reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszko ja bym na twoim miejscu zatestowała sikanćem. Kropeczce w 9dpo wyszło blado bo blado ale było mimo,że wieczorem. Dużo wykresów znalazłam własnie z testem 9dpo i + :tak:

coś dla was kochane, bardzo motywujące:

"Na strychu od wieków płonęły trzy świece. Pierwszą świecą była miłość, powiedziała "tyle jest bólu na świecie tyle niesprawiedliwości, ludzie są dla siebie źli, ranią się na wzajem, po co ja wam jestem" po tych słowach zgasła.Drugą świecą była wiara, powiedziała "miłość umarła, świat jest okrutny, ludzie są zagubieni, bez celów, też jestem niepotrzebna" i zgasław tym momencie na strych weszło malutkie dziecko, zobaczyło co się dzieje i wykrzyknęło przerażone "co wy robicie! nie gaśnijcie, ja się boję ciemności!" wtedy odezwała się trzecia świeca, głos miała, ciepły spokojny: "nie martw się kochanie, dopóki ja płonę, możemy zapalić pozostałe świece, ja jestem NADZIEJA!"

a u mnie coś nie tak to uczucie ucisku w gardle jakaś gula i bardzo brzydki smak w gardle pieczenie, chyba w poniedziałek trzeba do lekarza ehhh

coś dla was kochane, bardzo motywujące:

"Na strychu od wieków płonęły trzy świece. Pierwszą świecą była miłość, powiedziała "tyle jest bólu na świecie tyle niesprawiedliwości, ludzie są dla siebie źli, ranią się na wzajem, po co ja wam jestem" po tych słowach zgasła.Drugą świecą była wiara, powiedziała "miłość umarła, świat jest okrutny, ludzie są zagubieni, bez celów, też jestem niepotrzebna" i zgasław tym momencie na strych weszło malutkie dziecko, zobaczyło co się dzieje i wykrzyknęło przerażone "co wy robicie! nie gaśnijcie, ja się boję ciemności!" wtedy odezwała się trzecia świeca, głos miała, ciepły spokojny: "nie martw się kochanie, dopóki ja płonę, możemy zapalić pozostałe świece, ja jestem NADZIEJA!"

a u mnie coś nie tak to uczucie ucisku w gardle jakaś gula i bardzo brzydki smak w gardle pieczenie, chyba w poniedziałek trzeba do lekarza ehhh

Mgiełko, ja walnięta jestem, ale się popłakałam

Agnieszko ja bym na twoim miejscu zatestowała sikanćem. Kropeczce w 9dpo wyszło blado bo blado ale było mimo,że wieczorem. Dużo wykresów znalazłam własnie z testem 9dpo i + :tak:

ja jeszcze poczekam z tym testem do terminu @ zobaczymy czy temp urośnie jutro czy spadnie

słyszałyście o spadku implantacyjnym ? tylko nie wiem czy coś takiego istnieje czy te spadki to kompletna bzdura , patrzałam w google to opinie są podzielone
bo u mnie to by właśnie dzisiaj wypadało zagnieżdżenie sprawdzałam w tym ovulation co Sailor ma w sygnaturze

i teraz zaczełam się nakręcać ze może jednak

reklama
Do góry