reklama
zaproszenie ktoś mi musi wysłać czy sama mogę wejść do tej grupy? to znaczy też że już tutaj dziewczyny będą mniej zaglądać?Mam nadzieje ze dołączysz do niej
Jest tam duzo dziewczyn ktore sie staraja,sa ciezarówki i mamusie!!!!!
Ogólnie bardzo fajnie
Zamknięta, żeby mogły w niej pisać i czytać tylko osoby zaproszone w tym przyp. przez Pajkę. My tu na staraczkach piszemy i owszem w wąskim gronie, ale czytać nas może dosłownie każdy, nawet niezarejestrowany na forum użytkownik. A w takiej zamkniętej grupie jest po prostu bardziej "intymnie".napisz coś więcej o niej, czemu zamknięta przecież i tak już piszemy czasami w wąskim gronie.
Dzięki już się wpisałam i masz rację super.Lopop masz zaaproszenie w wiadomosci!!!!Dołącz do nas
R
RiSiA
Gość
PAJKAA ratunku dodasalam sie do tej grupy ale ni holery niemoge dojsc gdzie w to kurde wejsc zeby popisac z kobietkami i zobaczyc co inne napisaly???a moze to jest tylko takie cos ze sie tylko tam jest a to niejest tak jak w tematach ze sobie piszemy???ja juz sie calkiem pogubilam i nic z tego niekumam :-zawstydzona/y:
zabka wchodz zaczynamy od nowa jak tam wejdziesz dajesz ostatnia strone i masz odpowiedz piszesz i klikasz
ale wlasnie tam niemam zadnych stronek jak klikzaczynamy od nowea to mi wyskakuje tylko kto jest w tej grupie w rzadku wszystkie panie i nic dalej niemoge zrobiczabka wchodz zaczynamy od nowa jak tam wejdziesz dajesz ostatnia strone i masz odpowiedz piszesz i klikasz
reklama
A właściwie skąd tak na początku tam wejść?ale wlasnie tam niemam zadnych stronek jak klikzaczynamy od nowea to mi wyskakuje tylko kto jest w tej grupie w rzadku wszystkie panie i nic dalej niemoge zrobic
Podziel się: