reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Niestety przez te siedem lat w Swięta musiałm pracować, a ja bardzo lubię Wielkanoc w moim domu!!!

no to faktycznie , porazka jak trzeba isc w swieta do pracy
ja tez sie ciesze na te swieta odpoczne troszke , a po swietach mam urlop
choc w czwartek czeka mnie maly stresik corka pisze test kończacy 6 klase , a w piatek ma egzamin z anglika
bo wybrała klase z poszerzonym anglikiem

Witam się świątecznie :)

Chciałam życzyć Wam kochane moje:

Zdrowych, spokojnych, rodzinnych i pełnych miłości Świąt
No i oczywiście smaczengo jajeczka i mokrego Dyngusika!!!!

No i oczywiście spełnienia tego największego marzenia....

ja pisze z mojego rodzinnego domku zaraz idziemy z siostrą jojka święcić :)
potem zajrze to poczytam co tam u Was :)

p.s. a nie dzisiaj o 2 nad ranem obudzil straszliwy bol prawego jajnika najpierw myslalam ze to wyrostek ale zrobilam testa z podniesieniem nogi- i to nie to test wczoraj robilam ale wyszedl negatywny wiec nie mam zludzen fakt ze dzis 33dc a cykle srednio 34 dniowe.... ale dzisiaj boli znow bardzo oby to zadna torbiel :(
dobra zmykam ze świeconkami jak wroce to sie odezwe bo na reszcie mam wolne :)

no to faktycznie , porazka jak trzeba isc w swieta do pracy
ja tez sie ciesze na te swieta odpoczne troszke , a po swietach mam urlop
choc w czwartek czeka mnie maly stresik corka pisze test kończacy 6 klase , a w piatek ma egzamin z anglika
bo wybrała klase z poszerzonym anglikiem

Napewno sobie poradzi, w końcu to 6 klasa. ja mam uraz do egzaminów u mnie w szkole panowała jakaś mania straszenia egzaminami i człowiek się tyle stresów najadł, a gdybym nie była tak zestresowana na pewno o wiele lepiej by mi poszło!!! Szkoda mi tych polskich dzieci, ze ich tak strasza jakby stres potrafił zmobilizowac, a to chyba działa odwrotnie

Napewno sobie poradzi, w końcu to 6 klasa. ja mam uraz do egzaminów u mnie w szkole panowała jakaś mania straszenia egzaminami i człowiek się tyle stresów najadł, a gdybym nie była tak zestresowana na pewno o wiele lepiej by mi poszło!!! Szkoda mi tych polskich dzieci, ze ich tak strasza jakby stres potrafił zmobilizowac, a to chyba działa odwrotnie

dokładnie szkoda tych dzieciaczków , moja młoda radzi sobie swietnie nie ma z nia problemow , choc nie podoba jej sie to ze musi isc do gimnazjum , dla mnie to tez jest chore ale co zrobic teraz nasz rzad zaluje ze stworzyl takie cos ja gimnazja

p.s. a nie dzisiaj o 2 nad ranem obudzil straszliwy bol prawego jajnika najpierw myslalam ze to wyrostek ale zrobilam testa z podniesieniem nogi- i to nie to test wczoraj robilam ale wyszedl negatywny wiec nie mam zludzen fakt ze dzis 33dc a cykle srednio 34 dniowe.... ale dzisiaj boli znow bardzo oby to zadna torbiel :(
hej kochana

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Hej Betusia i dla Ciebie najlepsze życzenia!!!

Koniecznie idź z tym bólem do lekarza, ja takie miałam i myslałam że to ciąża. ból trwał przez miesiąc potem przeszło, a teraz po 1,5 roku okazuje się że to było zapalenie i w skótek nieleczenia jajnik mi przyrósł do macicy, mam nadz, ze to u Ciebie to nie to samo ale nie lekceważ tego. Pozdrawiam goraco i zdrówka zyczę!!!

dokładnie szkoda tych dzieciaczków , moja młoda radzi sobie swietnie nie ma z nia problemow , choc nie podoba jej sie to ze musi isc do gimnazjum , dla mnie to tez jest chore ale co zrobic teraz nasz rzad zaluje ze stworzyl takie cos ja gimnazja

