reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczynki nie było mnie parę dni a tu tyle ciekawych rzeczy się dzieje:)
tak sobie myślę że fajnie by było gdybyśmy wszystkie niedługo zaszły w tą upragnioną ciążę i miały szkraby w tym samym wieku i chwaliły sie potem na tym forum ich zdjęciami...:-) wiem że marzę ale wiem również że marzenia czasem się spełniają...kończy mi się miesiączka i znów będziemy próbować.tylko zauważyłam że zaczynam coraz bardziej zamykać się w sobie.myśleć że może coś ze mną nie tak...przecież mam juz jedno dziecko więc dlaczego nie mogę zajść w ciążę??? w prawdzie moja córcia była nie planowana bo byłam w klasie maturalnej gdy zaszłam w ciążę ale to chyba oznacza że mogę mieć dzieci więc o co chodzi?wiem że staram się krótko bo dopiero 3 cykl ale te dni tak mi się dłużą..dziewczynki jak znów mi się nie uda to bardzo Was proszę o wsparcie bo ostatnio jak się dowiedziałam że nic z tego,byłam z tym zupełnie sama i nie dawałam sobie rady...tymczasem pozdrawiam Was serdecznie i życzę pięknych 2 kresek na testach:)

Kochana własnie po to jest to forum:tak:Ze wspieramy sie wzajemnie!!!Bo kazda znas wypatruje tego samego "efektu";-)
Zobaczysz na każdą z nas przyjdzie pokolei czas i bedziemy wspierały sie na innej płaszczyżnie:tak::-D

reklama
Witam ja wczoraj zrobiłam sobie przerwe na forum,porobiłam trochę w domu i D był w domu to trochę pogadaliśmy .

U mnie @ się spóżnia ,niech jędza w końcu przyjdzie ,zawsze miałam cykle 28 dniowe ostatni miałam 30 a dziś jest 30 dzień cyklu i nie ma ale będzie napewno ...tylko mogła by być to bym wyliczyła płodne dni i założyła w końcu ten wykres.

A wczoraj patrzyłam w papiery jak byłam w ciąży z bartkiem ,to na 28 dni cyklu udało się nam już 11 dnia.

Poczytam co tam u was ciekawego

SUZI jakoś nie mam wiary ,kurcze że ja nie pamiętam jak to było jak byłam w ciązy ,jakoś nie zwracałam uwagi na objawy .A jak tam u ciebie ze starankami???

Kochana my juz po starankach teraz czekam na efekty :)Mogą byc tylko 2 opcje:tak::-D

A masz jakies objawy???

co do objawów to wcześniej pisałam o tych moim sutkach o pobolewaniu i kłuciu podbrzusza...teraz wszystko się wyciszyło ,tylko piersi pobolewają ,mam takie mrowienie .A i mam strzasznie dużo mleczno białego śluzu.

Ja tez mam duzo tego sluzu<biały>
Piersi bolą,podbrzusze daje o sobie znac!
Ale moze wczesniej nie zwracałam na to uwagi...:no:Sama nie wiem

I 3dzien mam taką"kluche "w gardle"A;e staram sie nie wiazac tego z dzidzia bo jeszcze do terminu @ ok7 dni...

reklama
Witam się. Starałam się siedzieć cichutko żeby nie zapeszać. @ spóźniała się 4 dni i właśnie dzisiaj chaciałam testować a tu niespodziewanie z ranka pojawiła się@. Niby się nie nakręcałam ale i tak mam jeden wielki smutek:-:)-:)-:)-(.
Jestem bardzo rozczarowana, tym bardziej że brzuch tak mocno nie bolał jak zwykle na @ ani bólu pleców tylko duża senność wrażliwość na zapachy, także pocichu liczyłam na 2 kreski. Jestem bardzo niepocieszona:growl::growl::growl::growl::hmm::elvis::ninja2:to znowu mój synek chyba niestety zostanie jedynakie.

Do góry