reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja dzisiaj też się buntuje do 11 mogę się poopierniczać a pozniej szkolenie
Tak więc ja i moja @@ pijemy sobie kawusie :-D

przykro, że jednak przylazła :dry:

Myślałam, ze Ci pisałam, otóż mają mi usunąć tego polpa, którego mam od 5 miesięcy,potem w kolejnym cyklu drożność i w zależności jak tam sie wszystko wygoi za 3-4 miesiące znów do walki.

to trzymam kciuki ;-) bedzie dobrze :tak:

reklama
Witam serdecznie :))

Jestem nowa na tym forum, bardzo mi się ono podoba. Pozwolicie że się przyłączę? ostatni raz " forumowałam" jak córcia był malutka a teraz ma już prawie 5 lat.
W tym miesiącu rozpoczelismy starania o maleństwo, to mój 23 dc - oczywiście pełny wybór objawów spodziewanej ciąży, ale który z nich prawdziwy?? mam nadzieję ze przynajmniej jeden i że się udało ;-)

Pozdrawiam

Witam.

Ale naskrobałyście.....

Ja dzisiaj zakupiłam sobie siemię lniane i już nawet wypiłam. Niestety nigdzie nie mogłam dostać smakowego, to kupiłam zwykłe. Ciężko było mi to wypić, ale dałam radę, żyję.:-D

Jest jeszcze Lindaxa, też troszkę tańsza.

Ja po meridii czułam się nawet dobrze. Pierwsze dni były nie najlepsze, bo strasznie mnie suszyło i ciągle brakowało śliny. Ale ja normalnie jadłam, nie miałam wstrętu do jedzenia, no i brałam to pod kontrolą lekarza (zaczynałam od mniejszej dawki). Schudłam tylko 7 kg na wadze (przez 3 mies.) ale wizualnie było widać różnicę.

Gratulacje!!!
[/FONT]
Buu, a ja nie dostałam zaproszenia.:-(

powysyłałam wszystkim tylko kurde niektórzy nie odostawali nie wiem czemu wysyłam jeszcze raz :tak:

Zagladam do Was nadal bo mam sentyment do tego tematu;-)
Mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko:-p
Mimo, ze zadko komentuje to czytam prawi ze na bierzaco..
Gratuluje nowo zafasolkowanym:-D

Ja za godzine mam pierwsa wizyte u lekrza, bardzo prosze trzymajcie kciuki bo baaardzo sie stresuje:baffled:
Milego wieczorku

echoo witamy na staraczkach :-)

malapralinka - trzymam kciuki - na pewno bedzie wszystko dobrze:-)

napewno będzie dobrze :tak::tak:

dziewczynki ja dzisiaj Wam nie potowarzyszę bo okropnie mnie brzuch ciągnie i jakaś taka zmęczona jestem dzisiaj tym okresem :sorry2: jutro od 7 nadrobię zaległości

p.s. udało mi się na jutro zarejestrowac do lekarza :tak::tak: weżme wszystkie skierowania na badania i może jakies leki na lepsza owulke dostane a cooo :-D:-D

hej kobietki znow zawitalam dzis juz humor lepszy hormony sie uspokoilo a@ tez juz slabsza i pogadalam z mezem wiec mozecie kobietki napisac na liscie przy mnie 2 cykl bo rozpoczynam nastepny zarejestrowalam sie na 28dni.pl i bede robic obserwacje

TOSKA razem smigamy nowy cykl MALAPRALINKA brakowalo tu ciebie najlepsze bedzie 1 usg jak usllyszysz serduszko :tak:

a co do meridi to ja sie po niej czulam dobrze tylko pierwsze 3 dni troche slabo mi bylo ale potem juz ok jadlam normalnie a mimo to waga leciala :tak: oczywiscie to lek na recepte wiec od lekarza a ze jest dla osob otylych to wiem moje BMI wskazywalo na otylosc i to spora mimo ze az tak bardzo niewidac ale wazylam 88 kg na 164 wzrostu w kazdym razie mam 20 kg nadwagi

reklama
Coś tutaj pustawo dzisiaj, jak mnie nie ma to tyle mam do nadrabiania a jak jestem to nikogo nie ma.

Witam serdecznie :))

Jestem nowa na tym forum, bardzo mi się ono podoba. Pozwolicie że się przyłączę? ostatni raz " forumowałam" jak córcia był malutka a teraz ma już prawie 5 lat.
W tym miesiącu rozpoczelismy starania o maleństwo, to mój 23 dc - oczywiście pełny wybór objawów spodziewanej ciąży, ale który z nich prawdziwy?? mam nadzieję ze przynajmniej jeden i że się udało ;-)

Pozdrawiam

Witaj!

powysyłałam wszystkim tylko kurde niektórzy nie odostawali nie wiem czemu wysyłam jeszcze raz :tak:

Ja nie dostałam zaproszenia :-(

Do góry