reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wez ciepla kompiel z babelkami plynem do kapieli lawendowym lampke bialego wina zamknij dzwi i lez,wypoczywaj relaksuj sie
dupa blada nieda razdy bo woda zimna w kranie bo niejest napalone w piecu a po winie mam zgage wiec niepije :zawstydzona/y: a [poza tym z mala siedziec musze siedzxiec bo dzis maja 1 dzien wolnego z prezedszkola i tak mi dzis na nerwy dziala ze az mnie nosi :wściekła/y: niedosc ze caly dzien do dupy to w zyciu tez mi nigdy nic niewychodzi ale czasem sie smieje bo moj maz to tez taki zyciowy pech chodzacy co mu nic niewychodzi i nic sie nieudaje wiec sie czasem smieje ze dwa pechy sie dobraly i sobie zyja :-p
najchetniej poszlabym spac bo mnie muli ale niemoge :(

reklama
Martuska mnie tez własnie to irytuje:eek::no:
ciagłe czekanie...a to na owulke, a to na II kreseczki badz @:confused2:
Jak dla mnie meczonca sprawa:sorry:

I postanowiłam zajac sie soba, zapisac sie na siłke zeby zajac czas i nie myslec tylko o jednym:tak:

dupa blada nieda razdy bo woda zimna w kranie bo niejest napalone w piecu a po winie mam zgage wiec niepije :zawstydzona/y: a [poza tym z mala siedziec musze siedzxiec bo dzis maja 1 dzien wolnego z prezedszkola i tak mi dzis na nerwy dziala ze az mnie nosi :wściekła/y: niedosc ze caly dzien do dupy to w zyciu tez mi nigdy nic niewychodzi ale czasem sie smieje bo moj maz to tez taki zyciowy pech chodzacy co mu nic niewychodzi i nic sie nieudaje wiec sie czasem smieje ze dwa pechy sie dobraly i sobie zyja :-p
najchetniej poszlabym spac bo mnie muli ale niemoge :(
nie jestes sama

ja dzis chyba zwariuje ale mam nerwy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no dzieciak dzis w dodatku przegina na maxa i chyba bedzie fest kara i w dodatku mojego meza niema bo pojechal z tesciem na swiniobicie i niema mnie kto przytulic a tak zawsze jak sie do niego przytulalam to duzo przechodzilo:zawstydzona/y:

ja dzis chyba zwariuje ale mam nerwy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no dzieciak dzis w dodatku przegina na maxa i chyba bedzie fest kara i w dodatku mojego meza niema bo pojechal z tesciem na swiniobicie i niema mnie kto przytulic a tak zawsze jak sie do niego przytulalam to duzo przechodzilo:zawstydzona/y:

Kochana to ja Cię mocno tulam:tak::tak::tak::tak:

Ja tez zaraz uciekam do pracy!
Ale to chyba nawet lepiej ,bo przynajmniej nie bede sie zamrtwiała:-(

Buziolki kochane:*:-D

Witajcie Dziewczynki!
Jestem tu nowa, mam nadzieje, ze mnie przygarniecie:)...
Jest mi bardzo smutno i czuje, ze musze sie komus wygadac bo zwariuje!!!
Od sierpnia staramy sie (a wlasciwie staralismy sie) z mezem o dzidziusia az do stycznia kiedy maz zrobil badania nasienia i okazalo sie, ze ma za mala ruchliwosc plemnikow-chyba nie musze opisywac co sie dzialo? MASAKRA!!!Zawsze marzylam o dziecku, a tu nagle taka informacja. Szkoda, ze marzenia nie zawsze sie spelniaja:(!
Myslalam, ze z czasem zal mi przejdzie ale niestety... czasem sa lepsze dni a czasem gorsze (takie jak dzis)! Staram sie jakos trzymac i nie pokazywac mu, ze jest mi smutno ale jak nie moge sie nikomu wygadac i trzymam to w sobie to jest jeszcze gorzej! Bylam juz na jednym forum staraczek ale tam albo wszystkie w ciazy albo maja juz dzieciaczki i nikt nie ma takiego problemu jak ja, wiec oczywiscie olewka:(.
Witaj po to tutaj jesteśmy żeby się wygadać.

Tulam cię żabciu kochana - ja tez dzisiaj po ścianach chodzę :-(

reklama
Do góry