reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzięki Tosiu!!! Tobie też, kochana Fasolki życzę!!! Widzę, że zmieniłaś podejście!!!
Radosnych Świąt!!!
Zmieniłam zmieniłam co będzie to będzie :-)

Wy się radośnie krzątacie po domkach, a ja muszę odbębnić swoje w pracy i tak siedzę i czekam na newsy, a tu nikt nie ma głowy, by siedzieć i pisać.....:-):-):-)

ja jade na wies na święta więc nic nie musze robić ;-) a w pierwszy dzień swiąt mam rodziców i teścia na obiadku ale to mój W. robi więc ja leże i odpoczywam ;-)

no to faktycznie , porazka jak trzeba isc w swieta do pracy
ja tez sie ciesze na te swieta odpoczne troszke , a po swietach mam urlop
choc w czwartek czeka mnie maly stresik corka pisze test kończacy 6 klase , a w piatek ma egzamin z anglika
bo wybrała klase z poszerzonym anglikiem
trzymam kciuki za młodą :-) napewno sobie poradzi
Witam się świątecznie :)

Chciałam życzyć Wam kochane moje:

Zdrowych, spokojnych, rodzinnych i pełnych miłości Świąt
No i oczywiście smaczengo jajeczka i mokrego Dyngusika!!!!

No i oczywiście spełnienia tego największego marzenia....

ja pisze z mojego rodzinnego domku zaraz idziemy z siostrą jojka święcić :)
potem zajrze to poczytam co tam u Was :)

p.s. a nie dzisiaj o 2 nad ranem obudzil straszliwy bol prawego jajnika najpierw myslalam ze to wyrostek ale zrobilam testa z podniesieniem nogi- i to nie to test wczoraj robilam ale wyszedl negatywny wiec nie mam zludzen fakt ze dzis 33dc a cykle srednio 34 dniowe.... ale dzisiaj boli znow bardzo oby to zadna torbiel :(
dobra zmykam ze świeconkami jak wroce to sie odezwe bo na reszcie mam wolne :)
kochanie do lekarza trzeba się wybrać - nie lekceważ tych bóli

Dziewczynki życzę Wam Zdrowych Wesołych Świąt :-) pięknych owulek, zdrowych żołnierzy i w końcu upragnionych II kreseczek :tak::tak: obyśmy wszystkie zafasolkowały w 2010 roku

reklama
Szkoda mi tych polskich dzieci, ze ich tak strasza jakby stres potrafił zmobilizowac, a to chyba działa odwrotnie
Dokladnie!!!
Ja tez sie zastanawiam kto i po co wymyslil te egzaminy?:confused: Chyba zeby kilka osob moglo sobie dodatkowo zarobic... Bo prawda jest taka, ze one jakos specjalnie nie odzwierciedlaja tego, co dany uczen robil/czego sie nauczyc przez te 6 lat. Bardzo czesto jest tak, ze piatkowi uczniowie dostaja tyle samo punktow co ci dwojkowi!:szok: A nawet jesli ktos nie zda tego egzaminu to i tak konczy podstawowke. I o ile w duzych miastach ma znaczenie kto ile ma punktow przy rekrutacji do gimnazjow, to w malych miejscowowsciach - jedno gim i wszyscy tam ida. A na koniec rozliczani sa z tego tylko i wylacznie nauczyciele, bo zle dzieci przygotowali:wściekła/y:

dokładnie szkoda tych dzieciaczków , moja młoda radzi sobie swietnie nie ma z nia problemow , choc nie podoba jej sie to ze musi isc do gimnazjum , dla mnie to tez jest chore ale co zrobic teraz nasz rzad zaluje ze stworzyl takie cos ja gimnazja
A gimnazju to najwieksza porazka systemu oswaity w ostatnim cwiercwieczu:tak: Chcieli byc tacy jak zachod, a tymczasem zachod zaczyna sie wycofywac z gimnazjow...:no:

A u mnie temp w dół i plamienia :dry: Czytałam, że na zagnieżdzenie tak jest, ale przecież biore globulki na bakterie... :dry: A do tego znów nie mogę mierzyć temp. (bo będę spać z mama, bo jeszcze nie chce sama - a teraz te dwa dni wstecz to była na nocce)... :sorry2:

Wszystkim kobietką jedno życzenie świąteczne - bobaska!!!
Wzajemnie!!!:-)

To globulki wykluczaja fasolke?:dry:

Cześć Scully, co się u Ciebie dzieje, ze śpisz z mamą. Przepraszam, że pytam, ale nie jestem w temacie, bo mnie dawno nie było!!!
Jej tato niedawno zmarl...:-(

Zmieniłam zmieniłam co będzie to będzie :-)

ja jade na wies na święta więc nic nie musze robić ;-) a w pierwszy dzień swiąt mam rodziców i teścia na obiadku ale to mój W. robi więc ja leże i odpoczywam ;-)

trzymam kciuki za młodą :-) napewno sobie poradzi
dziex za &&&&&& :)
kochanie do lekarza trzeba się wybrać - nie lekceważ tych bóli

Dziewczynki życzę Wam Zdrowych Wesołych Świąt :-) pięknych owulek, zdrowych żołnierzy i w końcu upragnionych II kreseczek :tak::tak: obyśmy wszystkie zafasolkowały w 2010 roku
Tosiu wzajemnie !!!!!

;-)hej kobitki :-)
ja juz w rodzinnym domku wodka i soki w makro na wesele zakupione ;-)

chcialam wamzyczyc duzo zdrowia i przedewszystkim szczescia i spelnienia marzen w te swieta ... zeby kazda z nas zostala mama 2010 !!! :tak::-)

moja tempka dzisiaj pieknie wzrosla do 36,70 :-) w tamtej ciazy to 36,8 byla najwyzsza a teraz zobaczymy. w ogole tak mnie brzuch rypie ze koszmar i to tak okresowo przychodzi takie fale czasem cos jakby zapiecze lekko tam w dole i jajniki cmia ze czasem mam juz dosc... nigdy nie wkrecalam sobie czegos i nie swirowalam ze mam objawy ale teraz to sama juz nie wiem ... bo ja cos czuje!!! cos sie tam dziejei jajka pracuja peklna para !!! oby to na fasolke a nie na jakies dziadostwo... ale naprawde jestem w szoku i zarazem czuje sie niekomfortowo ze w same swieta brzuch mnie pobolewa i nie mam ochoty sie nawpychac ciasta ani niczego ... no nic za tydzien czas pokaze ale szcerze to juz sie ostro nakrecilam ;-)

Słoneczka moje kochane ja tylko na chwilkę niestety, nadrobię Was po świętach.
Gratuluję fasolek:-)
Powodzenia w starankach życzę:tak:
ale przede wszystkim życzę Wam skarby Wesołych a zarazem spokojnych, pełnych szczęścia i radości Świąt Wielkanocnych:-) wyciszcie się, poprzytulajcie do Waszych mężczyzn i wyjdą z tego na pewno fasoleczki;-) buziaki dziewczynki, zmykam dalej szykować i pomagać mamie bo u niej właśnie jesteśmy na święta. odezwę się wkrótce:tak: tęsknię za Wami!:*

reklama
Do góry