reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

MGIEŁECZKO wiadomo, że odpuscic się nie da, ale masz taka piękną Oliwcię, której możesz poświęcic czas, a na rodzeństwo przyjdzie pora:) nie znasz ani dnia, ani godziny kiedy to się stanie. moze jest już a może bedzie za pół roku. ale bedzie!!! my tu jesteśmy po to żeby się wspierac. tuę mocno:*

reklama
Dokładnie tak jak Domik mówi, Mgiełko nie znasz dnia ani godziny! ważne żeby cieszyć się sobą ;-) grunt to mieć wspaniałego męża i szczęśliwe życie. Oliwka daje Wam mnóstwo radości, a przyjdzie czas na jej rodzeństwo ;-) przytulajcie się tak jak Wam natura nakazuje a nie kalendarzyk... ja Tobie kibicuję z całego serca.

MGIEŁKO ciesz się z seksiku z ukochanym a efekty bedą. nie ma nic gorszego niż zmuszanie się bo może już, albo to dziś. niby się chce a taka ochota jak zawsze. człowiek nie potrafi się skupic na przyjemnosci tylko myśli czy się uda czy nie:zawstydzona/y: i ja niestety dobrze wiem co mówię:( ciesz się sobą, mężem Oliwcią. masz tyle rzeczy i osób które powodują uśmiech na Twojej twarzy:) trzeba sobie powtarzac codziennie JESTEM PIĘKNA I DAM SOBIE ZE WSZYSTKIM RADĘ!!! to bedzie od dziś Twoje motto kochana:*

Jestem:) żyję:) tylko nie mam chwilki czasu. Na weekend byliśmy w bb, więc od piątku nie miałam już netu. Dziś też cały dzień zagoniony.
A teraz jakiś wisielczy humor mi się włączył:/ szkoda gadać:(
Jutro mam nadzieję uda mi się z Wami popisać choć troszkę!:) Z tego co się zdążyłam zorientować to będę miała co nadrabiać...oj płodne jesteście, płodne;)
miłego wieczoru! ja idę pod prysznic i spać, bo inaczej pogryzę albo kicię albo co gorsze męża...

no i beczę kochane moje macie rację uwielbiam was naprawdę dajecie mi siłę no beczę tak mi pusto bez moich bliźniaków mialam termin na początek sierpnia a ich nie ma jejku jak to boli ale glowa dogóry będzie dobrz

Mgiełko nie patrz wstecz. Niestety, stało się. I nie jednej kobiecie jeszcze się to przytrafi. Dzisiaj czytałam listopadówki, grudniówki, styczniówki... oglądałam brzuszki... Kurczę tam tyle dziewczyn potraciło ciąże w np 16 tc... Nie ma co się łamać. Tylko działać. Kochana działaj. Nie pamiętam która z dziewczyn (ale chyba Agnieszka) ma napisane, że dzieciątka zmieniają datę swojego przyjścia na świat... Głowa do góry! I nie rycz Głupia :*

No masakra... naprawdę...

Powiem Wam coś, nie wiem czy już o tym kiedyś pisałam, ale mam wrażenie, że to jest przyczyną moich niepowodzeń.

Mając 15 lat usunęłam ciąże... 5 tygodniową...
okropnie się z tym czuję i okropnie czuję się pisząc to.

MGIEŁKO ja wierzę w to, że skoro dzidzia się nie pojawiła na świecie to był tego jakiś powód. może zaoszczędzono Tobie chorych maluszków, albo ich życie ten na górze poświęcił żeby ratowac kogoś innego. maleństwa zawsze będą przy Tobie a Ty na myśl o nic obdarz je pięknym uśmiechem, ze zechciały zaistniec w Twoim życiu:* nie płacz bo jakby nie było to masz Oliwcie i aniołki w niebie, które czuwają nad Wami

AGACYNDA ja tez czasem podgladam inne forumowiczki, maluszki brzuszki. piękny to widok. sama się smieje do monitora. czasem tylko przykro, ze to nie ja. ale i na mnie i na Was przyjdzie pora!

reklama
AGACYNDO nie wiedziałam o tym....wiesz nie oceniam tych kobiet, nie rozumiem ale nie oceniam, nikt nie wie jakby się zachował w takiej sytuacji, nikt nie wie co kieruje wtedy do takiej decyzji. współczuje tylko wyrzutów sumienia, choc pewnie nie każdy je ma. ale skoro byłaś badana przez lekarza i było ok to nie ma nic do tego. a mówiłaś lekarzowi o tym?

Do góry