die_perle
Fanka BB :)
widze ze dzis dzien narzekanai..dobra ja tez ponarzekam- najpierw was podenerwuje tym ze do 14 lezalam w lozku- tak mnie brzuch bolal i se mysle pobycze sie jak moge to moge- teraz mnie elb boli od tego lezenia wlozku..potem zadzwonila z poslki moja mamusia- i poinformowala mnie o liscie ktry przyszedl do mnie z urzedu wojewodzkiego- nie bede opisywac szczegolowo- ale urzad zamiast robic co do niego nalezy w zakresie koordynacji sytsemow zabezpieczen spolecznych pomiedzy dwoma panstwami czlonkowskimi- robi sobie jaja- i to co sam powinien zaltwic kaze mi przedlozyc w coagu 14 dni- setki zaswiadczen, kopii poswiadczonych za zgodnosc...jak ja mam skompletowac dokumetacje bedaca w polskich urzedach bedac w niemczech i dostrczyc tym debilom w 14 dni???????????????? toz po to niemicki urzad zwrozil sie do poslkiego zeby to zalatwil jako wladny na terytorium Rp- jak ja tam jutro zadzwonie- tylko niehc mi sie kurwy na usta przestana cisnac- to tej pani wytlumacze na czym polega koordynacja systemow zabezpieczen spolecznych! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Agacynda- mnie sie ten apartowy bardzo podoba- ale ja wole pierscionki zkolorowymi oczkami- lubie bardzo cytryny i topazy sa sliczne, diamenta mam w obraczce, no i ostanio na urodziny dostalam pierscionek urodzinowy od Juzmeza- z bialego zlota mini brylancikami i duza perla akoya- pierscionek z perla byl moim marzeniem od dawna- piekne sa perlowe pierscienie
a co do kamienia w pierscieniu- to moze sprawdzcie sobie dziewczyny- jaki kamien pasuje np. do waszego znaku zodiaku- i jesli Wam sie spodoba to moze pierscionek z kamieniem pasujacym do Was?? jest jeszcze cos takiego jak"przesady kamieniowe" czyli jakies tam tajemne moce ktore sie przypisuje poszczegolnym kamieniom- i tak np. perla jest symbolem czystosci wiernosci i plodnosci
Agacynda- mnie sie ten apartowy bardzo podoba- ale ja wole pierscionki zkolorowymi oczkami- lubie bardzo cytryny i topazy sa sliczne, diamenta mam w obraczce, no i ostanio na urodziny dostalam pierscionek urodzinowy od Juzmeza- z bialego zlota mini brylancikami i duza perla akoya- pierscionek z perla byl moim marzeniem od dawna- piekne sa perlowe pierscienie
a co do kamienia w pierscieniu- to moze sprawdzcie sobie dziewczyny- jaki kamien pasuje np. do waszego znaku zodiaku- i jesli Wam sie spodoba to moze pierscionek z kamieniem pasujacym do Was?? jest jeszcze cos takiego jak"przesady kamieniowe" czyli jakies tam tajemne moce ktore sie przypisuje poszczegolnym kamieniom- i tak np. perla jest symbolem czystosci wiernosci i plodnosci