reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu, zmierzysz jutro rano - zobaczymy czy się utrzyma:), słyszałam że czasem testy nie wykazują tak wczesnej ciąży, nawet te czułe.. trzymam kciuki!:) byłoby pięknie Myniu
My z małżem właśnie zabieramy się za klasyk - Obcy :-D, tym razem część II - i to reżyserska, trwa ponad 2 godz.:szok: Uwielbiamy ten film!

Ja też oglądałam wszystkie części obcego :) Ale już mi przeszło trochę:) Teraz wolę Gwiezdne Wojny:) a z polskich filmów Bruneta Wieczorową Porą:) Długo nie mogłam kupić tego filmu a jak wreszcie kupiłam to 5 dni z rzędu oglądałam:)
Też sobie dziś podczytywałam o tych testach fałszywie negatywnych, zdarza się ale myślę, że rzadko wiec nie ma co na to liczyć. Ale jak sobie dziś policzyłam to jeśli rzeczywiście mój poprzedni cykl był bezmenstruacyjny to obecny zaczął się 3 maja (wg zasad jakie znalazłam na stronie iner.pl) czyli dziś byłby 29 dc czyli dzień spodziewanej @... się okaże. Ja tylko bym chciała jeśli nie ma fasolki to dostać @ bez chodzenia do lekarza po kolejne prochy...

Mój termometr do pikania pokazał 36,87 a potem nabił jeszcze do 37,36 To strasznie duża różnica. Nigdy wcześniej nie przyszło mi do głowy to sprawdzić... czyli jak tu mierzyć?

Myniu a jaki masz termometr bo ja mam ten Microfile

wiesz co kochana moze faktycznie za wcześnie z tym testem poczekaj 2 dni i zrób następny

Ostatnia edycja:
Witam kochaniutkie temp spada czyli pewnie @ przyjdzie jutro :-( bo już od wczoraj mnie bolą jajniki ,śluzu już nie ma dzisiaj chociaż jest wcześnie
Jak ma przyjść to niech już będzie
w ogóle spać nie mogłam moja teściowa pół nocy latała i meble przesuwała ona to jest normalnie złota kobieta ,ale dzisiaj mnie tak wkurzyła

no trudno w następnym cyklu się uda :p

Ostatnia edycja:
Agnieszka bo Cię trzepne :) Dopóki temperatura jest powyżej linii podstawowej to to nie jest spadek :) Głowa do góry.
Ja od kilku dni budzę się o 4 i nie mogę spać a potem w dzień przysypiam... Mnie wczoraj woeczorem bardzo bolał jajnik dziś też troszkę ćmi. Ale temperatura nadal powyżej linii więc @ jutro nie przyjdzie...

reklama
Myniu Ty wiesz ze ty super babka jesteś :)
ostatnio też tak miałam temp trochę spadła i na drugi dzień @

Kurcze Myniu tak patrze na twój wykres no nie ma innej opcji musiało wam się udać

Do góry