reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

witam !!

a ja dodam, ze Kubuś Agacjone waży 3700 kg i ma 53 cm :-)
i widzialam go na zdjęciu-mówie Wam kochaniutkiam !!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Corine
Ja wklejam zdjęcia w ten sposób:
- Na koncie fotosik.pl wklejam zdjęcie.
- Pod linkiem do zdjęć jest napisane "pobierz pozostałe kody" i tam masz pozostałe linki i wybierasz ten który jest do forum.
- Później wchodzisz w ustawienia na "babyboom" wchodzisz w "edytuj sygnaturę" i tam w tym okienku wklejasz ten link. Możesz sprawdzić w "podgląd sygnaturę" i jeśli się udało "zapisz"

Jeśli jeszcze czegoś nie umiesz to się pytaj

Agacjone
ja również gratuluje :-):-)
Duzo zdrówka dla Ciebie i Kubusia :-)

Ostatnia edycja:
No i prosze jaka zdolna jestem :-) Z moim zamulającym netem u dało mi sięwysłać post 2 razy :-D Zupełnie jak na kaffe :-p

reklama
a ja czuje sie dobrze, mdłośći przeszły i dopeiro teraz moge sie cieszyć ciążą, brzuszek rośnie, dzidzia mi tam niezłe harce wyprawia
coś czuje ze to chłopak bedize :-D
ogolnie nie przytyłam nigdzie a nawet lepiej wygladam niz przed ciążą,
Tylko od kilku dni ten ból jakby pecherza, moj gin po zbadaniu poweidział ze szyjka nisko w porządku wiec wygalda to na pecherz, przepisał mi furagin, urosept i no-spe i we wtorek do kontroli

nie wim już w końcu czy to dzidzia mi sie na pecherzu układa i stąd ten ucisk czy jak
zobaczymy jak po lekach, narazie jest lepiej
szkoda tlyko ze gin mi nie zrobił usg bo mailamnadizejezezrobi i beidze widać płeć

Do góry