Dokładnie kiedys było się do 8 klasy na swoim gruncie nauczyciele znali dobrze dzieci od najmłodszych lat i wiedzieli jak do każdego z nich podejść, a kiedy się szło do średniej szkoły przez rok było się kotem, Teraz jest szpan, próby nauczycieli, a wiadomo jedni drugich nie znaja i poznac nie zdążą, bo po 3 latach nowa szkoła!!!
Życzę powodzenia Twojej córci!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
długo nie pisałam.zaczęłam pić ziółka i wogóle jeść zdrowo,żeby zaprosić fasolkę,ale wczoraj jak byłam u ginki to już wiem,że jeszcze muszę sobie poczekać na fasolkę.otóż wczoraj ginka zajrzała i stwierdziła że nie mam żadnego większego choćby pęcherzyka, a na pewno owu wcześniej nie było bo by to stwierdziła.tak więc jak się spodziewałam-nie mam owu.ale nic straconego :-) skoro już wiemy w czym mniej więcej leży problem to dostałam clo ( mam brać od nowego cyklu od 3 dc przez 5 dni) dupka też dostałam,ale jak go brać to się dowiem 26 bo wtedy mam przyjść znowu na podgląd zobaczyć jak clo działa.jestem pełna nadzieji że może teraz wkońcu się uda.wierzę że skoro już wiemy jaki jest problem to da się z tym coś zrobić.to tyle u mnie :-)
buziaczki :-)

:tak:na pewno teraz się uda :tak:

to moje prezenciki dla rodziców :)

Zobacz załącznik 232223

:-Dśliczności:-D

Witam, może na początek się przedstawię mam na imię Asia i od baardzo niedawna staramy się z moim mężczyzną o dzidziusia, a teraz czekam a raczej nie czekam na @. Jeśli będzie to w niedzielę, to już tak niedługo a mnie piersi bolą i jajniki czuję co się nigdy nie zdarzało, ale chyba sobie wmawiam. Ehh idę spać. Dobranoc

witaj ;-)

suzi jesteś jeszcze?
jak samopoczucie?

Wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim bobaska :tak:

Dziś 29 dc i brzuch zaczyna pobolewac jak na @, biegam do łazienki co chwilę i nic. I juz bym chciała ją mieć, jak ma przyjść to niech przyłazi, a nie mi nadzieje niepotrzebna robi!!!
No i po tym jak mój M zakupił hurtowa ilość ziółek zaczełam pić te na podtrzymanie ewentualnej ciąży!!!
Jestem juz pewna, ze owulkę mam, pęknięcie pęcherzyka tez w naturalny sposób przynajmniej to jest w porządku!!!

trzymam kciukaski ;-)

wow :shocked2: pięknie :tak:

najwcześniej robi się w dniu @ a to było wczoraj więc za wcześnie nie było po prostu nic nie ma ehhh tam WYĆ MI SIĘ CHCE a temp dzisiaj też 36,8 tj @ nie powinna przyjść bo nie ma spadku :baffled: sama nie wiem co się dzieję pierwszy raz w życiu @ spóźnia mi się bez ciąży

albo ciąża tylko test za wcześnie, albo niestety obsuwka... :sorry2:

A u mnie temp w dół i plamienia :dry: Czytałam, że na zagnieżdzenie tak jest, ale przecież biore globulki na bakterie... :dry: A do tego znów nie mogę mierzyć temp. (bo będę spać z mama, bo jeszcze nie chce sama - a teraz te dwa dni wstecz to była na nocce)... :sorry2:

Wszystkim kobietką jedno życzenie świąteczne - bobaska!!!

:-Dśliczności:-D

trzymam kciukaski ;-)

wow :shocked2: pięknie :tak:

A u mnie temp w dół i plamienia :dry: Czytałam, że na zagnieżdzenie tak jest, ale przecież biore globulki na bakterie... :dry: A do tego znów nie mogę mierzyć temp. (bo będę spać z mama, bo jeszcze nie chce sama - a teraz te dwa dni wstecz to była na nocce)... :sorry2:

Wszystkim kobietką jedno życzenie świąteczne - bobaska!!!

Cześć Scully, co się u Ciebie dzieje, ze śpisz z mamą. Przepraszam, że pytam, ale nie jestem w temacie, bo mnie dawno nie było!!!

:-dśliczności:-d

witaj ;-)

wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim bobaska :tak:

trzymam kciukaski ;-)

wow :shocked2: Pięknie :tak:

a u mnie temp w dół i plamienia :dry: Czytałam, że na zagnieżdzenie tak jest, ale przecież biore globulki na bakterie... :dry: A do tego znów nie mogę mierzyć temp. (bo będę spać z mama, bo jeszcze nie chce sama - a teraz te dwa dni wstecz to była na nocce)... :sorry2:

wszystkim kobietką jedno życzenie świąteczne - bobaska!!!

tobie również kochana

reklama
lopop

STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM!!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO ZDRÓWKA MILOŚCI I RADOŚCI
ABYS ZAWSZE BYŁA UŚMIECHNIĘTA I ABY SPEŁNIŁY SIĘ TWOJE WSZYSTKIE MARZENIA A W SZCZEGÓLNOŚCI TO JEDNO NAJWAŻNIEJSZE :):):)

Do góry