reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Domik z zaskoczenia, dlatego, że cały czas myślałam, że będę musiała w październiku wracać na studia do wrocławia. ale z rodzicami doszliśmy do wniosku, że za 2-3 dni uczelni w tygodniu, płacenie 2 tyś za mieszkanie jest kompletnie bez sensu... dzisiaj to rozważyliśmy. były za i przeciw, przeważyły ''za'', żeby wrócić do domu. na szczęście.

a powiem Wam, że przez to, że mieszkam teraz z moim A mam tak rewelacyjne układy z rodzicami, że nigdy takich nie miałam.

termin mam na 30 czerwca..wiec w sumie to juz niedlugo.. a stres mnie zzera..zrobilabym ten test ale wole poczekac zaparlam sie ze bede czekala do dnia spodziewanej@
w Sumie to sie nie zdziwie jak sie spozni:angry: bo mialam ostatnio sporo nerwow otwierałam wlasny salon.. i wojna z sanepidem itp..i teraz 30 czerwca mamy wesele mojego faceta przyjaciela na ktorym bedzie eks mojego lubego..a tak ja za nia a ona za mna przepada ze to bedzie niezly dzien pelen nerwow..:angry: no ale zobaczymy

Domik jestem przeciw inseminacji, bo nie wyobrażam sobie wywalać 10 tyś za każdorazowe podejście... a i tak Ci to nie gwarantuje ciąży. Oczywiście jest to dla mnie ostatnia deska ratunku ale w przypadku Mgiełki myślę, że to jeszcze nie czas. Zresztą kupili dom (tak?) do remontu i 10 tyś wygrzebać jest ciężko...

Frutty poczekaj do 30 czerwca napewno, bo robienie testów przed terminem jest bez sensu. A jaki salon otwierasz? Kosmetyczny czy Fryzjerski?

Hej dziewczynki

Mgiełka a może wczorajszy boboseksik będzie akurat owocny

Frutty witaj :)

Agata no to szykują się zmiany na całego :)

U mnie tydzień do @ i jestem ciekawa czy coś z tego będzie ostatni raz kochaliśmy się dwa dni przed prawdopodobną owu.
Jedak kilka lat wstrzymywania się od seksu w te dni daje znać o sobie bo ciężko nam się przestawić.

W tym tygodniu chce napisać program szkolenia więc mam nadzieje nie myśleć o @

Agacynda no to gratuluję przeprowadzki :) A co do pierścionka to na pewno znajdziesz ten swój wymarzony, on tylko czeka na odpowiednią chwilę żeby Ci się objawić :)

Mgiełko może nie wszystko stracone, plemniczki potrafią przeżyć średnio 3 doby także pewnie się jakiś schował i czeka na jajeczko :)

A co do ineminacji to jest ona refundowana, tylko w prywatnych klinikach trzeba płacić średnio 700 zł za jedną IUI. A tak normalnie w szpitalu to na NFZ.

Agacyndo inseminacja to nie jest in vitro. Za in vitro to się zgodzę, że się płaci grubą kasę i nie ma gwarancji, ale skoro inseminacja jest na NFZ i chyba do 6 prób jest refundowana to dlaczego by nie spróbować?

reklama
Margotka ja mam ten wymarzony, tylko to koszt 3300zł... a na to w tym momencie mojego A nie stać. dałam link wcześniej. z yes'a z kwarcem dymnym.

Do góry