reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Domik z zaskoczenia, dlatego, że cały czas myślałam, że będę musiała w październiku wracać na studia do wrocławia. ale z rodzicami doszliśmy do wniosku, że za 2-3 dni uczelni w tygodniu, płacenie 2 tyś za mieszkanie jest kompletnie bez sensu... dzisiaj to rozważyliśmy. były za i przeciw, przeważyły ''za'', żeby wrócić do domu. na szczęście.

a powiem Wam, że przez to, że mieszkam teraz z moim A mam tak rewelacyjne układy z rodzicami, że nigdy takich nie miałam.

termin mam na 30 czerwca..wiec w sumie to juz niedlugo.. a stres mnie zzera..zrobilabym ten test ale wole poczekac zaparlam sie ze bede czekala do dnia spodziewanej@
w Sumie to sie nie zdziwie jak sie spozni:angry: bo mialam ostatnio sporo nerwow otwierałam wlasny salon.. i wojna z sanepidem itp..i teraz 30 czerwca mamy wesele mojego faceta przyjaciela na ktorym bedzie eks mojego lubego..a tak ja za nia a ona za mna przepada ze to bedzie niezly dzien pelen nerwow..:angry: no ale zobaczymy

Domik jestem przeciw inseminacji, bo nie wyobrażam sobie wywalać 10 tyś za każdorazowe podejście... a i tak Ci to nie gwarantuje ciąży. Oczywiście jest to dla mnie ostatnia deska ratunku ale w przypadku Mgiełki myślę, że to jeszcze nie czas. Zresztą kupili dom (tak?) do remontu i 10 tyś wygrzebać jest ciężko...

Frutty poczekaj do 30 czerwca napewno, bo robienie testów przed terminem jest bez sensu. A jaki salon otwierasz? Kosmetyczny czy Fryzjerski?

Hej dziewczynki

Mgiełka a może wczorajszy boboseksik będzie akurat owocny

Frutty witaj :)

Agata no to szykują się zmiany na całego :)

U mnie tydzień do @ i jestem ciekawa czy coś z tego będzie ostatni raz kochaliśmy się dwa dni przed prawdopodobną owu.
Jedak kilka lat wstrzymywania się od seksu w te dni daje znać o sobie bo ciężko nam się przestawić.

W tym tygodniu chce napisać program szkolenia więc mam nadzieje nie myśleć o @

Agacynda no to gratuluję przeprowadzki :) A co do pierścionka to na pewno znajdziesz ten swój wymarzony, on tylko czeka na odpowiednią chwilę żeby Ci się objawić :)

Mgiełko może nie wszystko stracone, plemniczki potrafią przeżyć średnio 3 doby także pewnie się jakiś schował i czeka na jajeczko :)

A co do ineminacji to jest ona refundowana, tylko w prywatnych klinikach trzeba płacić średnio 700 zł za jedną IUI. A tak normalnie w szpitalu to na NFZ.

Agacyndo inseminacja to nie jest in vitro. Za in vitro to się zgodzę, że się płaci grubą kasę i nie ma gwarancji, ale skoro inseminacja jest na NFZ i chyba do 6 prób jest refundowana to dlaczego by nie spróbować?

reklama
Margotka ja mam ten wymarzony, tylko to koszt 3300zł... a na to w tym momencie mojego A nie stać. dałam link wcześniej. z yes'a z kwarcem dymnym.

Do góry