reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej dziewczynki :-)

u mnie @ rozszalało się na dobre :tak:brzuchol boli jak nie wiem :-(
zaczynam nowy cykl nowe starania :-)

Pozdrawiam

To zaczynamy razem cykl, u mnie @ rozchulała się na dobre w nocy :(
Wczoraj przez @ miałą kiepski nastrój, nawet tutaj nie chciało mi się zagladac, tylko żałość... ale dziś od rana jakby nowe siły, powiew świeżości :)

Jutro idziemy przebadać żołnieżyki mojego M, a ja 26 lutego (szkoda, ze tyle musze czekać) mam badanie na drożność jajników, w międzyczasie PRL i progesteron....:-)

Wysłałam jeszcze raz :tak:

Zamknięta, żeby mogły w niej pisać i czytać tylko osoby zaproszone w tym przyp. przez Pajkę. My tu na staraczkach piszemy i owszem w wąskim gronie, ale czytać nas może dosłownie każdy, nawet niezarejestrowany na forum użytkownik. A w takiej zamkniętej grupie jest po prostu bardziej "intymnie".

Wszystkie uciekłyscie na ten watek zamknięty, teraz nic się tu nie dzieje a ja tam wejść nie mogę bo nawet nie wiem gdzie i nie mam zaproszenia, chyba że go nie widzę :-(

Wszystkie uciekłyscie na ten watek zamknięty, teraz nic się tu nie dzieje a ja tam wejść nie mogę bo nawet nie wiem gdzie i nie mam zaproszenia, chyba że go nie widzę :-(

Asiu słonce wysłałam zaproszenie do Ciebie nie masz w wiadomosciach?
wysle jeszcze raz poczekaj chwilke
juz wysłałam sprawdz

napisz coś więcej o niej, czemu zamknięta przecież i tak już piszemy czasami w wąskim gronie.
No ja sie jakos tez nie moge odnalezc w tej grupie dyskusyjnej. Szkoda, ze nie mozna stworzyc zamknietego forum.....
To zaczynamy razem cykl, u mnie @ rozchulała się na dobre w nocy :(
Wczoraj przez @ miałą kiepski nastrój, nawet tutaj nie chciało mi się zagladac, tylko żałość... ale dziś od rana jakby nowe siły, powiew świeżości :)

Jutro idziemy przebadać żołnieżyki mojego M, a ja 26 lutego (szkoda, ze tyle musze czekać) mam badanie na drożność jajników, w międzyczasie PRL i progesteron....:-)
Mam dokladnie to samo. W dzien, kiedy zjawaia sie @ dol, a juz nastepnego nowa nadzieja. Bo co nam to da, ze sie zdolujemy i poddamy? :baffled: Nic. A gdy sie cos robi, to zawsze nadzieja jest...
A gdzie idziecie na te badania? Do specjalistycznej kliniki? Moj M tez by sie mogl wybrac na badania armii, ale nie wiem gdzie sie udac...

reklama
No ja sie jakos tez nie moge odnalezc w tej grupie dyskusyjnej. Szkoda, ze nie mozna stworzyc zamknietego forum.....

Mam dokladnie to samo. W dzien, kiedy zjawaia sie @ dol, a juz nastepnego nowa nadzieja. Bo co nam to da, ze sie zdolujemy i poddamy? :baffled: Nic. A gdy sie cos robi, to zawsze nadzieja jest...
A gdzie idziecie na te badania? Do specjalistycznej kliniki? Moj M tez by sie mogl wybrac na badania armii, ale nie wiem gdzie sie udac...

W nesie poszukałam. Jestem z Bydgoszczy i dziewczyny polecają kobitkę, która od wielu lat tym się zajmuje, doradzi jak coś jest nie tak itd. Robi bardzo dokładne badania W Bydzi nie ma prawdziwej kliniki leczenia niepłodności, co prawda jest jeden gin, który tak nazwał swoją praktykę, ale dużodziewczyn jest niezadowolonych.
Badania takie "maszynowe" można też wykonać w laboratoriach, ale to może byc przekłamane...podobno :-) my robimy pierwszy raz i drogą eliminacji wykluczamy przeszkody.
Mój M to tak się przejął tym badaniem, ze szukał wczoraj w necie, co moze zrobić by poprawić w razie czego jakość nasienia :-D i dobrze niech też sie angażuje:tak:
Przez termin badania drożności jajników to stwierdziłam, ze w tym cyklu odpuszczam monitoring owulacji na USG, zrobię tylko testy.
Chciałbym, zeby coś wyszło na tych badaniach, to głupio brzmi, ale przynajmniej wiedzielibysmy co zrobić, może leki przyjmować, a tak nie wiadomo o co chodzi, czemu sie nie udaje????

Miłego dnia Wszystkim życzę, jeszcze raz gratuluję zdobywczyniom 2 kresek na loterii i szcześcia życzę tym, które dziś losują :-D

Do góry