reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

kurcze dziewczyny tak mnie jajnik napieprza od wczoraj z przerwami ja wiem ze to pewnie owulka ale żeby aż tak bolał
jaw ogóle mam ten cykl jakiś taki od czapy poczekam do końca cyklu i po miesiączce pójde do lekarza
Agnieszko, mnie zawsze w owu tak boli, że gorzej niż w @, od dziecka tak miałam... Normalnie ból czasem utrudniający funkcjonowanie
Może proch jakiś Ci pomoże albo termoforek ciepły. Nie wiecie czy ciepły termoforek podczas owu może być szkodliwy?

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie lekcja przebiegła znakomicie jeszcze tylko w czwartek z czterolatkami i będzie git

co do wizyty u gina płacz i zgrzytanie zębami, nawet mi sie pisać nie chce pęcherzyk jeden 21mm z jednym wybrzuszeniem co znaczy że owulacja będzie dziś lub jutro a mąż będzie oczywiście w czwartek a wczoraj to było seksowanko takie sobie hmmm ze tak powiem pozycja nie odpowiednia i mało męzusia soków po sobotnich ekscesach więc dupa aż sie popłakałam ta wredna owulacja po clo ostatnio była 18 dc raz 12 a teraz pierniczona 14-15dc idealnie wredna ! szkoda mi słów płakać sie chce lekarz kazał odstawić clo bo to juz czwarty cykl teraz mamy obserwowac jak @ będzie przychodzić, bo jak będą problemy to mam pomyśleć o inseminacji no szkoda mi słów płakać sie chce i tyle

Mgiełko a mówiłaś, że pojedziesz do męża na boboseksy! może trzeba się poświęcić, hmm?
Inseminacja... o niee... kupa kasy i nic nie gwarantuje.

Cześć dziewczynki:) moze na poczatek sie przedstawie:) Jestem Justyna..:) i tak nie wiem czy moge sie przyłączyc do Was .. bo staranka to są takie jak Bozia da.. :happy2: ja slubu nie chce dobrze mi jest jak jest..białą suknie to ja moge mu co tydzien zakladac jesli moj mezczyzna by chciał:)
wiec tak poczatek cyklu mialam 8 czerwca .. i nadchodzi chwila prawdy.. bo cykle mam 22-dniowe no z malym poslizgiem bywaja i 24 dniowe ale to nie za czesto..
troche mnie pobolewa brzuszek.. w sumie to czuje ze to na @.. :-( ale mam taka mala i chutka nadzieje ze to moze fasoleczka bedzie...

wiec jak mnie przyjmiecie do swojego grona to bedzie mi milo:-)

nie testu jeszcze nie robilam.. czekam na @ mam nadzieje ze jej nie bedzie:angry: aa dziecka tez nie mam ,mam 22 lata i dopiero co ogarnelam troche sytuacje zawodowa.. ale od dokladnie 17 stycznia postanowilismy ze beda to staranka takie jak Bozia da.. nie nastawiamy sie ze musi to byc juz teraz.. ale ja bym tak bardzo chciała;-)

no mialam jechać agacynda ale nie mam w tym tygodniu co z Oliwią zrobić i dziś ona miala lekcje pokazową z tanca jutro będzie miala z angielskiego wiec musimy tu byc , najwczesniej mogłabym w srode ale to chyba za późno więc co ... dupa

reklama
MGIEŁKA tak mi przykro:( nie wiem jak Cię pocieszyc bo co bym nie powiedziała to i tak smutno Ci bedzie. a może jednak inseminacja bedzie dla Was owocna:)
AGACYNDA no to gratulacje przeprowadzki:) czyżby to tak z zaskoczenia?
FRUTTY witam mój rocznik:) widzę, ze w tym wieku nie tylko mi i Agacyndzie taki pomysł na dzidzię wpadł:) powodzenia życzę
AGNIESZKA może masz rację, że czas się wybrac do lekarza. może poradzi coś:)

Do góry