reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

laski juz powoli wymiękam ...bylismy w aptece po paracetamol i zel na dziąsła. zobaczymy czy to cos da. najgorsze jest to ze od rana jest "aja aja" i nic nie pomaga:/ nawet lulanie. widac ze jest zmęczony ale co zasnie to budzi się z płaczem:/ :( ehh ciężka noc przed nami....ehh żeby to jedna.
lecimy do siebie. odezwie sie przy najblizszej okazji. papatki!

reklama
ilonka
a viburcol (czopki)próbowałaś?
a żel na dziasla nie pomoże poki nie widać"białych luleczek"znaczy przed samym przebiciem sie ząbka...wczesniej jak idzie to żel nie podziała...tylko uspokajająco viburcol raczej i paracetamol lub silniejszy nurofen w syropie i czekać....

ilonka jeśli cie to chociaż trochę pocieszy to powiem ci że moja zuzka budzi się w nocy co pół godzinki, lub 45 minut:-(. ostatnio jak przespała jednej nocy 4 godziny na raz, to co chwile wstawałam i sprawdzałam czy mała oddycha. Wiem że to głupie ale naprawde się przestraszyłam.:tak:

dziewczyny czy wasze dzieci też tak płaczą wieczorem, kiedy pora do spania? Bo Zuzka ze skury wychodzi. Codziennie jak myśle o wieczorze to wiem co mnie czeka:-(

Ilonka Anekha ma rację- ja mam te same rady- u mojego Ignasia tylko syropek przeciwbólowy i viburcol tak samo- i to pewnie ząbki , kurcze jak to jest, że niektóre dzieci ząbkują i cierpią a inne nie- u mojego starszego synka było tak, że nawet nie wiedziałam kiedy mu wyszły a u Ignasia - tragedia, jęki po nocach i płacze w dzień :-)Ola jeśli chodzi o marudzenie dzieci przed snem przy zasypianiu to chyba norma u większości, dlatego Twoja Zuzia też pewnie lubi pomarudzić, dziewczyny a ja mam pytanko w sprawie jedzenia po 8 miesiącu dzieci czy dajecie serki waniliowe danonki itp? czy po 12 miesiącu?

Super udało się, dziewczynki proszę napiszcie jak mogę wstawić zdjęcia swoich dzieci już parę razy prosiłam ale nikt mi nie pomógł:-(

Corine co do tych danonków to nie wiem od jakiego miesiąca się daje ale moją sąsiadka była ze swoim synkiem prywatnie u pediatry i on powiedział jej że danonki to najgorsze świństwo jakie można dziecku dać:baffled: i że lepiej kupić jogurt, np jogobelle bo jest smaczna i nie ma w niej tyle chemii. To samo moja szwagierka usłyszała od innego pediatry wiec może coś w tym jest:confused:

o matulu...co ja tu czytam...i tak bez uprzedzenia...hihihi ;-)
AGACJONE kochana gratulacje!!!!!!!! zdrówka szczescia itp...oby sie dobrze chowalo..czekamy na ciebie i relacje,foteczki,,,,odpoczywaj i wracaj do formy...super!!!!!:happy::happy::happy:

reklama
Corine
co do wstawiania zdjęć
to jak piszesz wypowiedż swoją to tam masz obok emlotek(biała buzka)takiego spinacza (załącznik) tam musisz wybrać ze swojego kompa i kliknać"wyślij" potem jewszcze raz kliknać spinacza i wybrać przeslany już na serwer zalącznik...i potem zatwierdzić normalnie wypowiedż i juz będzie fotka;-)

Do góry