reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A wizyte mam dopiero we wtorek:sorry:

Hej Pajka:-DWy juz nie śpicie????:szok:

Wiesz co wizyte mam na wtorek.A co do bolu to nie jest to taki jakis mega ból poprostu czuje jajniki.Wczoraj wieczorem dosc mocno mi dokuczały:confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No i ja juz mam pełno w gaciach:(
A to by bardzo bolało????
Toska a piłas mało przed snem????Moze jeszcze za wczesnie na test:tak:
Pamietajcie ze nie wszystkim odrazu wychodzi w teminie @:tak:

Witam sie z kawusią:-D

Hej Suzi :-)

Chyba już pozamaiatne i @ się pojawi wiec juz nawet nie gdybam :tak: jestem tak mega zmęczona że szok najlepiej tylko bym spała :-(

Chyba już pozamaiatne i @ się pojawi wiec juz nawet nie gdybam :tak: jestem tak mega zmęczona że szok najlepiej tylko bym spała :-(

Kochana to b.dobry znak:-D:-):tak:
Ja tam poki nie ma @ jestem dobrej mysli!!!
I włąsnie pierwszą oznaką ciazy u mnie było MEGA ZMECZENIE!!!Gdzie nie usiadłam to bym spała, tłumaczyłam to tym ze wczesnie wstawałam:tak:
Bo testy pierwsze 2 wyszły mi negat. A jak sie okazało to dzidzia była:-):tak:

Dziewczyny pewnie to głupi pomysł ,ale słyszałam ze jak jest torbiel to test wychodzi pozytywny.czyli jak bym zrobiła test i bedzie torbie to wyjdą II krechy???
Sa jakies domowe sposoby zeby to sprawdzic???:-:)confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Pajka:-DWy juz nie śpicie????:szok:

Wiesz co wizyte mam na wtorek.A co do bolu to nie jest to taki jakis mega ból poprostu czuje jajniki.Wczoraj wieczorem dosc mocno mi dokuczały:confused2:

ni niestety tesciowa mnie obudzila ale wkurzona byłam juz mi przeszło :wściekła/y:

hmmm ja miałam tez taki objaw ciazowy kladlam sie spac o 9 a wstac do pracy był porblem i zasypiałam przed monitorem w pracy:-D

Dziewczyny pewnie to głupi pomysł ,ale słyszałam ze jak jest torbiel to test wychodzi pozytywny.czyli jak bym zrobiła test i bedzie torbie to wyjdą II krechy???
Sa jakies domowe sposoby zeby to sprawdzic???:-:)confused2:

mi nigdy nie wyszedł test + jak mialam torbiel.Testy ychodza pozytywne jak jest beta a szczerze to torbiele chyba tego hormonu nie wytwarzają:eek:

Kochana to b.dobry znak:-D:-):tak:
Ja tam poki nie ma @ jestem dobrej mysli!!!
I włąsnie pierwszą oznaką ciazy u mnie było MEGA ZMECZENIE!!!Gdzie nie usiadłam to bym spała, tłumaczyłam to tym ze wczesnie wstawałam:tak:
Bo testy pierwsze 2 wyszły mi negat. A jak sie okazało to dzidzia była:-):tak:

póki co nie ma śladu @ ale brzuch boli i mam takie skórcze jakieś wiec pewnie już się czai wredota gdzieś za rogiem żeby mnie dopaść :tak: ja tak regularnie od poniedziałku podsypiam w samochodzie jak jedziemy do pracy :zawstydzona/y: bo wyspac się nie mogę ostatnio :-(

ni niestety tesciowa mnie obudzila ale wkurzona byłam juz mi przeszło :wściekła/y:

hmmm ja miałam tez taki objaw ciazowy kladlam sie spac o 9 a wstac do pracy był porblem i zasypiałam przed monitorem w pracy:-D

mi nigdy nie wyszedł test + jak mialam torbiel.Testy ychodza pozytywne jak jest beta a szczerze to torbiele chyba tego hormonu nie wytwarzają:eek:

No to pewnie jakies bzdury wyczytałam:laugh2::eek:
Chyba nic sie nie stanie jak we wtorek pojde na usg????
A moze byc tak ze po Clo jajniki mi pracują???Ze wzieły sie w garsc??

póki co nie ma śladu @ ale brzuch boli i mam takie skórcze jakieś wiec pewnie już się czai wredota gdzieś za rogiem żeby mnie dopaść :tak: ja tak regularnie od poniedziałku podsypiam w samochodzie jak jedziemy do pracy :zawstydzona/y: bo wyspac się nie mogę ostatnio :-(

Toska ja tam mocno trzymam kciuki zeby małpa jednak nie przyszła!
Własnie to jest tak z tymi objawami ze mogą byc na Dzidzie lub@:wściekła/y:
Ale w Twoim przypadku jestem za "bramką nr. 1":-D:-D:-D:-D

w pracy to jest masakra jak jestem sama i nie mam do kogo gęby otworzyć :zawstydzona/y: mój W. się śmieje że mam pod biureczko walnąć i kimac spokojnie
ostatnio zdaża mi się przysnąć przed kompem :zawstydzona/y: a ze rano nie moge wstac to juz norma jest - ale to chyba wina cisnienia jest słabe ostatnio a ja kawy nie pije bo zgage mam po niej :wściekła/y: i tylko herbatkę pożeczkową

w pracy to jest masakra jak jestem sama i nie mam do kogo gęby otworzyć :zawstydzona/y: mój W. się śmieje że mam pod biureczko walnąć i kimac spokojnie
ostatnio zdaża mi się przysnąć przed kompem :zawstydzona/y: a ze rano nie moge wstac to juz norma jest - ale to chyba wina cisnienia jest słabe ostatnio a ja kawy nie pije bo zgage mam po niej :wściekła/y: i tylko herbatkę pożeczkową

Jak dla mnie wszystko co piszesz wskazuje na BEJBE:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry