reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

no dokłądnie.. jak sie chce to sie wszystko komplikuje ;/
ehh masakra troche ;p
ale mamy nadzieje i na pewno bedzie ok :)

a moze nastepny test pokaże 2 kreski ;d;d

reklama
dziewczyny mierzycie sobie czasami temp w dzień bo ja dzisaja tak z ciekawości bo wydaje mi sie ze dostanę miesiączkę bo mnie strasznie jajniki bola i teraz jak @ miała by przyjść dzisiaj to ta temp w dzień tez powinna spadać czy nie
bo ja już się pogubiłam zmierzyłam sobie tempke a tam 37,51

ale mi chodzi o to czy jezeli dzisiaj miała bym dostać @ wieczorem np to czy ta temp powinna także spadać w dzień ? czy spadem może być tuż przed @ ? bo mnie dziewczyny tak boli podbrzusze ze bez no-spy nie da rady

Myniu to tak na trzy cztery i zafasolkowane :))

Oj nie wiem Agnieszka, podejrzewam, że różne kobiety mogą różnie reagować temperaturowo. Niby @ to utrata krwi i osłabienie, czyli temp powinna być parę kresek niższa, ale to może dopiero w trakcie. Z drugiej strony jak cos boli to temperatura może być troszkę wyższa... Nie umiem powiedzieć, mis ię zdaje, że takiej zależności nie ma. Ale trzymam kciuki, żeby ta temperatura jednak Ci się utrzymała i @ nie przyszła:)

Agnieszka temperatura w dzien raczej nic nie znaczy
ja mierzyłam czasem z ciekawości, i przykładowo rano po przebudzeniu 36,6 a w południe 37,6 a ciąży nie było
a mi temp spadła w tym cyklu dopiero podczas @ tak to była powyżej podstawowej wiec to chyba róznie bywa
co oczywiście nie wyklucza jednak fasolki ;d

ja sie spodziewam ze nie wyszło jakieś takie przeczucie,
a tak sie wypytuję o tą temp przed @ bo bym już ją chciała dostać i zacząć nowe cykl i nowe starania

chociaż jeszcze jakiś promyczek nadziei jest

Z tymi spadkami to właśnie też indywidualna sprawa, mi zawsze spadała temperatura dzień przed ale każda kobieta musiałaby zaobserwować jak jest u niej... Inna rzecz że w wyjątkowych sytuacjach też może być inaczej niż zazwyczaj. Np w takim pokręconym cyklu jak mój nie zdziwiłabym się jakby tempka spadła więcej niż jeden dzień przed albo jakby spadła dopiero w trakcie @

reklama
ja sie spodziewam ze nie wyszło jakieś takie przeczucie,
a tak sie wypytuję o tą temp przed @ bo bym już ją chciała dostać i zacząć nowe cykl i nowe starania

chociaż jeszcze jakiś promyczek nadziei jest
Póki nie ma @ jest nadzieja:) No chyba, że beta wykluczy ciąże to wtedy nadziei już nie ma:) Ale ja myślę, że u Ciebie to jeszcze nie ma co rozpaczać kochana :) Ja dziś już chciałam niższa tempkę zobaczyć na termometrze a tu nic...

Do góry