reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Wczoraj chciałam sobie zbadać szyjkę ale ja jej nie umiem nigdy wyczuć. W każdym razie tak bardzo chciałam to wczoraj zrobić że dziś mnie piecze wszystko tam w środku... głupek.jpeg

reklama
Cześć dziewczyny!
Ja mam dziś drugi dzień leniuchowania:-), przynajmniej mogę się wyspać za wszystkie czasy na tym L4, aż żałuję że nie wzięłam go wcześniej, tylko biegałam do roboty jak głupia:/.

Mynia - piękna temperaturka!:) no ja już nie wiem co z tymi testami.. zrób za 2, 3 dni.. albo od razu na Betę!

Kochane przeczytałam wszytko co napisałayście wczoraj i dzisiaj, ale przyznam się, że zgubiłam się już Mam nadzieję, że nie jesteście złe na mnie.

Czekam na mojego M, będzie jutro rano w domku

Myniu czyżby się szykowały
II

Mynia idź na bete to bedzie pewność na 100% :D

a ja zasiadłam z mrożoną kawą :D ogólnie nie pije kawy ale mrozoną zawsze ;d nawet w zimny dzien ;d;d
moje dziecię ma dzis nieciekawy humor w ta pogodę.. nudzi jej sie :p

Agacynda może i podejrzana ale ja sobie zdaję sprawę z tego, że to pewnie tylko i wyłącznie siła sugestii, choć już w zeszły weekend mój tata zauważył, że jakoś słone mi te pulpeciki rybne wyszły i sosik do nich. Tzn słone jak na mnie bo ja tak mało soli uzywam, że normalnym ludziom to średnio smakuje i zawsze dosalają a tym razem pierwszy raz nie musiał dosalać:)
Kiedy Agacynda zrobisz kotleciki jak tak późno wracasz z pracy? :)
Królewna, w poniedziałek pewnie pójdę na betę, z kasą też u mnie krucho teraz a beta u mnie 30 zł... Każde pieniądze idą w mieszkanie, każdy grosz więc może to się wydać dziwne ale i te 30 zł będzie i ciężko wysupłać:)
Mam w pracy tak cudownie zamontowane żaluzje że jak odsłaniałam właśnie jedna kompletnie zerwała się z okna i rozcięła mi palec... i to tak nieźle rozcięła...

Królewna może bańki mydlane z małą porób:) To takie rozweselające zajęcie na taki podły dzień:)

Ostatnia edycja:
Mynia ja raz robiłam bete to tez mi troche szkoda było.. ale przynajmniej da ci pewnosć, ja wiem jak to jest :p u nas każda kasa w przygotowania do budowy ;] troche sie spłukaliśmy przez te wszystkie pozwolenia i projekty ;[

a zrobiłam sobie nowe suwaczki ;d takie fajne mają na tym lilypie ;d

Królewno ja wiem, że to warto zrobić, też kiedyś robiłam... Na testy wtedy więcej wydałam zanim tą betę zrobiłam... ale wiesz jak to jest, łatwiej sikać w domu niż specjalnie się wybierać do gabinetu. No ale w przyszłym tyg zrobię jak @ nie przyjdzie. A tego sikańca co mam w domu, może w niedzielę albo w poniedziałek obsikam :)

no zrób zrób :) a nóż się coś pojawi ;d

ja miałam tak w święta wielkanocne, spożniała mi sie @, wtedy sie jeszcze tak nie staralismy ale nie zabezpieczalismy sie juz, no i zrobiłam chyba z 4 testy i nic, a po świętach poszłam na bete i tez nic , a spoźniała mi sie dobre 2 tygodnie

reklama
Najgorsze, że te zaburzenia pojawiają się wtedy kiedy zaczyna zależeć:) Normalnie miałam @ regularne a teraz jak mi tak zależało, żeby wszystko było w porządku to poprzednia @ w ogóle nie przyszła i jeszcze przez to mam teraz utrudnione zadanie z liczeniem... przeważnie jak się pary zaczynają starać to jakieś komplikacje wtedy wychodzą...

A suwaczki śliczne, jakieś takie lekkie i radosne, też mi się zawsze właśnie z tej strony suwaczki podobały :)

Do góry