reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Trzymam mocno kciuki, żeby jednak nie przyszła:) Mocno mocno trzymam:) U Ciebie w poprzednim cyklu ciężko coś powiedzieć bo nie mierzyłaś przecież od początku. Poza tym to był pierwszy cykl po stracie, prawda? Też mógł być nietypowy.
U mnie deszcz pada cała noc, aż się nie chce wychodzić do pracy...
Że też nie można tam do środka zajrzeć i zobaczyć co się w tych naszych brzuchach dzieje...

reklama
Tak to był mój pierwszy wykres po stracie
Ja za Ciebie terz bardzo mocno trzymam &&&&&&
U mnie też strasznie leje i ma padać do poniedziałku, jejku przez ta nieprzespaną noc to w dzień będę spała jak mi moja niunia pozwoli

kurcze zmierzyłam drugi raz temp wiem ze ona się nie liczy ale jest 36.90

Ostatnia edycja:
hej
własnie nadrobiłam kilka stron ale nie pamiętam co miałam napisac :p no trudno ;p

ja dzis wkurzona, mała od kilku dni ryczy od 4, śpi i ryczy ;[;[ także moje tempki troche mogą byc zaburzone eh nie wiem co jej jest ;/

po tym clo czuje sie okropnie, wczoraj głowa mnie bolala, cos ze wzrokiem, a na wieczór normalnie jakby ktoś mi usiadł na klatce piersiowwej ;/ nie wiem czy to od clo czy od migreny, czułam jakbym miała coś w płucach :(

u nas pogoda paskudna ;[
a miałysmy jechac do męża do pracy zawieźć im naleśniki :D ale w taką pogode to sie nie ruszam nigdzie :p
może pooglądam jakis serial :D albo ksiażke nadrobie, bo uczyć to mi sie nie chce :p i tak mi sie nie spieszy, nie będe sie znowu zarzynać zeby zdać sesje w terminie i tak prace mam nie skonczoną :p także do wrzesnia mam czas :D

Królewno te bóle głowy na pewno od clo a w płucach to nie wiem. Ja się zbieram na zielony rynek po warzywka.
Myniu ja tak miałam w tamtej ciąży,że budziłam się bladym świtem :-D

Ojejku jak mi się ostatnio nie chce pracować ehh
i znowu sobie rozpycham żołądek, tak się nażarłam że szok
fuck czas sie wziąść za odchudzanie bo tragedia jest
o ciąży to raczej moge zapomnieć teraz zero objawów susza czekam na @ około 5-7 przylezie

reklama
Oj Sailor, fajnie by było gdyby i u mnie to było przez to ale to wątpliwe... Chociaż to pewnie siła sugesti ale... smak mi się zmienił tzn nie tyle zmienił co popsuł. Nie jadam dużo słodyczy i nie słodze herbaty, cukru używam jedynie do kawy, którą piję bardzo rzadko, bardzo, bardzo. Dziś kupiłam sobie taką kawę 3w1, która zawsze była dla mnie bardzo słodka ale dziś jest cholernie gorzka. Oprócz tego ostatnio musze więcej solić jak coś gotuję bo w ogóle nie czuję tej soli a soli również ogólnie używam bardzo mało w kierunku - prawie wcale.

Do góry