ANTYLOPKA dzieki ze jako jedna z niewielu niemasz nic przeciw lataniu ja wiem ze jesli zajde to polece tylko jesli wszystko bedzie ok ale musze przyznac ze bardzo bym chciala leciec bo to by byla 1 super wakacje i to za darmo bo mama wszystko oplaci bo nas niestety na zadne wakacje niestac:-( a po za tym wkkoncu zobaczylabym sie z mama po 10 latach a to bardzo duzo dla mnie znaczy bo inna okazja moze sie trafic dopiero za kilka lat:-( ale jesli bylby jakis cien watpliwosci ze cos moze byc nie tak albo cos by bylo nie tak z wynikami to napoewno zrezygnuje wkoncu niejestem szalona zeby ryzykowac...
reklama
wiatam na chwile i zaraz zmykam....
u mnie wsio bez zmian.... dzis ostatnia tabletka clo wzieta i wyczekuje owu i bede sobie pomalu dzialac....
chybza zaczynam pomalu sie wyluzowywac i nie myslec tyle....
no to jutra,
olcia - gratulacje!
u mnie wsio bez zmian.... dzis ostatnia tabletka clo wzieta i wyczekuje owu i bede sobie pomalu dzialac....
chybza zaczynam pomalu sie wyluzowywac i nie myslec tyle....
no to jutra,
olcia - gratulacje!
dobranoc kobietki ide spac padnieta jestem i zab zaczyna mnie bolec i to teraz kiedy podejzewam ciaze i niemoge wziac nic przeciwbolowego obym szybko zasnela co niebede go czula...pa kobietki jak rano zasiade na babyboom to pewnie znow bede miala sporo do nadrobienia
R
RiSiA
Gość
Oj widze ze dzis jakoś pustkami wiejeale nie ma sie co dziwic,w koncu sobota
piątek
reklama
R
RiSiA
Gość
O kurka faktycznie- a ja cały dzien przekonana byłam ze sobota
to nie dobrze skracac sobie weekend, ja teraz jak na l4 jestem to w ogole sie nie łapie który jest dzien
Podziel się: