reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czesc wam wlsnie wrocilam od gin. na 99 % jestem ale na 100 % nie potwierdzil bo maly pecherzyk jest i w poniedzialek musze isc jeszcze raz i wtedy wszystkiego sie dokladnie a jak narazie musze czekac.

reklama
czesc wam wlsnie wrocilam od gin. na 99 % jestem ale na 100 % nie potwierdzil bo maly pecherzyk jest i w poniedzialek musze isc jeszcze raz i wtedy wszystkiego sie dokladnie a jak narazie musze czekac.

Super! :tak:

Olkale,Ty pisałaś mi wczoraj o forum bocianowym,prawda?
Możesz mi podpowiedzieć,gdzie znajdę tam tematy o lekarzach w ZG? :zawstydzona/y:

CZARNA to super!!!!:-):-):-):-)
Wszystko bedzie dobrze:tak:

Agutka mozesz sobie wpisac "ranking lekarzy pl"
Jesli szukasz lekarza:tak:ale tam chyba nie mozna zadawac pytan:sorry:

mi sie tez tak wydaje a w szczegolnosci ze wstreciucha jeszcze nie zawitala a mowilas ze mialas regularny okres. Ja trzymam kciukacy az mi spuchnaaaaaaa
jeju ale mam apetyt jak smok wlasnie zjadlam 2 kanapki kurcze i pol cebuli na nia dalam tak mi smakuje na slodkie i ostre mnie ciagnie jak jechalam autem do sasiadki zawiesc jej zeczy na wymioty mnie ciaglo teraz kawe z syropem vanilioweym i ciagle mi sie nic nie chce spalabym i jadla nawet z domu mi sie nie chce wyjsc tylko jak musze!!! cos jest nie tak a okresior za tydzien i jajniki swiruja normalnie chyba sama sobie cos wkrecam

obyście miały racje :tak:
mowie ci to cos tu smierdzi w tym miesiacu ta twoja sprawa wywechalysmy cos pozytywnego he he

Ostatnio edytowane przez moderatora:
scyllu chyba zle napisalam nick :zawstydzona/y: przepraszam... narazie robie tylko opaski buciki i czpeczki... no i dla mojego chichuachuachuy ubranko :-D wkleje fotke ;-)

:-D piękne :tak: gdzie się nauczyłaś?? sama bym chciała się nauczyć takie cudeńka :tak: ja na drutach i na szydełku umię tylko szalik :-)

ziemniaki gotuje dzien wcześniej - ciasto najlepiej na świeżo robić :tak:

:tak: ziemniaczki ugotowałam wczoraj i sosik zrobiłam :tak: resztę dziś :tak:

w pracy to jest masakra jak jestem sama i nie mam do kogo gęby otworzyć :zawstydzona/y: mój W. się śmieje że mam pod biureczko walnąć i kimac spokojnie
ostatnio zdaża mi się przysnąć przed kompem :zawstydzona/y: a ze rano nie moge wstac to juz norma jest - ale to chyba wina cisnienia jest słabe ostatnio a ja kawy nie pije bo zgage mam po niej :wściekła/y: i tylko herbatkę pożeczkową

:-p oj coś mam dobre przeczucia :tak:

A u mnie 4 dni do @ (która ma się nie pojawić :tak:). Jeszcze nie panikuję, ale w niedzielę chyba będę latać do kibelka tam i spowrotem :-D
Brzuszek mam wydęty (jakby ktoś mi balonik w środku napompował), nie pamiętam czy wcześniej tak było :eek: Bóle też mam -takie lekkie kłucie... :confused2: człowiek głupi przed @ się robi i nic nie wie :confused2:

:-D piękne :tak: gdzie się nauczyłaś?? sama bym chciała się nauczyć takie cudeńka :tak: ja na drutach i na szydełku umię tylko szalik :-)

:tak: ziemniaczki ugotowałam wczoraj i sosik zrobiłam :tak: resztę dziś :tak:

:-p oj coś mam dobre przeczucia :tak:

A u mnie 4 dni do @ (która ma się nie pojawić :tak:). Jeszcze nie panikuję, ale w niedzielę chyba będę latać do kibelka tam i spowrotem :-D
Brzuszek mam wydęty (jakby ktoś mi balonik w środku napompował), nie pamiętam czy wcześniej tak było :eek: Bóle też mam -takie lekkie kłucie... :confused2: człowiek głupi przed @ się robi i nic nie wie :confused2:
nie przejmuj sie nie jestes sama my tez to mamy juz nie pamietamy czy we wczesniejszych miesiacach mialysmy te same objawy czy to sa jakies nowe hehe

reklama
Wyczytałam wczoraj, że zagnieżdzenie występuje od 5-10 dni po owu, więc jak ktoś ma późno zagnieżdzenie i krótką fazę lutearną, to w dniu @ test może lipny wyjść. Trzeba czasu, więc póki nie ma @ to łepki do góry :tak::-)

Do góry