reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no cwiczenia wazna rzecz a jeszcze lepiej jak sie prze ciaza cwiczy to i w ciazy wtedy latwiej nawet spokojniejsze cwiczonka robic...
to takie moje oderwanie bedzie od ciaglych mysli i dzidzi :) i dietka oczyszczajaca - jak katharsis heheheh ;)
jak tylko się dobrze czujesz to jasne, ze mozesz...ja trochę na plecy ćwiczę, na pośladki i uda w wyizolowanych pozycjach, lezac na boku, w klęku podpartym...więc bezpieczne...poza tym lepiej się czuję jak ćwiczę, no i plecy mnie nie bolą :) no i to co uwielbiam streching

zawsze duzo ćwiczyłam, przez długi czas nawet i 12 - 15 h/tydz. wieć dobrze znam swoje ciało i mozliwści...
bardzo dobrze,ze chcesz sobie znaleźć bufor, bo i dla ciała i dla ducha się przyda, a jak waga zacznie spsadać i kształty się zmieniać to dopiero poczujesz różnicę więc mocno trzymam kciuki...

widzę,ze przerwę w starankach macie?

och Betusia czuję że po tej dietce będzie super strzał bo wszystko zrelaksowane przez dietkę

oby mi sie tylko @ nie przesunela hehehe bo jak dorwe małza po prawie 3 tyg nieobecnosci ....:)
zobaczymy najpierw schudnac trzeba a potem bez stresu moze sie wreszcie dzidzia pojawi :)

dzisiaj spotkalam sie z kolezanka i jej roczka coreczka myslalam ze ja zjem taka skochaniusia i przytulala sie nawet domnie :)... hmmmmmmmmmmm
jakos ta dietka to mnie tak pozytywnie nastawila jak napisalam pewnego rodzaju katharsis :)

lopciu a co u Ciebie???

jak tylko się dobrze czujesz to jasne, ze mozesz...ja trochę na plecy ćwiczę, na pośladki i uda w wyizolowanych pozycjach, lezac na boku, w klęku podpartym...więc bezpieczne...poza tym lepiej się czuję jak ćwiczę, no i plecy mnie nie bolą :) no i to co uwielbiam streching

zawsze duzo ćwiczyłam, przez długi czas nawet i 12 - 15 h/tydz. wieć dobrze znam swoje ciało i mozliwści...
bardzo dobrze,ze chcesz sobie znaleźć bufor, bo i dla ciała i dla ducha się przyda, a jak waga zacznie spsadać i kształty się zmieniać to dopiero poczujesz różnicę więc mocno trzymam kciuki...

widzę,ze przerwę w starankach macie?

oj ja uwielbialam stretching i joge ... mialam dluga przerwe wiec i kiloskow pare przybylo hehehe i pani doktor powiedziala ze najpierw chudniemy :) wiec trzeba wrocic do starych nawyków cwiczonkowych :)

to super ze cwiczysz a poza tym to jak sie czuje mamusia ;) ( ale to slowo cudnie brzmi :) ....

przerwa tak bo malza nie ma przez 3 tygodnie prawie.... od mojego 12 dc hehehe --- ale chyba dobrze bo mam czas nei myslec :) i odpoczac tylko bardzo tesknie.... :( buuuuuu

cześć lopop...co u Ciebie oprócz kopania w ogródku :)?
hm dużo się dzieje ... albo nic @ nie ma i jeżeli znowu liczyć na 28dc to wypadnie mi na wizytę u lekarza w szubinie zawsze pod górkę chociaż czyję jak w brzuchu ciągnie więc może przyjdzie szybciej-wykupiłam leki ale nie mogłam dostać pergnylu nawet w hurtowni nie mają
a co u Ciebie jak po badaniu u ginka jak usg?

dzieki za odpowiedz ma nadzieje ze @ nie przyjdzie a wizyte u gin mam na 21 wiec juz niedaleko ale ta niepewnosc mnie dobija ... zycze powodzenia innym i trzyma za wszystkie kciuki

reklama
oj ja uwielbialam stretching i joge ... mialam dluga przerwe wiec i kiloskow pare przybylo hehehe i pani doktor powiedziala ze najpierw chudniemy :) wiec trzeba wrocic do starych nawyków cwiczonkowych :)

to super ze cwiczysz a poza tym to jak sie czuje mamusia ;) ( ale to slowo cudnie brzmi :) ....
oby tak dalej...prócz senności nic mi nie dolega...zadnych zachcianek ...no moze małe, ale kontrolowane :) wczoraj skusiły mnie truskawki, tak apetycznie wyglądały :)
niestety odezwały się też staw nadgarstkowy, reumatolog mnie uprzedała, ze w ciąży mogę mieć tzw. rzut horoby RZS, bo u mnie w rodzince królują choroby stawów, więc babcine metody próbuje - -liście kapusty ;) no ale mam nadzieję,ze to tylko chcwilowe, jakoś staram się tym nie przejmować ...bardzo się cieszymy, no i hormonki buzują, J twierdzi,ze maruda jestem >) ja tgo nie widzę

Do góry