reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć Scully, co się u Ciebie dzieje, ze śpisz z mamą. Przepraszam, że pytam, ale nie jestem w temacie, bo mnie dawno nie było!!!

:-(... tatuś zmarł 15.03.2010 r :-( a wcześniej babcia (mamy mama) 23.11.2009 r. ...:-(

To globulki wykluczaja fasolke?:dry:

raczej tak, bo jak była owu to już brałam globulki, a plemniczki nie mogą się przebić przez gęsty, żółty śluz... zresztą tylko raz serduszkowaliśmy, bo po co mam mężusia zarazić... :sorry2:

Kochane!!!
Są 2 krechy!!!!!!!!
Moje kochane maleństwo wkońcu postanowiło zawitać w moim brzuszku!!!
Boże jak sie ciesze!!!!
Buziaki dla was !!!:*

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

reklama
;-)hej kobitki :-)
ja juz w rodzinnym domku wodka i soki w makro na wesele zakupione ;-)

chcialam wamzyczyc duzo zdrowia i przedewszystkim szczescia i spelnienia marzen w te swieta ... zeby kazda z nas zostala mama 2010 !!! :tak::-)

moja tempka dzisiaj pieknie wzrosla do 36,70 :-) w tamtej ciazy to 36,8 byla najwyzsza a teraz zobaczymy. w ogole tak mnie brzuch rypie ze koszmar i to tak okresowo przychodzi takie fale czasem cos jakby zapiecze lekko tam w dole i jajniki cmia ze czasem mam juz dosc... nigdy nie wkrecalam sobie czegos i nie swirowalam ze mam objawy ale teraz to sama juz nie wiem ... bo ja cos czuje!!! cos sie tam dziejei jajka pracuja peklna para !!! oby to na fasolke a nie na jakies dziadostwo... ale naprawde jestem w szoku i zarazem czuje sie niekomfortowo ze w same swieta brzuch mnie pobolewa i nie mam ochoty sie nawpychac ciasta ani niczego ... no nic za tydzien czas pokaze ale szcerze to juz sie ostro nakrecilam ;-)
kochana to do oltarza bedziecie pewnie szli we 3 i szampana weselnego nieypijesz hihihii
Kochane!!!

Są 2 krechy!!!!!!!!

Moje kochane maleństwo wkońcu postanowiło zawitać w moim brzuszku!!!

Boże jak sie ciesze!!!!

Buziaki dla was !!!:*
gratuluje super wiadomosc na wielkanoc :-)
a to kochane zyczenia dla was ode mnie i fasolek zycze ile kto zapragnie
http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf

niestety niemam czasu z wami posiedziec bo zaraz rodzina przyjezdza wiec w domu sajgon bedzie papapap

Dzien dobry!!!
To co Ci gin takiego powiedzial, co zobaczyl co moze swiadczyc o ciazy? Ja pamietam jak lekarz powiedzial to samo Suzi i mial racje:tak: Poki nie ma @ trzymajmy sie tej wersji;-)
A nawet gdyby nie w tym cyklu, to skoro owulka jest to tylko kwestia czasu jak zaciazymy (ja tez sie w koncu doczekalam slicznej owulki:tak:)

Super wynik!!! Gratki!

:-(

A kiedy mialas owulke? Ktory to dpo?
Mi sie zdarzalo, ze @ przylazila jeszcze przy wyzszej temperaturze...

owulka była 20 marca na 99,9% więc dziś jest dokładnie 14 dpo:baffled:

GRATULACJE:-):-):-) A miałaś jakieś objawy?

Właśnie nic.. już byłam załamana że znowu nic..
piersi mnie nie bolą,, nic..
w zeszłym miesiącu wydawało mi sie że jestem bo strasznie bolały mnie piersi, miałam kłucie w dole brzucha no i nic z tego nie było.. dziwne to wszystko jest :D ale no cóż... zajączek przyniósł mi najpiękniejszy prezent jaki mogłam dostać.. teraz musze jeszcze powiedziec mojemu kochanemu.. ciekawe jak zareaguje.. :D

zabka kochana oby to tylko nie bylo w glowie ale raczej nie... napewno nie !! boli mnie okresowo i napadowo. no nic zobaczymy cos ie z tego wykluje. podejrzewam ze jakby to byly dolegliwosci jelitowe to towarzyszylo by temu wzdec albo "sranie" sorki za dosadnosc :/
a tak pobolewa sobie boje sie tylko ciazy poizamacicznej cholernie... mialam to lyzeczkowanie i sie boje zebys ie tam nic nie zatkalo. no nic zobaczymy i pozyjemy to zobaczymy moze w czwartek pojde na bete :) bo chyba nie wytrzumam do soboty czy niedzieli :)noa jak cos tos ie nie bede ludzila chyba ze to malbajuz czatuje :/ ale no kurcze chyba nie tak predko co nie ?? a no i piersi bola :) dawno mnie niebolaly bo bylam na duphastonie to tez nie wiadomoc zy to od ciazy no ale wazne ze tempka juz pieknie jest na 36,70 i oby jutro wyzsza jeszcze byla :D

macku agutka a wy juz cos czujecie czy raczej nic ?? jeszcze sie okaze ze wy nie czujecie nic a bedziecie w ciazy a ja bede w ciazy ale urojonej :/ a moze sie uda naszej 3 ccalej :D super by bylo!!!! i reszcie oczywicie tez :D

ide lulu dobranoc kochane kobitki :)

Wielkanocnych pisanek
uśmiechu cały ranek
jajek na twardo
królika z kokardą
mokrego Dyngusa
fajnego psikusa
rzeżuchy po pachy
i smacznej kiełbachy!
Wesołych Świąt wszystkim Wam życzę :)
Przede wszystkim upragnionych fasolek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

macku agutka a wy juz cos czujecie czy raczej nic ?? jeszcze sie okaze ze wy nie czujecie nic a bedziecie w ciazy a ja bede w ciazy ale urojonej :/ a moze sie uda naszej 3 ccalej :D super by bylo!!!! i reszcie oczywicie tez :D
Mnie pobolewaja wieczorami podbrzusz/jajniki, ale jesli dobrze pamietam zwykle tam mam (no moze teraz troszke mocniej). Cyce nie bola... A tempka sobie skacze raz w gore, raz w dol... :tak:

A tak poza tym:
Swiateczne obzarstwo czas zaczac;-)

reklama
Do góry