Zmieniłam zmieniłam co będzie to będzie :-)Dzięki Tosiu!!! Tobie też, kochana Fasolki życzę!!! Widzę, że zmieniłaś podejście!!!
Radosnych Świąt!!!
Wy się radośnie krzątacie po domkach, a ja muszę odbębnić swoje w pracy i tak siedzę i czekam na newsy, a tu nikt nie ma głowy, by siedzieć i pisać.....:-):-):-)
ja jade na wies na święta więc nic nie musze robić ;-) a w pierwszy dzień swiąt mam rodziców i teścia na obiadku ale to mój W. robi więc ja leże i odpoczywam ;-)
trzymam kciuki za młodą :-) napewno sobie poradzino to faktycznie , porazka jak trzeba isc w swieta do pracy
ja tez sie ciesze na te swieta odpoczne troszke , a po swietach mam urlop
choc w czwartek czeka mnie maly stresik corka pisze test kończacy 6 klase , a w piatek ma egzamin z anglika
bo wybrała klase z poszerzonym anglikiem
kochanie do lekarza trzeba się wybrać - nie lekceważ tych bóliWitam się świątecznie
Chciałam życzyć Wam kochane moje:
Zdrowych, spokojnych, rodzinnych i pełnych miłości Świąt
No i oczywiście smaczengo jajeczka i mokrego Dyngusika!!!!
No i oczywiście spełnienia tego największego marzenia....
ja pisze z mojego rodzinnego domku zaraz idziemy z siostrą jojka święcić
potem zajrze to poczytam co tam u Was
p.s. a nie dzisiaj o 2 nad ranem obudzil straszliwy bol prawego jajnika najpierw myslalam ze to wyrostek ale zrobilam testa z podniesieniem nogi- i to nie to test wczoraj robilam ale wyszedl negatywny wiec nie mam zludzen fakt ze dzis 33dc a cykle srednio 34 dniowe.... ale dzisiaj boli znow bardzo oby to zadna torbiel
dobra zmykam ze świeconkami jak wroce to sie odezwe bo na reszcie mam wolne
Dziewczynki życzę Wam Zdrowych Wesołych Świąt :-) pięknych owulek, zdrowych żołnierzy i w końcu upragnionych II kreseczek obyśmy wszystkie zafasolkowały w 2010 roku