reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam - no i prezent dostałam, test zrobiony i oczywiście tak ja przypuszczałam I przebrzydła kreska. Trudno - trzeba stawić temu czoła. Jedyne co mnie dziwi to dość mocne ciągnięcie w dole brzucha - które można spokojnie nazwać bólem. I do tego od wczoraj ból jajników - dziwne, ale to to pewnie wynik stymulacji.

reklama
Witam - no i prezent dostałam, test zrobiony i oczywiście tak ja przypuszczałam I przebrzydła kreska. Trudno - trzeba stawić temu czoła. Jedyne co mnie dziwi to dość mocne ciągnięcie w dole brzucha - które można spokojnie nazwać bólem. I do tego od wczoraj ból jajników - dziwne, ale to to pewnie wynik stymulacji.
może to jeszcze za wcześnie...???

Dziewczyny gdzie mogę znaleźć suwaczki, bym sobie może wstawiła :)???
Zdjęcie próbuję w profilu, ale nie widać go....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie sądzę, bo mam monitorowane cykle i wiem dokładnie kiedy pęka, a 12 dpo. to już jest na tyle wysokie stężenie hcg, że powinno pokazać, nie łudzę sie - staram sie pogodzić z sytuacja i tyle - szkoda tylko tej przerwy, ale cóż :-(

Przykro mi...
Głowa do góry, też przeszłam to co Ty dzisiaj 2 dni temu :( i wiem jak przykro jest Tobie.
Też miałam cykl monitorowany, wiem dokładnie kiedy pękł i nie udało się :( taka żałość w sercu jak się nie udaje.

Witam sie cieplutko z kawa:-)

Dziekuje za zaproszenie do grupy;-)
Tyle ze eraz nie wiem czy tu pisac czy tam:baffled:
:rofl::rofl::rofl:

No wiec z wizyty nie za iekawe wiesci...
Troszke mi sie wczoraj smutno zrobilo...
Lekarz zbadal i powiedzial ze jesli to ciaza to bardzo wczesna i zaprasza za dwa tygodnie:-(
Zdjecie zrbobil, jest tam taka mala kropka, oytal czy biore juz kwas foliowy i dal zaswiadczenie do pracy.
Tyle ze na zaswiadczeniu, tak na odczepnego napisal ze to 3 tydzien:baffled:

Witam sie cieplutko z kawa:-)

Dziekuje za zaproszenie do grupy;-)
Tyle ze eraz nie wiem czy tu pisac czy tam:baffled:
:rofl::rofl::rofl:

No wiec z wizyty nie za iekawe wiesci...
Troszke mi sie wczoraj smutno zrobilo...
Lekarz zbadal i powiedzial ze jesli to ciaza to bardzo wczesna i zaprasza za dwa tygodnie:-(
Zdjecie zrbobil, jest tam taka mala kropka, oytal czy biore juz kwas foliowy i dal zaswiadczenie do pracy.
Tyle ze na zaswiadczeniu, tak na odczepnego napisal ze to 3 tydzien:baffled:
szkoda :( ale jest nadzieja :) tylko to czekanie......

Nadzieje mam ogromna:tak:
Maz tez mnie wczoraj pocieszal i mowil ze przeciez dobrze bedzie wszystko, as lekarz musi tak mowic na poiczaku, bo co glaskac mnei ma?
Teraz dwa tyfodnie oczekiwania:baffled:
Ale w pracy na mnie dmuchaja, no i zaswiadczenie juz mam wiec tym bardziej bede miala taryfe ulgowa..

Masz racje, czekanie najorsze...

To zaczynamy razem cykl, u mnie @ rozchulała się na dobre w nocy :(
Wczoraj przez @ miałą kiepski nastrój, nawet tutaj nie chciało mi się zagladac, tylko żałość... ale dziś od rana jakby nowe siły, powiew świeżości :)
Jutro idziemy przebadać żołnieżyki mojego M, a ja 26 lutego (szkoda, ze tyle musze czekać) mam badanie na drożność jajników, w międzyczasie PRL i progesteron....:-)

przykro :-( tulam :tak:

kurczę :-( no ale @ nie ma jeszcze ;-)

reklama
juz Ci mowie;-)

u gory masz cosik takiego:

Witaj, malapralinka.
Ostatnio zalogowany:
Prywatne Wiadomości:

Klikasz na swoj login

Tam bedziesz miala takimi malymi literkami
Dostosuj Profil

potem po lewej stronie masz
edytuj sygnature

i tam juz wklejasz
mam nadzieje ze zrozumiesz, jesli nie to wyjasnie dokladniej;-)

Do góry