reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja dzisiaj też się buntuje do 11 mogę się poopierniczać a pozniej szkolenie
Tak więc ja i moja @@ pijemy sobie kawusie :-D

przykro, że jednak przylazła :dry:

Myślałam, ze Ci pisałam, otóż mają mi usunąć tego polpa, którego mam od 5 miesięcy,potem w kolejnym cyklu drożność i w zależności jak tam sie wszystko wygoi za 3-4 miesiące znów do walki.

to trzymam kciuki ;-) bedzie dobrze :tak:

reklama
Witam serdecznie :))

Jestem nowa na tym forum, bardzo mi się ono podoba. Pozwolicie że się przyłączę? ostatni raz " forumowałam" jak córcia był malutka a teraz ma już prawie 5 lat.
W tym miesiącu rozpoczelismy starania o maleństwo, to mój 23 dc - oczywiście pełny wybór objawów spodziewanej ciąży, ale który z nich prawdziwy?? mam nadzieję ze przynajmniej jeden i że się udało ;-)

Pozdrawiam

Witam.

Ale naskrobałyście.....

Ja dzisiaj zakupiłam sobie siemię lniane i już nawet wypiłam. Niestety nigdzie nie mogłam dostać smakowego, to kupiłam zwykłe. Ciężko było mi to wypić, ale dałam radę, żyję.:-D

Jest jeszcze Lindaxa, też troszkę tańsza.

Ja po meridii czułam się nawet dobrze. Pierwsze dni były nie najlepsze, bo strasznie mnie suszyło i ciągle brakowało śliny. Ale ja normalnie jadłam, nie miałam wstrętu do jedzenia, no i brałam to pod kontrolą lekarza (zaczynałam od mniejszej dawki). Schudłam tylko 7 kg na wadze (przez 3 mies.) ale wizualnie było widać różnicę.

Gratulacje!!!
[/FONT]
Buu, a ja nie dostałam zaproszenia.:-(

powysyłałam wszystkim tylko kurde niektórzy nie odostawali nie wiem czemu wysyłam jeszcze raz :tak:

Zagladam do Was nadal bo mam sentyment do tego tematu;-)
Mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko:-p
Mimo, ze zadko komentuje to czytam prawi ze na bierzaco..
Gratuluje nowo zafasolkowanym:-D

Ja za godzine mam pierwsa wizyte u lekrza, bardzo prosze trzymajcie kciuki bo baaardzo sie stresuje:baffled:
Milego wieczorku

echoo witamy na staraczkach :-)

malapralinka - trzymam kciuki - na pewno bedzie wszystko dobrze:-)

napewno będzie dobrze :tak::tak:

dziewczynki ja dzisiaj Wam nie potowarzyszę bo okropnie mnie brzuch ciągnie i jakaś taka zmęczona jestem dzisiaj tym okresem :sorry2: jutro od 7 nadrobię zaległości

p.s. udało mi się na jutro zarejestrowac do lekarza :tak::tak: weżme wszystkie skierowania na badania i może jakies leki na lepsza owulke dostane a cooo :-D:-D

hej kobietki znow zawitalam dzis juz humor lepszy hormony sie uspokoilo a@ tez juz slabsza i pogadalam z mezem wiec mozecie kobietki napisac na liscie przy mnie 2 cykl bo rozpoczynam nastepny zarejestrowalam sie na 28dni.pl i bede robic obserwacje

TOSKA razem smigamy nowy cykl MALAPRALINKA brakowalo tu ciebie najlepsze bedzie 1 usg jak usllyszysz serduszko :tak:

a co do meridi to ja sie po niej czulam dobrze tylko pierwsze 3 dni troche slabo mi bylo ale potem juz ok jadlam normalnie a mimo to waga leciala :tak: oczywiscie to lek na recepte wiec od lekarza a ze jest dla osob otylych to wiem moje BMI wskazywalo na otylosc i to spora mimo ze az tak bardzo niewidac ale wazylam 88 kg na 164 wzrostu w kazdym razie mam 20 kg nadwagi

reklama
Coś tutaj pustawo dzisiaj, jak mnie nie ma to tyle mam do nadrabiania a jak jestem to nikogo nie ma.

Witam serdecznie :))

Jestem nowa na tym forum, bardzo mi się ono podoba. Pozwolicie że się przyłączę? ostatni raz " forumowałam" jak córcia był malutka a teraz ma już prawie 5 lat.
W tym miesiącu rozpoczelismy starania o maleństwo, to mój 23 dc - oczywiście pełny wybór objawów spodziewanej ciąży, ale który z nich prawdziwy?? mam nadzieję ze przynajmniej jeden i że się udało ;-)

Pozdrawiam

Witaj!

powysyłałam wszystkim tylko kurde niektórzy nie odostawali nie wiem czemu wysyłam jeszcze raz :tak:

Ja nie dostałam zaproszenia :-(

Do góry