bańdziora i Bajke dwie chichuachuy
no własnie
imie bandzior jest swietne dla takiego ogromnego pieska hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bańdziora i Bajke dwie chichuachuy
jak tylko się dobrze czujesz to jasne, ze mozesz...ja trochę na plecy ćwiczę, na pośladki i uda w wyizolowanych pozycjach, lezac na boku, w klęku podpartym...więc bezpieczne...poza tym lepiej się czuję jak ćwiczę, no i plecy mnie nie bolą no i to co uwielbiam strechingno cwiczenia wazna rzecz a jeszcze lepiej jak sie prze ciaza cwiczy to i w ciazy wtedy latwiej nawet spokojniejsze cwiczonka robic...
to takie moje oderwanie bedzie od ciaglych mysli i dzidzi i dietka oczyszczajaca - jak katharsis heheheh
cześć lopop...co u Ciebie oprócz kopania w ogródku ?och Betusia czuję że po tej dietce będzie super strzał bo wszystko zrelaksowane przez dietkę
och Betusia czuję że po tej dietce będzie super strzał bo wszystko zrelaksowane przez dietkę
jak tylko się dobrze czujesz to jasne, ze mozesz...ja trochę na plecy ćwiczę, na pośladki i uda w wyizolowanych pozycjach, lezac na boku, w klęku podpartym...więc bezpieczne...poza tym lepiej się czuję jak ćwiczę, no i plecy mnie nie bolą no i to co uwielbiam streching
zawsze duzo ćwiczyłam, przez długi czas nawet i 12 - 15 h/tydz. wieć dobrze znam swoje ciało i mozliwści...
bardzo dobrze,ze chcesz sobie znaleźć bufor, bo i dla ciała i dla ducha się przyda, a jak waga zacznie spsadać i kształty się zmieniać to dopiero poczujesz różnicę więc mocno trzymam kciuki...
widzę,ze przerwę w starankach macie?
oj to się bedzie działo...iskry będą szły...oby mi sie tylko @ nie przesunela hehehe bo jak dorwe małza po prawie 3 tyg nieobecnosci ....
zobaczymy najpierw schudnac trzeba a potem bez stresu moze sie wreszcie dzidzia pojawi
hm dużo się dzieje ... albo nic @ nie ma i jeżeli znowu liczyć na 28dc to wypadnie mi na wizytę u lekarza w szubinie zawsze pod górkę chociaż czyję jak w brzuchu ciągnie więc może przyjdzie szybciej-wykupiłam leki ale nie mogłam dostać pergnylu nawet w hurtowni nie mającześć lopop...co u Ciebie oprócz kopania w ogródku ?
oby tak dalej...prócz senności nic mi nie dolega...zadnych zachcianek ...no moze małe, ale kontrolowane wczoraj skusiły mnie truskawki, tak apetycznie wyglądałyoj ja uwielbialam stretching i joge ... mialam dluga przerwe wiec i kiloskow pare przybylo hehehe i pani doktor powiedziala ze najpierw chudniemy wiec trzeba wrocic do starych nawyków cwiczonkowych
to super ze cwiczysz a poza tym to jak sie czuje mamusia ( ale to slowo cudnie brzmi ....