reklama
hej BetusiaWitam się
wczoraj padl mi necik i nie moglam zajrzec
dzis 4 dzien dietki jeszcze 9 przede mną
zobaczymy ile strace oby jak najwiecej a potem powrto na fitnesik i basenik i zdrowe jedzonko a przede wszystkim o stalych porach
ja samiutka dalej małzowina na wyjezdzie i smutno mi..... byle do 30 kwietnia dotrwac....
a co tam u Was???
Dawno się nie spotkałyśmy on-line ...rzadko zaglądam ostatnio...powodzenia życzę w diecie i wytrwania w postanowieniach fitnessowych
ja też trochę ćwiczę, żeby w dobrej formie do porodu dotrwać
mnie wczoraj na jajecznicę wzięło...dziś wcinaliśmy gofry na kolacjekurcze ale mam ochote na nalesniki a jajeek chyba nie mam :/
ja piję prawie codziennie herbatę mietową, bo mi smakuje...nie słyszałam nigdy nic na temat działania poronnego (?)mieta dziala ponoc poronnie gdzies mi sie to o uszy obilo
wiem ze w ciazy mozna brac rennie na zgage
witam serdecznie i powodzenia zyczę, zeby @ już nie przyszła, a przynajmniej nie przez najblizsze 8 m-cyWitam
Jestem tu nowa z moim partnerem staramy sie o dzidzie w styczniu odstawilam tabletki ..po odstawieniu cykl byl co 24 dni a drugi 25 teraz jest 30 dzien cylku okresu brak testy 2 negatywne zero jakich kolwiek objawow poza bolem brzucha jak na @ tylko takie z przerwami i piersi sa nabrzmiałe i sudki szczypią ... temp. skacze raz jest 37 potem 37,4 potem 37,6 znowu spada i sie podnosi i tak ciagle nie wiem co mam myslec staram sie o 2 dzidzie ale nie pamietam jak bylo pierwszym razem bo wtedy byla to nieplanowana ciaza z gory dziekuje
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
o a jakiego masz psiaka ??
hej Betusia
Dawno się nie spotkałyśmy on-line ...rzadko zaglądam ostatnio...powodzenia życzę w diecie i wytrwania w postanowieniach fitnessowych
ja też trochę ćwiczę, żeby w dobrej formie do porodu dotrwać
no cwiczenia wazna rzecz a jeszcze lepiej jak sie prze ciaza cwiczy to i w ciazy wtedy latwiej nawet spokojniejsze cwiczonka robic...
to takie moje oderwanie bedzie od ciaglych mysli i dzidzi i dietka oczyszczajaca - jak katharsis heheheh
o a jakiego masz psiaka ??
czarnego labradora prawie 6-letniego
to taki moj psi "synek" heheh
missiiss1301
no labladory sa cudowne i takie wierne kochane ... ja mam synka i coreczkw polroczny synek i 2,5 miesieczna corcia maly okropny diabelek
missiiss1301
bańdziora i Bajke dwie chichuachuy
reklama
Podziel się: