reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

AGACYNDO ale ja pierwsze słyszę o takiej kosmicznej cenie:szok: wiem, ze gwarancji nie ma. nigdy jej niestety nie ma:( też słyszałam tak jak MARGOTKA o 700zł w prywatnych klinikach

ja kiedyś z ciekawości gdzieś czytałam o tym i wychodziła właśnie taka cena za jednorazowe podejście... a może mi się już pochrzaniło...

reklama
no własnie mi też lekarz mówił żejest refundowana ja chodzę prywatnie do ordynatora ale on wszystkie badania czy coś daje mi państwowo,
kochana Agacydna jakoś mnie uskrzdlił twój wpis kurcze ze na mniejeszcze nie pora może racja WALKA TRWA az mi sie płakać chce
co do wczoraj to jakoś u mnie sucho było i sexik był przed wyjazdem męża na stojąco hehe bo niunia nie chciala spać to bajka a my heja w łazience o pralkę hehe od tyłu ehhh zboczuchy jedne ale malo potem było męza soków za to w sobote to było ogrom naprawde
ehhh kochane moje płacze tylko brzuchatki widzę
a co do domu to tak kupilism 30km od warszawy a 5 od minska mazowieckiego albo do remontu albo zbudujemy nowy ale ziemia jest ciut 50 arów i budynki dobrym stanie moze coś z tego będzie narazie chcielismy uziemić męza pieniądze z afganistanu zeby zwyczajnie nie lezały a koncie i zeby nie kusiły a tak to juz w nieruchomość władowane

A ja mam dziś jakiegoś doła w związku z baby :( Gdzie się nie obejrzę to wszędzie brzuszki, wszystkie znajome naokoło z brzuszkami albo z maluchami a ja? Płakać mi się dziś chce niezmiernie...

MGIEŁKO no to piękna inwestycja:) a juz tam mieszkacie czy dopiero kupiliście i do całkowitego remontu zeby się wprowadzic?
FRUTTY gratuluje interesu:) i trzymam kciuki za II kreseczki
MARGOTKA teraz to Ty bedziesz naszą podejżaną:) ładny wykresik
ZONQA trzymam kciuki żeby @ nie przylazła

mnie okropnie dziewczyny bolą cycki!!!! dotknąc się nie mogę:( małpo przyjdz do mnie proszę!!!!!!!!

nodo remontu ogromnego
aby ze murowany ale dach i wogole sciany ej wszystko do remnotu i troche słabe ustawienie pokoi dlatego popatrzymy pomyslimy bo moze budowa nowego obok nie beędzie duzo drozsza
a my mieszkamy pod granicą niemiecką mążjest wojskowym i mamy mieszkanie wojskowe

dziewczynki glowa do gory!! czasem bywa tak ze jak bardzo sie chce to czlowiek sam "blokuje" mozliwosc zajscia w ciaze moja kolezanka tak bardzo chciala i nic starala sie prawe 2 lata ..w pewnym momencie odpuscila i zaszla w ciaze..wiec nie martwic sie.. glowy do gory niedlugo bedzie piekna pogoda trzeba korzystac a gdy beda chlodniejesze wieczory wtedy przytulanka z facetami ;):tak:

Mgiełko bo oczywiście, że nie pora na inseminację. macie cudną córcię zrobiona naturalnymi metodami. kwestia nastawienia, mówiłam Ci już ;-) Może będzie tak, że Dzidziol się pojawi jak już będziecie razem z powrotem na stałe. Nie ma co się katować. Jesteś młoda, zdrowa i piękna więc wystarczy chwila relaksu. Urlop jak znalazł. nowa energia i inne podejście. no i gratuluję udanej lekcji pokazowej. A pieniążki rewelacyjnie ulokowane. Ja od zawsze jestem za tym, żeby kasiorkę w nieruchomości pchać lub ziemie.

Margotka marzenie ale do spełnienia. To nie musi być na teraz. mojemu A też się bardzo podoba. Powiedział, że może najpierw zwyczajny pierścionek a jak go będzie stać to TEN zastąpi miejsce...

Frutty
, wiem ile załatwiania. Mój A ma swój salon fryzjerski i wynajmuje też lokal kosmetyczce.

reklama
Do góry