reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć Scully, co się u Ciebie dzieje, ze śpisz z mamą. Przepraszam, że pytam, ale nie jestem w temacie, bo mnie dawno nie było!!!

:-(... tatuś zmarł 15.03.2010 r :-( a wcześniej babcia (mamy mama) 23.11.2009 r. ...:-(

To globulki wykluczaja fasolke?:dry:

raczej tak, bo jak była owu to już brałam globulki, a plemniczki nie mogą się przebić przez gęsty, żółty śluz... zresztą tylko raz serduszkowaliśmy, bo po co mam mężusia zarazić... :sorry2:

Kochane!!!
Są 2 krechy!!!!!!!!
Moje kochane maleństwo wkońcu postanowiło zawitać w moim brzuszku!!!
Boże jak sie ciesze!!!!
Buziaki dla was !!!:*

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

reklama
;-)hej kobitki :-)
ja juz w rodzinnym domku wodka i soki w makro na wesele zakupione ;-)

chcialam wamzyczyc duzo zdrowia i przedewszystkim szczescia i spelnienia marzen w te swieta ... zeby kazda z nas zostala mama 2010 !!! :tak::-)

moja tempka dzisiaj pieknie wzrosla do 36,70 :-) w tamtej ciazy to 36,8 byla najwyzsza a teraz zobaczymy. w ogole tak mnie brzuch rypie ze koszmar i to tak okresowo przychodzi takie fale czasem cos jakby zapiecze lekko tam w dole i jajniki cmia ze czasem mam juz dosc... nigdy nie wkrecalam sobie czegos i nie swirowalam ze mam objawy ale teraz to sama juz nie wiem ... bo ja cos czuje!!! cos sie tam dziejei jajka pracuja peklna para !!! oby to na fasolke a nie na jakies dziadostwo... ale naprawde jestem w szoku i zarazem czuje sie niekomfortowo ze w same swieta brzuch mnie pobolewa i nie mam ochoty sie nawpychac ciasta ani niczego ... no nic za tydzien czas pokaze ale szcerze to juz sie ostro nakrecilam ;-)
kochana to do oltarza bedziecie pewnie szli we 3 i szampana weselnego nieypijesz hihihii
Kochane!!!

Są 2 krechy!!!!!!!!

Moje kochane maleństwo wkońcu postanowiło zawitać w moim brzuszku!!!

Boże jak sie ciesze!!!!

Buziaki dla was !!!:*
gratuluje super wiadomosc na wielkanoc :-)
a to kochane zyczenia dla was ode mnie i fasolek zycze ile kto zapragnie
http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf

niestety niemam czasu z wami posiedziec bo zaraz rodzina przyjezdza wiec w domu sajgon bedzie papapap

Dzien dobry!!!
To co Ci gin takiego powiedzial, co zobaczyl co moze swiadczyc o ciazy? Ja pamietam jak lekarz powiedzial to samo Suzi i mial racje:tak: Poki nie ma @ trzymajmy sie tej wersji;-)
A nawet gdyby nie w tym cyklu, to skoro owulka jest to tylko kwestia czasu jak zaciazymy (ja tez sie w koncu doczekalam slicznej owulki:tak:)

Super wynik!!! Gratki!

:-(

A kiedy mialas owulke? Ktory to dpo?
Mi sie zdarzalo, ze @ przylazila jeszcze przy wyzszej temperaturze...

owulka była 20 marca na 99,9% więc dziś jest dokładnie 14 dpo:baffled:

GRATULACJE:-):-):-) A miałaś jakieś objawy?

Właśnie nic.. już byłam załamana że znowu nic..
piersi mnie nie bolą,, nic..
w zeszłym miesiącu wydawało mi sie że jestem bo strasznie bolały mnie piersi, miałam kłucie w dole brzucha no i nic z tego nie było.. dziwne to wszystko jest :D ale no cóż... zajączek przyniósł mi najpiękniejszy prezent jaki mogłam dostać.. teraz musze jeszcze powiedziec mojemu kochanemu.. ciekawe jak zareaguje.. :D

zabka kochana oby to tylko nie bylo w glowie ale raczej nie... napewno nie !! boli mnie okresowo i napadowo. no nic zobaczymy cos ie z tego wykluje. podejrzewam ze jakby to byly dolegliwosci jelitowe to towarzyszylo by temu wzdec albo "sranie" sorki za dosadnosc :/
a tak pobolewa sobie boje sie tylko ciazy poizamacicznej cholernie... mialam to lyzeczkowanie i sie boje zebys ie tam nic nie zatkalo. no nic zobaczymy i pozyjemy to zobaczymy moze w czwartek pojde na bete :) bo chyba nie wytrzumam do soboty czy niedzieli :)noa jak cos tos ie nie bede ludzila chyba ze to malbajuz czatuje :/ ale no kurcze chyba nie tak predko co nie ?? a no i piersi bola :) dawno mnie niebolaly bo bylam na duphastonie to tez nie wiadomoc zy to od ciazy no ale wazne ze tempka juz pieknie jest na 36,70 i oby jutro wyzsza jeszcze byla :D

macku agutka a wy juz cos czujecie czy raczej nic ?? jeszcze sie okaze ze wy nie czujecie nic a bedziecie w ciazy a ja bede w ciazy ale urojonej :/ a moze sie uda naszej 3 ccalej :D super by bylo!!!! i reszcie oczywicie tez :D

ide lulu dobranoc kochane kobitki :)

Wielkanocnych pisanek
uśmiechu cały ranek
jajek na twardo
królika z kokardą
mokrego Dyngusa
fajnego psikusa
rzeżuchy po pachy
i smacznej kiełbachy!
Wesołych Świąt wszystkim Wam życzę :)
Przede wszystkim upragnionych fasolek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

macku agutka a wy juz cos czujecie czy raczej nic ?? jeszcze sie okaze ze wy nie czujecie nic a bedziecie w ciazy a ja bede w ciazy ale urojonej :/ a moze sie uda naszej 3 ccalej :D super by bylo!!!! i reszcie oczywicie tez :D
Mnie pobolewaja wieczorami podbrzusz/jajniki, ale jesli dobrze pamietam zwykle tam mam (no moze teraz troszke mocniej). Cyce nie bola... A tempka sobie skacze raz w gore, raz w dol... :tak:

A tak poza tym:
Swiateczne obzarstwo czas zaczac;-)

reklama
Do góry