reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

przechodzi ale mąż teraz chory i kipsko to widze :-(a jak Ty sie czujesz??
no to jeden od drugiego...zdrówka życzę:tak:
Agniesiar trzymam kciuki żeby już po zabiegu wszsytko było tak jak ma być:tak::tak::tak::tak::tak: a na pewno będzie;-)
Ja się czuje tfu tfu super:tak: energia, dobry humor i zero dolegliwości:tak:

reklama
Myślałam, ze Ci pisałam, otóż mają mi usunąć tego polpa, którego mam od 5 miesięcy,potem w kolejnym cyklu drożność i w zależności jak tam sie wszystko wygoi za 3-4 miesiące znów do walki.
ale przed "walką" można potrenować:-D:tak:
kerna - a w pierwszej ciązy miałas jakieś dolegliwości? Tak się zastanawiam, jakie to ma znaczenie, bo ja sie czułam super, tylko spalam więcej i prawie wszędzie:baffled:, ale żadnych mdłości, zgagi, bóli.... nic przez całe 9 miesięcy:tak:. Ciekawe, czy teraz tez tak będzie:confused:

Antylopka ja w pierwszej ciąży nie mogłam nic jesć ani pić:no::no:koszmar. cycki bolały jak szalone, zawroty głowy...no tragedia i dla mnie teraz to co sie dzieje to jakieś nieporozumienie:-D:-D:-D bo wtedy trzymało mnie od samego początku aż do połowy 4 m-ca

Witam gorąco!!!
Ja znów mam jakiegos peszka bo jak się owulka zbliza to mój M zaczyna chorować. Już kiedys też tak miałam. Latem- robie sobie test na owulke. Widzę dwie wypasione krechy!!! oczami wyobraznie widzę jak plemniczek zapładnia jajeczko, a M co?!
Podejżenie boreliozy po ukaszeniu kleszcza i zakaz staranek!!!
A teraz po kuligu głowa go mocno boli był na pogotowu podejżenie wstrzasu mózgu!!! A najgorsze w tym wszystkim jest to że to przypuszczalna diagnoza co oznacza tylko dużą dawkę STRESU!!!!

no to jeden od drugiego...zdrówka życzę:tak:
Agniesiar trzymam kciuki żeby już po zabiegu wszsytko było tak jak ma być:tak::tak::tak::tak::tak: a na pewno będzie;-)
Ja się czuje tfu tfu super:tak: energia, dobry humor i zero dolegliwości:tak:
Kerna fajno, że już się lepiej czujesz!!!:))))) I oby tak dalej!!!

Dziewczyny napiszcie cosik o Tej nowej grupie dyskusyjnej!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie masz w normalnych wiadomosciach info ode mnie? jak nie to juz daje bo wysyłałam do Ciebie zobacz teraz czy cos masz/
No to dzięki Pajeczko!!!
Czuje, że nadciaga w moja stronę jakaś nostalgia a przecież miał być BOCIEK!!!

Jeszcze raz zapytam Dziewczyny szukam jakiegos fajnego i taniego w miarę noclegu w Wiśle lub Ustroniu! Może ktoś coś poleci!!!

Ostatnia edycja:
No to dzięki Pajeczko!!!
Czuje, że nadciaga w moja stronę jakaś nostalgia a przecież miał być BOCIEK!!!

Jeszcze raz zapytam Dziewczyny szukam jakiegos fajnego i taniego w miarę noclegu w Wiśle lub Ustroniu! Może ktoś coś poleci!!!
Ustron moge ppolecic :tak: do ilu chcecie sie zmiescic? bede pozniej papa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kerna - czyli nie mam co liczyc na miła powtórkę:baffled: no piersi to mnie bolaly, ale to jeszcze przed zrobieniem testu. A potem już nic:cool2: To korzystaj ile możesz! Super, że sie dobrze czujesz, fajna jest taka ciąża, jak Cie nic nie męczy!!

Do góry