reklama
Co Ty za glupoty gadasz?! Brak owulki to przeciez jest pikus!!! Dostaniesz leki i na pewno jakis pecherzyk sie pojawi i peknie!!! Ale musisz zdecydowanie zmienic nastawienie!hej dziewczynki.widzę że wszystkie sobie błogo i świątecznie leniuszkują :-) ja też trochę poleżałam żeby mi się obiadek dobrze poukładał.ciągle mam dołka po tym co usłyszałam od ginki.na początku myślałam że będzie ok ale teraz dopadają mnie wątpliwości.a co jeśli wogóle nie uda się wygenerować żadnego pęcherzyka?jeśli nie będę mogła mieć dzieci?wiem że święta są i nie chcę wam ich burzyć moimi smutami,ale jest mi tak ciężko.nie spodziewałam się tego.
Moim zdaniem i zdaniem wiekszosci lekarzy bezowocne roczne starania o dziecko sapodstawa do wizyty u ginekologa, ktory zleci badaniaDziewczyny jak Wy uważacie po jakim czasie należy zrobić sobie badania jeśli nie można zajść w ciążę?? Nie wiem już jak mam przemówić mojej siostrze do rozumu - od ok roku starają się z mężem o dziecko, ale nic i nic... ja uważam, że to najwyższa pora, zeby obydwoje się przebadali, ale oni ciągle liczą na szczęście... sama nie wiem, może ja panikuję, ale czy Wy też uważacie że należy jeszcze poczekać?
asiucha-L
Fanka BB :)
Tak sobie w pracy w czasie wolnym troche ponadrabiałam ale w sumie to niewiele mnie omineło, oczywiście bez urazy, moze coś przeoczyłam.
baska 2243 gratuluje serdecznie II kreseczek!
Agutka tak sobie dziś pomyslałam że ty to jesteś Królowa domowa oczywiście nie przyjmij tego źle ale tak sobie czytam twoje posty a na forum jestem długo i zawsze posprzątane, ugotowane, ciasta upieczone, dzieciątko szczęśliwe i jeszcze na forum masz czas. Jak ty to robisz kobieto? Musisz być mega zorganizowana i obowiązkowa, ja to nawet nie wiem jak się moge starać to albo mi coś nie wyjdzie, albo o czymś zapomna albo nie zdąrze a u Ciebie wszystko perfecto! Masz może jakieś rady. Do tego nigdy (bardzo mało) nie narzekasz, nie marudzisz.
Chyba będe dopiero w środę lub czwartek bo jestem mało zorganizowana a jutro bede leniuchować z okazji tego że dziś byłam w pracy!
Do zobaczenia kobitki!
baska 2243 gratuluje serdecznie II kreseczek!
Agutka tak sobie dziś pomyslałam że ty to jesteś Królowa domowa oczywiście nie przyjmij tego źle ale tak sobie czytam twoje posty a na forum jestem długo i zawsze posprzątane, ugotowane, ciasta upieczone, dzieciątko szczęśliwe i jeszcze na forum masz czas. Jak ty to robisz kobieto? Musisz być mega zorganizowana i obowiązkowa, ja to nawet nie wiem jak się moge starać to albo mi coś nie wyjdzie, albo o czymś zapomna albo nie zdąrze a u Ciebie wszystko perfecto! Masz może jakieś rady. Do tego nigdy (bardzo mało) nie narzekasz, nie marudzisz.
Chyba będe dopiero w środę lub czwartek bo jestem mało zorganizowana a jutro bede leniuchować z okazji tego że dziś byłam w pracy!
Do zobaczenia kobitki!
Ostatnia edycja:
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Agutka tak sobie dziś pomyslałam że ty to jesteś Królowa domowo oczywiście nie przyjmij tego źle ale tak sobie czytam twoje posty a na forum jestem długo i zawsze posprzątane, ugotowane, ciasta upieczone, dzieciątko szczęśliwe i jeszcze na forum masz czas. Jak ty to robisz kobieto? Musisz być mega zorganizowana i obowiązkowa, ja to nawet nie wiem jak się moge starać to albo mi coś nie wyjdzie, albo o czymś zapomna albo nie zdąrze a u Ciebie wszystko perfecto! Masz może jakieś rady. Do tego nigdy (bardzo mało) nie narzekasz, nie marudzisz.
Tak sobie do Was zaglądnęłam na chwilkę,a tu taaaaaaakie miłe słówka od rana!
Rada? Słońce,nie mam na to żadnej rady. Jakoś tak samo mi wychodzi,nawet nie wiedziałam,że to jest aż tak dobrze postrzegane tutaj,hehe. ;-) Zuzia mi pomaga,więc jakoś się udaje. :-) Na forum zaglądam nieraz podczas sprzątania albo jak Zuzia idzie odwiedzić Babcię,bądź śpi. ;-)
A jak podczas sprzątania o czymś zapominasz, to zrób sobie listę, co musisz wysprzątać i tylko wszystko po kolei skreślaj. ;-)
Co do narzekania,hm... Każdy ma swoje gorsze dni,ale staram się jakoś szybko z tych złych humorów wyplątać,żeby innym nie psuć też dnia.
Buziak!
Wczorajszy dzionek zaliczamy do udanych. :-) Zuzia ze wszystkich prezentów baaaaardzo zadowolona i w ogóle się z nimi nie rozstaje. :-)
Najpierw byliśmy u moich,a później u Grześka rodziców.
Dziś znowu rodzinnie,a po obiadku chcemy w tv oglądnąć żużel,bo dziś nasi jeżdżą w Tarnowie. :-) Ktoś jest z tamtych okolic i może mi powiedzieć,jaka jest tam pogoda?
Zmykam,miłego śmigusowego lania! ;-) :-)
hej kobietki jak wam mijaja swieta??czasem tu zagladam ale niemam czasu odpisac bo szybko nadrabiam i zmykam mokrego dyngusa wam zycze wiecie jakiego ;-) hashahahaha a moja tempka znow jakies figle robi juz sama niekumam ale ziolka pije do konca :-) okzmykam dalej wroce do was pozniej poczytac
dziękuję kochana, że pamiętałaś- nie ma to jak 29-latkilopop
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM!!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO ZDRÓWKA MILOŚCI I RADOŚCI
ABYS ZAWSZE BYŁA UŚMIECHNIĘTA I ABY SPEŁNIŁY SIĘ TWOJE WSZYSTKIE MARZENIA A W SZCZEGÓLNOŚCI TO JEDNO NAJWAŻNIEJSZE
reklama
Podziel się: