reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam się
wczoraj padl mi necik i nie moglam zajrzec :(

dzis 4 dzien dietki jeszcze 9 przede mną :)

zobaczymy ile strace ;) oby jak najwiecej a potem powrto na fitnesik i basenik i zdrowe jedzonko a przede wszystkim o stalych porach :)
ja samiutka dalej małzowina na wyjezdzie i smutno mi..... byle do 30 kwietnia dotrwac....

a co tam u Was???
hej Betusia
Dawno się nie spotkałyśmy on-line ...rzadko zaglądam ostatnio...powodzenia życzę w diecie i wytrwania w postanowieniach fitnessowych :)
ja też trochę ćwiczę, żeby w dobrej formie do porodu dotrwać :)

kurcze ale mam ochote na nalesniki a jajeek chyba nie mam :/
mnie wczoraj na jajecznicę wzięło...dziś wcinaliśmy gofry na kolacje

mieta dziala ponoc poronnie gdzies mi sie to o uszy obilo
wiem ze w ciazy mozna brac rennie na zgage
ja piję prawie codziennie herbatę mietową, bo mi smakuje...nie słyszałam nigdy nic na temat działania poronnego (?)

Witam
Jestem tu nowa z moim partnerem staramy sie o dzidzie w styczniu odstawilam tabletki ..po odstawieniu cykl byl co 24 dni a drugi 25 teraz jest 30 dzien cylku okresu brak testy 2 negatywne zero jakich kolwiek objawow poza bolem brzucha jak na @ tylko takie z przerwami i piersi sa nabrzmiałe i sudki szczypią ... temp. skacze raz jest 37 potem 37,4 potem 37,6 znowu spada i sie podnosi i tak ciagle nie wiem co mam myslec staram sie o 2 dzidzie ale nie pamietam jak bylo pierwszym razem bo wtedy byla to nieplanowana ciaza z gory dziekuje
witam serdecznie i powodzenia zyczę, zeby @ już nie przyszła, a przynajmniej nie przez najblizsze 8 m-cy :)

hej Betusia
Dawno się nie spotkałyśmy on-line ...rzadko zaglądam ostatnio...powodzenia życzę w diecie i wytrwania w postanowieniach fitnessowych :)
ja też trochę ćwiczę, żeby w dobrej formie do porodu dotrwać :)

no cwiczenia wazna rzecz a jeszcze lepiej jak sie prze ciaza cwiczy to i w ciazy wtedy latwiej nawet spokojniejsze cwiczonka robic...
to takie moje oderwanie bedzie od ciaglych mysli i dzidzi :) i dietka oczyszczajaca - jak katharsis heheheh ;)

reklama
Do góry