reklama
Zabka, ja wlasnie tez sie zapisalam na 28dni i robie obserwacje, na razie niewiele wiem i nie bardzo sie orientuje ale inne dziewczyny pomagaja, doradzaja i wiem ze owu sie zbliza....
a mnie od wczoraj boli podbrzusze i lewy jajnik nawala.... i jakos tak dzis mokro w srodku wiec jak mala usnie dobieram sie do meza
Pajka, dzieki za zaproszenie
a mnie od wczoraj boli podbrzusze i lewy jajnik nawala.... i jakos tak dzis mokro w srodku wiec jak mala usnie dobieram sie do meza
no u mnie dzis 3 dzien @ i chyba ostatni albo przed ostatni wiec narazie niezapisuje nic bo tempke to ja mierze w pochwie bo najlepiej wiec z @ sobie niezmierze ale jak juz sobie pojdzie to zaczne na ostro obserwacjeZabka, ja wlasnie tez sie zapisalam na 28dni i robie obserwacje, na razie niewiele wiem i nie bardzo sie orientuje ale inne dziewczyny pomagaja, doradzaja i wiem ze owu sie zbliza....
Scully
mamusia :)
Witam serdecznie )
Jestem nowa na tym forum, bardzo mi się ono podoba. Pozwolicie że się przyłączę? ostatni raz " forumowałam" jak córcia był malutka a teraz ma już prawie 5 lat.
W tym miesiącu rozpoczelismy starania o maleństwo, to mój 23 dc - oczywiście pełny wybór objawów spodziewanej ciąży, ale który z nich prawdziwy?? mam nadzieję ze przynajmniej jeden i że się udało ;-)Pozdrawiam
witaj :-) życzę aby objawy się sprawdziły :-)
Zagladam do Was nadal bo mam sentyment do tego tematu;-)
Mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko
Mimo, ze zadko komentuje to czytam prawi ze na bierzaco..
Gratuluje nowo zafasolkowanym
Ja za godzine mam pierwsa wizyte u lekrza, bardzo prosze trzymajcie kciuki bo baaardzo sie stresuje
Milego wieczorku
i jak tam po lekarzu?? co słyczać u fasolinki?? :-)
R
RiSiA
Gość
Wysłałam jeszcze razJa nie dostałam zaproszenia :-(
PAJKAA ratunku dodasalam sie do tej grupy ale ni holery niemoge dojsc gdzie w to kurde wejsc zeby popisac z kobietkami i zobaczyc co inne napisaly???a moze to jest tylko takie cos ze sie tylko tam jest a to niejest tak jak w tematach ze sobie piszemy???ja juz sie calkiem pogubilam i nic z tego niekumam :-zawstydzona/y:
Witam staraczki długo się nie odzywałam co nie znaczy ze nie czytałam.
Pozdrawiam napiszcie więcej o tej grupie dyskusyjnej zamkniętej.
Pozdrawiam napiszcie więcej o tej grupie dyskusyjnej zamkniętej.
ja jestem , co nowego u Ciebie?Witam Was kochane!!!!'
Jest tu jeszcze ktoś?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: