reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam - no i prezent dostałam, test zrobiony i oczywiście tak ja przypuszczałam I przebrzydła kreska. Trudno - trzeba stawić temu czoła. Jedyne co mnie dziwi to dość mocne ciągnięcie w dole brzucha - które można spokojnie nazwać bólem. I do tego od wczoraj ból jajników - dziwne, ale to to pewnie wynik stymulacji.

reklama
Witam - no i prezent dostałam, test zrobiony i oczywiście tak ja przypuszczałam I przebrzydła kreska. Trudno - trzeba stawić temu czoła. Jedyne co mnie dziwi to dość mocne ciągnięcie w dole brzucha - które można spokojnie nazwać bólem. I do tego od wczoraj ból jajników - dziwne, ale to to pewnie wynik stymulacji.
może to jeszcze za wcześnie...???

Dziewczyny gdzie mogę znaleźć suwaczki, bym sobie może wstawiła :)???
Zdjęcie próbuję w profilu, ale nie widać go....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie sądzę, bo mam monitorowane cykle i wiem dokładnie kiedy pęka, a 12 dpo. to już jest na tyle wysokie stężenie hcg, że powinno pokazać, nie łudzę sie - staram sie pogodzić z sytuacja i tyle - szkoda tylko tej przerwy, ale cóż :-(

Przykro mi...
Głowa do góry, też przeszłam to co Ty dzisiaj 2 dni temu :( i wiem jak przykro jest Tobie.
Też miałam cykl monitorowany, wiem dokładnie kiedy pękł i nie udało się :( taka żałość w sercu jak się nie udaje.

Witam sie cieplutko z kawa:-)

Dziekuje za zaproszenie do grupy;-)
Tyle ze eraz nie wiem czy tu pisac czy tam:baffled:
:rofl::rofl::rofl:

No wiec z wizyty nie za iekawe wiesci...
Troszke mi sie wczoraj smutno zrobilo...
Lekarz zbadal i powiedzial ze jesli to ciaza to bardzo wczesna i zaprasza za dwa tygodnie:-(
Zdjecie zrbobil, jest tam taka mala kropka, oytal czy biore juz kwas foliowy i dal zaswiadczenie do pracy.
Tyle ze na zaswiadczeniu, tak na odczepnego napisal ze to 3 tydzien:baffled:

Witam sie cieplutko z kawa:-)

Dziekuje za zaproszenie do grupy;-)
Tyle ze eraz nie wiem czy tu pisac czy tam:baffled:
:rofl::rofl::rofl:

No wiec z wizyty nie za iekawe wiesci...
Troszke mi sie wczoraj smutno zrobilo...
Lekarz zbadal i powiedzial ze jesli to ciaza to bardzo wczesna i zaprasza za dwa tygodnie:-(
Zdjecie zrbobil, jest tam taka mala kropka, oytal czy biore juz kwas foliowy i dal zaswiadczenie do pracy.
Tyle ze na zaswiadczeniu, tak na odczepnego napisal ze to 3 tydzien:baffled:
szkoda :( ale jest nadzieja :) tylko to czekanie......

Nadzieje mam ogromna:tak:
Maz tez mnie wczoraj pocieszal i mowil ze przeciez dobrze bedzie wszystko, as lekarz musi tak mowic na poiczaku, bo co glaskac mnei ma?
Teraz dwa tyfodnie oczekiwania:baffled:
Ale w pracy na mnie dmuchaja, no i zaswiadczenie juz mam wiec tym bardziej bede miala taryfe ulgowa..

Masz racje, czekanie najorsze...

To zaczynamy razem cykl, u mnie @ rozchulała się na dobre w nocy :(
Wczoraj przez @ miałą kiepski nastrój, nawet tutaj nie chciało mi się zagladac, tylko żałość... ale dziś od rana jakby nowe siły, powiew świeżości :)
Jutro idziemy przebadać żołnieżyki mojego M, a ja 26 lutego (szkoda, ze tyle musze czekać) mam badanie na drożność jajników, w międzyczasie PRL i progesteron....:-)

przykro :-( tulam :tak:

kurczę :-( no ale @ nie ma jeszcze ;-)

reklama
juz Ci mowie;-)

u gory masz cosik takiego:

Witaj, malapralinka.
Ostatnio zalogowany:
Prywatne Wiadomości:

Klikasz na swoj login

Tam bedziesz miala takimi malymi literkami
Dostosuj Profil

potem po lewej stronie masz
edytuj sygnature

i tam juz wklejasz
mam nadzieje ze zrozumiesz, jesli nie to wyjasnie dokladniej;-)

Do góry