reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Wczoraj chciałam sobie zbadać szyjkę ale ja jej nie umiem nigdy wyczuć. W każdym razie tak bardzo chciałam to wczoraj zrobić że dziś mnie piecze wszystko tam w środku... głupek.jpeg

reklama
Cześć dziewczyny!
Ja mam dziś drugi dzień leniuchowania:-), przynajmniej mogę się wyspać za wszystkie czasy na tym L4, aż żałuję że nie wzięłam go wcześniej, tylko biegałam do roboty jak głupia:/.

Mynia - piękna temperaturka!:) no ja już nie wiem co z tymi testami.. zrób za 2, 3 dni.. albo od razu na Betę!

Kochane przeczytałam wszytko co napisałayście wczoraj i dzisiaj, ale przyznam się, że zgubiłam się już Mam nadzieję, że nie jesteście złe na mnie.

Czekam na mojego M, będzie jutro rano w domku

Myniu czyżby się szykowały
II

Mynia idź na bete to bedzie pewność na 100% :D

a ja zasiadłam z mrożoną kawą :D ogólnie nie pije kawy ale mrozoną zawsze ;d nawet w zimny dzien ;d;d
moje dziecię ma dzis nieciekawy humor w ta pogodę.. nudzi jej sie :p

Agacynda może i podejrzana ale ja sobie zdaję sprawę z tego, że to pewnie tylko i wyłącznie siła sugestii, choć już w zeszły weekend mój tata zauważył, że jakoś słone mi te pulpeciki rybne wyszły i sosik do nich. Tzn słone jak na mnie bo ja tak mało soli uzywam, że normalnym ludziom to średnio smakuje i zawsze dosalają a tym razem pierwszy raz nie musiał dosalać:)
Kiedy Agacynda zrobisz kotleciki jak tak późno wracasz z pracy? :)
Królewna, w poniedziałek pewnie pójdę na betę, z kasą też u mnie krucho teraz a beta u mnie 30 zł... Każde pieniądze idą w mieszkanie, każdy grosz więc może to się wydać dziwne ale i te 30 zł będzie i ciężko wysupłać:)
Mam w pracy tak cudownie zamontowane żaluzje że jak odsłaniałam właśnie jedna kompletnie zerwała się z okna i rozcięła mi palec... i to tak nieźle rozcięła...

Królewna może bańki mydlane z małą porób:) To takie rozweselające zajęcie na taki podły dzień:)

Ostatnia edycja:
Mynia ja raz robiłam bete to tez mi troche szkoda było.. ale przynajmniej da ci pewnosć, ja wiem jak to jest :p u nas każda kasa w przygotowania do budowy ;] troche sie spłukaliśmy przez te wszystkie pozwolenia i projekty ;[

a zrobiłam sobie nowe suwaczki ;d takie fajne mają na tym lilypie ;d

Królewno ja wiem, że to warto zrobić, też kiedyś robiłam... Na testy wtedy więcej wydałam zanim tą betę zrobiłam... ale wiesz jak to jest, łatwiej sikać w domu niż specjalnie się wybierać do gabinetu. No ale w przyszłym tyg zrobię jak @ nie przyjdzie. A tego sikańca co mam w domu, może w niedzielę albo w poniedziałek obsikam :)

no zrób zrób :) a nóż się coś pojawi ;d

ja miałam tak w święta wielkanocne, spożniała mi sie @, wtedy sie jeszcze tak nie staralismy ale nie zabezpieczalismy sie juz, no i zrobiłam chyba z 4 testy i nic, a po świętach poszłam na bete i tez nic , a spoźniała mi sie dobre 2 tygodnie

reklama
Najgorsze, że te zaburzenia pojawiają się wtedy kiedy zaczyna zależeć:) Normalnie miałam @ regularne a teraz jak mi tak zależało, żeby wszystko było w porządku to poprzednia @ w ogóle nie przyszła i jeszcze przez to mam teraz utrudnione zadanie z liczeniem... przeważnie jak się pary zaczynają starać to jakieś komplikacje wtedy wychodzą...

A suwaczki śliczne, jakieś takie lekkie i radosne, też mi się zawsze właśnie z tej strony suwaczki podobały :)

Do góry