reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ANTYLOPKA dzieki ze jako jedna z niewielu niemasz nic przeciw lataniu ja wiem ze jesli zajde to polece tylko jesli wszystko bedzie ok ale musze przyznac ze bardzo bym chciala leciec bo to by byla 1 super wakacje i to za darmo bo mama wszystko oplaci bo nas niestety na zadne wakacje niestac:-( a po za tym wkkoncu zobaczylabym sie z mama po 10 latach a to bardzo duzo dla mnie znaczy bo inna okazja moze sie trafic dopiero za kilka lat:-( ale jesli bylby jakis cien watpliwosci ze cos moze byc nie tak albo cos by bylo nie tak z wynikami to napoewno zrezygnuje wkoncu niejestem szalona zeby ryzykowac...

reklama
Cytat:
Napisał olcia23
Hej dziewczyny!Nie zagladalam bo mi juz na glowe siadalo haha:-D
Pozdrawiam Was serdeczni i pochwale sie ze u mnie dzis na tescie (25dc) dwie kreseczki!!!!!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:Ta druga troszke slabsza ale jest :tak:

Udalo sie chyba...

Gratuluję!

wiatam na chwile i zaraz zmykam....
u mnie wsio bez zmian.... dzis ostatnia tabletka clo wzieta i wyczekuje owu i bede sobie pomalu dzialac....
chybza zaczynam pomalu sie wyluzowywac i nie myslec tyle....

no to jutra,
olcia - gratulacje!

Martuskaa przypomnij kiedy idziesz na podgląd???W pon.???dobrze pamietam????
CIekawa jestem ile bedzie pecherzyków:tak:A masz juz cos na pękniecie?????Czy dopiero na wizycie zadecydujecie co i jak????

dobranoc kobietki ide spac padnieta jestem i zab zaczyna mnie bolec i to teraz kiedy podejzewam ciaze i niemoge wziac nic przeciwbolowego:zawstydzona/y: obym szybko zasnela co niebede go czula...pa kobietki jak rano zasiade na babyboom to pewnie znow bede miala sporo do nadrobienia

reklama
Do góry