reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Pajeczko powiedz mi to dobrze jak owulka występuje na przemian raz z lewego raz z prawego jajnika??????

Heheheheh teraz smiac mi sie chce bo jak byłam w aptece to mowie do tej pani"ale was meczą ze tak długo pracujecie"oczywiscie miałam na mysli sobote!!!!!I pani zdziwiona odpowiada ze "normalnie"Na co ja :"Co za wyrodny szef"oczywsicie z usmiechem na ustach:zawstydzona/y::dry:
Oj teraz juz wiem dlaczego ta pani była dziwiona o co mi chodzi:dry:

reklama
Pajeczko powiedz mi to dobrze jak owulka występuje na przemian raz z lewego raz z prawego jajnika??????

Heheheheh teraz smiac mi sie chce bo jak byłam w aptece to mowie do tej pani"ale was meczą ze tak długo pracujecie"oczywiscie miałam na mysli sobote!!!!!I pani zdziwiona odpowiada ze "normalnie"Na co ja :"Co za wyrodny szef"oczywsicie z usmiechem na ustach:zawstydzona/y::dry:
Oj teraz juz wiem dlaczego ta pani była dziwiona o co mi chodzi:dry:

To nie ma znaczenia z którego jajnika ważne, zeby jajeczko było zdolne do zapłodnienia.

Chciałabym widziec mine tej babki :-D:-D

Ja zmykam życzę słodkich snów

Hmmmm a co moze spowodowac ze nie jest zdolna do zapłodnienia????

NO troche bedzie migłu[io tam isc ,ale powiem ze jeden dzien mi sie gdzies zgubił:tak:;-)
ALe nalepsze jest to ze jutro do pracy poszła bym tak jak mam wniedziele:-D

Hmmmm a co moze spowodowac ze nie jest zdolna do zapłodnienia????

NO troche bedzie migłu[io tam isc ,ale powiem ze jeden dzien mi sie gdzies zgubił:tak:;-)
ALe nalepsze jest to ze jutro do pracy poszła bym tak jak mam wniedziele:-D

Ogolnie my nie mamy na to wpływu, czy komórka jest zdolna czy nie bo to organizm wytwarza. Ja miałam kilka razy owulke i mimo, ze trafialismy w ten dzien sie nie udawało widocznie cos było nie tak z komórką jajową, ze sie nie dało.

NO pewnie masz racje!!!!BO gdyby wszystko było tak pieknie to nie było by wątków pt"staranka..."

TO dobranoc Pajeczko i pozostałe kobietki:*:tak:

Moja ulubiona seria leci John & Kate + 8. Im to dobrze:)

uwielbiam ich :tak: fajowe bobaski :-)

Juz o tym kilka razy pisalam, ale sie powtorze: ja mam ladne wykresy dwufazowe, a owulki brak!!! Wiec skok jej wcale nie gwarantuje:no:

;-) kochana wiem :tak: mnie cieszy to, że ja w owu nie trafiałam (czy było, czy nie)... :-D przy cyklu 44 dc powinnam owu mieć ok. 30 dc (wg analizy wykresu), a my szybko zaczynaliśmy, a kończyliśmy na ok. 22 dc :-p więc jest szansa, że teraz trafimy chociaż w te odpowiednie dni :-D

Ja sie ciesze jak pojade do Szczyrku jest tyle miejsc w Polsce do zwiedzania, ze szok wiec wystarczy mi Polska :tak:

a ja zawsze chcialam pojechac w gory albo na mazury co prawda do mazur mam niedaleko ale nigdy tam niebylam

kobietki ja polecam POLSKĘ :tak: za granicą nie byłam, ale po Polsce jeżdżę co roku w inne miejsca :tak: szczególnie morze i góry, choć góry to moja miłość!! :tak:;-):-) i naprawdę nie drogo, bo już za 15 zł za osobę można nocleg w górach znaleść :tak:

Hej dziewczyny!Nie zagladalam bo mi juz na glowe siadalo haha:-D
Pozdrawiam Was serdeczni i pochwale sie ze u mnie dzis na tescie (25dc) dwie kreseczki!!!!!!!:-):-):-)Ta druga troszke slabsza ale jest :tak:
Udalo sie chyba...

cicho gratuluję :-D jak będziesz pewna to pisz :-D

Witajcie dziewczyny:-D
Dziekuje za te wszystkie mile slowa;-)
Niestety nie mam ostatnio czsu :-(
Tylko praca i sen...
U mnie w pracy juz wiedza,nie bylo innej mozliwosci.
W przyszlym tygodniu ide do lekarza, kiedrowniczka kazala od razu brac l4...
A dzisiaj do rodzicow jedziemy z kartkami...
Dzien babci i dziadka wprawdzie jescze przed nami, ale nie moge dluzej czekac:no:
Mama juz chyba cos podejzewa, a po drugie czesto jest u mnie w pracy i boje sie ze dowie sie od kogos innego:-(

e1afab8374567aaf.jpg

746da64f596b0d27.jpg

Milego dzionka zycze i owocnego starania i testowania:tak:

... Ale bede miala zaleglosci po weekendzie...

witam się. dziewczyny dzis w nocy miałam dziwne bóle brzucha. takie kłucie, skurcze....no i rano zobaczyłam krew na majtasach. Krew jest głównie brązowa:zawstydzona/y: No a dziś sobota i nie iwem co z tym plamieniem zrobić teraz. Boję sie ze wszytko stracone. Do tego ten ból....inny niż zawsze.....:zawstydzona/y:

Babeczki,ale ja się jakoś tak nie przejmuję strasznie... 2 ostatnie cykle przepłakałam przy @,a teraz lajcik. Ja chcę żyć! ;-) Poza tym tak,jak pisałam - staranka są mega przyjemne,więc będziemy działać. :-) A jak się nie uda,to nie. Mamy Zuzię i to jest dla Nas najważniejsze! :-) :tak: :-) :tak: :-)
Agutka przykro mi.... już myślałam ze wam sie udało, miałaś nawet opis że @ już nie bedzie itd.... no nic starajcie się dalej gołąbeczki!
Tak.... dobrze że mamu już swoje pociechy:) one dodają nam dużo siły.

Kerna każde krwawienie w ciąży jest raczej nie teges...i należy to skontaktować z lekarzem wiec jeżeli masz możliwość to może chociaż prywatnie?
Odpoczywaj duzo. leż! bedzie okej.

reklama
Do góry