reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

przechodzi ale mąż teraz chory i kipsko to widze :-(a jak Ty sie czujesz??
no to jeden od drugiego...zdrówka życzę:tak:
Agniesiar trzymam kciuki żeby już po zabiegu wszsytko było tak jak ma być:tak::tak::tak::tak::tak: a na pewno będzie;-)
Ja się czuje tfu tfu super:tak: energia, dobry humor i zero dolegliwości:tak:

reklama
Myślałam, ze Ci pisałam, otóż mają mi usunąć tego polpa, którego mam od 5 miesięcy,potem w kolejnym cyklu drożność i w zależności jak tam sie wszystko wygoi za 3-4 miesiące znów do walki.
ale przed "walką" można potrenować:-D:tak:
kerna - a w pierwszej ciązy miałas jakieś dolegliwości? Tak się zastanawiam, jakie to ma znaczenie, bo ja sie czułam super, tylko spalam więcej i prawie wszędzie:baffled:, ale żadnych mdłości, zgagi, bóli.... nic przez całe 9 miesięcy:tak:. Ciekawe, czy teraz tez tak będzie:confused:

Antylopka ja w pierwszej ciąży nie mogłam nic jesć ani pić:no::no:koszmar. cycki bolały jak szalone, zawroty głowy...no tragedia i dla mnie teraz to co sie dzieje to jakieś nieporozumienie:-D:-D:-D bo wtedy trzymało mnie od samego początku aż do połowy 4 m-ca

Witam gorąco!!!
Ja znów mam jakiegos peszka bo jak się owulka zbliza to mój M zaczyna chorować. Już kiedys też tak miałam. Latem- robie sobie test na owulke. Widzę dwie wypasione krechy!!! oczami wyobraznie widzę jak plemniczek zapładnia jajeczko, a M co?!
Podejżenie boreliozy po ukaszeniu kleszcza i zakaz staranek!!!
A teraz po kuligu głowa go mocno boli był na pogotowu podejżenie wstrzasu mózgu!!! A najgorsze w tym wszystkim jest to że to przypuszczalna diagnoza co oznacza tylko dużą dawkę STRESU!!!!

no to jeden od drugiego...zdrówka życzę:tak:
Agniesiar trzymam kciuki żeby już po zabiegu wszsytko było tak jak ma być:tak::tak::tak::tak::tak: a na pewno będzie;-)
Ja się czuje tfu tfu super:tak: energia, dobry humor i zero dolegliwości:tak:
Kerna fajno, że już się lepiej czujesz!!!:))))) I oby tak dalej!!!

Dziewczyny napiszcie cosik o Tej nowej grupie dyskusyjnej!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie masz w normalnych wiadomosciach info ode mnie? jak nie to juz daje bo wysyłałam do Ciebie zobacz teraz czy cos masz/
No to dzięki Pajeczko!!!
Czuje, że nadciaga w moja stronę jakaś nostalgia a przecież miał być BOCIEK!!!

Jeszcze raz zapytam Dziewczyny szukam jakiegos fajnego i taniego w miarę noclegu w Wiśle lub Ustroniu! Może ktoś coś poleci!!!

Ostatnia edycja:
No to dzięki Pajeczko!!!
Czuje, że nadciaga w moja stronę jakaś nostalgia a przecież miał być BOCIEK!!!

Jeszcze raz zapytam Dziewczyny szukam jakiegos fajnego i taniego w miarę noclegu w Wiśle lub Ustroniu! Może ktoś coś poleci!!!
Ustron moge ppolecic :tak: do ilu chcecie sie zmiescic? bede pozniej papa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kerna - czyli nie mam co liczyc na miła powtórkę:baffled: no piersi to mnie bolaly, ale to jeszcze przed zrobieniem testu. A potem już nic:cool2: To korzystaj ile możesz! Super, że sie dobrze czujesz, fajna jest taka ciąża, jak Cie nic nie męczy!!

Do góry