reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Hej wszystkim :-)
Dziewczyny,możeci mi wytłumaczyć dlaczego ja buczę oglądając tą małą Ślicznotkę Oli?
Olu ona jest przepiękna :-) jeszcze raz gratuluje.

A u nas dzisiaj odwilż :baffled: To się zimą nacieszyłam...W nocy jakoś źle spałąm,chyba za ciepło miałam.iza teżsięobudziła o 3 w nocy na 15 minut i zasnęła.Później obudziła sięo 5 i nie spała do 7.Leżała sobie w łózeczku spokojnie.Za to później jak zasnęła,to do 10 :-) Teraz biega i rozwala zabawki :-)

Hej dziewczynki, Ola śliczna ta twoja malutka naprawdę przecudowna!!!!
Anekha u mojego Ignasia dzisiaj to tragedia z ząbkami cierpi strasznie marudzi płacze cały czas trzeba go nosić tak samo pewnie jak z twoją małą dobrze, że akurat teściówka jest to pomaga bo sajgon niezły!!! i widzę z opisu, że Twoja też już chce chodzić tak jak mój Ignaś- to dopiero się zacznie:-)
Agacjone to ty już lada moment i będziesz miała swojego synka przy sobie, zazdroszczę ci bo to wspaniałe chwile.... bardzo wzruszające i wyjątkowe!!!jestem bardzo ciekawa czy jeszcze długo będziesz czekać!!! trzymam kciuki!

hej laski!
olka
sliczna ta twoja mala!
JA CHCĘ CÓRKĘ!!!!!:-) matko jedyna ale zamieszanie zrobiłas na forum tymi zdjęciami hi hi

andzia
czuję się dobrze, dopóki nie zechce mi się siku heheh chociaż i tak jest dziś lepiej niż było, a Ty jak się masz?

reklama
Do góry