci,że ja też miałam bóle z krzyża i to przez cały czas aż do partych :baffled: Ale jak sięIza urodziółą to już zapomniałam :-)
A nacinali Cię?

Agacjone
Ciesze się że jesteście już z Nami. Poród to wspomnienie na całe życie i dla Ciebie i dla męża. ja do dziś pamiętam wszystko jak to się potoczyło niby to tylko 13 miesięcy ale to też aż 13 miesięcy
.
Kewinek właśnie zasnął więc ja mam trochę odpoczynku. A wcześniej byłam w sklepie z Kewinkiem na własnych jego nóżkach pierwszy raz. Idzie się jak żółw ale fajnie było

hej laski!
widzicie tak sie biedulka bała a poszło jak z procy:-)
agacjone
mam nadzieję,że jak kiedyś będę rodzić to też mi tak sprawnie pójdzie hi hi

hej dopiero teraz moglam wejsc bo net mi cos niechodzil...
Nie byłam nacinana ale lekarz cos mnie zszywal niezudo ale cos tam delikatnie pękło....powiem wam ze trafilam na super położna.....wszytko mowila co kiedy robic, czego nie robicx i pewnie tak sprawnie poszło....;-)
tylko wiecie etraz mam deliaktny problem ale mysle ze to zwiazane z porodem..otoz jak prawie nie czuje jak mi sie siusiu chce....3 razy zdarzylo mi sie juz popuscic i jak ide do wc to mi jakos samoistnie leci..:-D mam nadzieje ze minie..:-D:-D

no kurde patrzcie jaka farciara, pierwszy raz rodziła i bez szwanku z tego wyszła,że się tak wyrażę:-)

Iza dzisiaj na przemian broi i marudzi hihi :-)
A ja mam ochote na coś słodkiego :-p Zaraz naleśników zrobię :-D jakieś zachcianki przed @ mnie dopadają ;-)

reklama
andzia
ja wczoraj miałam nastrój z cyklu "bez kija nie podchodz"-dzisiaj już wiem dlaczego:-) tylko nie wiem czemu dostałam @ tydzień wcześniej niż powinnam...

Do góry