czarna1309
Zaangażowana w BB
czesc wam wlsnie wrocilam od gin. na 99 % jestem ale na 100 % nie potwierdzil bo maly pecherzyk jest i w poniedzialek musze isc jeszcze raz i wtedy wszystkiego sie dokladnie a jak narazie musze czekac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więkśżóść dziewczyn w ciaży pisze o bólu brzuszka:-)
Ze boli tak jak na @
czesc wam wlsnie wrocilam od gin. na 99 % jestem ale na 100 % nie potwierdzil bo maly pecherzyk jest i w poniedzialek musze isc jeszcze raz i wtedy wszystkiego sie dokladnie a jak narazie musze czekac.
mi sie tez tak wydaje a w szczegolnosci ze wstreciucha jeszcze nie zawitala a mowilas ze mialas regularny okres. Ja trzymam kciukacy az mi spuchnaaaaaaaobjawy w 100% jak na dzidzie ale jak wytlumaczyć ten ból brzucha :-( jego nie da się zlikiwidowac hehe ani podmienic na cos innego :-) niestety
mi sie tez tak wydaje a w szczegolnosci ze wstreciucha jeszcze nie zawitala a mowilas ze mialas regularny okres. Ja trzymam kciukacy az mi spuchnaaaaaaa
jeju ale mam apetyt jak smok wlasnie zjadlam 2 kanapki kurcze i pol cebuli na nia dalam tak mi smakuje na slodkie i ostre mnie ciagnie jak jechalam autem do sasiadki zawiesc jej zeczy na wymioty mnie ciaglo teraz kawe z syropem vanilioweym i ciagle mi sie nic nie chce spalabym i jadla nawet z domu mi sie nie chce wyjsc tylko jak musze!!! cos jest nie tak a okresior za tydzien i jajniki swiruja normalnie chyba sama sobie cos wkrecammi sie tez tak wydaje a w szczegolnosci ze wstreciucha jeszcze nie zawitala a mowilas ze mialas regularny okres. Ja trzymam kciukacy az mi spuchnaaaaaaa
mowie ci to cos tu smierdzi w tym miesiacu ta twoja sprawa wywechalysmy cos pozytywnego he heobyście miały racje
scyllu chyba zle napisalam nick przepraszam... narazie robie tylko opaski buciki i czpeczki... no i dla mojego chichuachuachuy ubranko wkleje fotke ;-)
ziemniaki gotuje dzien wcześniej - ciasto najlepiej na świeżo robić
w pracy to jest masakra jak jestem sama i nie mam do kogo gęby otworzyć mój W. się śmieje że mam pod biureczko walnąć i kimac spokojnie
ostatnio zdaża mi się przysnąć przed kompem a ze rano nie moge wstac to juz norma jest - ale to chyba wina cisnienia jest słabe ostatnio a ja kawy nie pije bo zgage mam po niej i tylko herbatkę pożeczkową
nie przejmuj sie nie jestes sama my tez to mamy juz nie pamietamy czy we wczesniejszych miesiacach mialysmy te same objawy czy to sa jakies nowe hehepiękne gdzie się nauczyłaś?? sama bym chciała się nauczyć takie cudeńka ja na drutach i na szydełku umię tylko szalik :-)
ziemniaczki ugotowałam wczoraj i sosik zrobiłam resztę dziś
oj coś mam dobre przeczucia
A u mnie 4 dni do @ (która ma się nie pojawić ). Jeszcze nie panikuję, ale w niedzielę chyba będę latać do kibelka tam i spowrotem
Brzuszek mam wydęty (jakby ktoś mi balonik w środku napompował), nie pamiętam czy wcześniej tak było Bóle też mam -takie lekkie kłucie... człowiek głupi przed @ się robi i nic nie wie