reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Pajeczko powiedz mi to dobrze jak owulka występuje na przemian raz z lewego raz z prawego jajnika??????

Heheheheh teraz smiac mi sie chce bo jak byłam w aptece to mowie do tej pani"ale was meczą ze tak długo pracujecie"oczywiscie miałam na mysli sobote!!!!!I pani zdziwiona odpowiada ze "normalnie"Na co ja :"Co za wyrodny szef"oczywsicie z usmiechem na ustach:zawstydzona/y::dry:
Oj teraz juz wiem dlaczego ta pani była dziwiona o co mi chodzi:dry:

reklama
Pajeczko powiedz mi to dobrze jak owulka występuje na przemian raz z lewego raz z prawego jajnika??????

Heheheheh teraz smiac mi sie chce bo jak byłam w aptece to mowie do tej pani"ale was meczą ze tak długo pracujecie"oczywiscie miałam na mysli sobote!!!!!I pani zdziwiona odpowiada ze "normalnie"Na co ja :"Co za wyrodny szef"oczywsicie z usmiechem na ustach:zawstydzona/y::dry:
Oj teraz juz wiem dlaczego ta pani była dziwiona o co mi chodzi:dry:

To nie ma znaczenia z którego jajnika ważne, zeby jajeczko było zdolne do zapłodnienia.

Chciałabym widziec mine tej babki :-D:-D

Ja zmykam życzę słodkich snów

Hmmmm a co moze spowodowac ze nie jest zdolna do zapłodnienia????

NO troche bedzie migłu[io tam isc ,ale powiem ze jeden dzien mi sie gdzies zgubił:tak:;-)
ALe nalepsze jest to ze jutro do pracy poszła bym tak jak mam wniedziele:-D

Hmmmm a co moze spowodowac ze nie jest zdolna do zapłodnienia????

NO troche bedzie migłu[io tam isc ,ale powiem ze jeden dzien mi sie gdzies zgubił:tak:;-)
ALe nalepsze jest to ze jutro do pracy poszła bym tak jak mam wniedziele:-D

Ogolnie my nie mamy na to wpływu, czy komórka jest zdolna czy nie bo to organizm wytwarza. Ja miałam kilka razy owulke i mimo, ze trafialismy w ten dzien sie nie udawało widocznie cos było nie tak z komórką jajową, ze sie nie dało.

NO pewnie masz racje!!!!BO gdyby wszystko było tak pieknie to nie było by wątków pt"staranka..."

TO dobranoc Pajeczko i pozostałe kobietki:*:tak:

Moja ulubiona seria leci John & Kate + 8. Im to dobrze:)

uwielbiam ich :tak: fajowe bobaski :-)

Juz o tym kilka razy pisalam, ale sie powtorze: ja mam ladne wykresy dwufazowe, a owulki brak!!! Wiec skok jej wcale nie gwarantuje:no:

;-) kochana wiem :tak: mnie cieszy to, że ja w owu nie trafiałam (czy było, czy nie)... :-D przy cyklu 44 dc powinnam owu mieć ok. 30 dc (wg analizy wykresu), a my szybko zaczynaliśmy, a kończyliśmy na ok. 22 dc :-p więc jest szansa, że teraz trafimy chociaż w te odpowiednie dni :-D

Ja sie ciesze jak pojade do Szczyrku jest tyle miejsc w Polsce do zwiedzania, ze szok wiec wystarczy mi Polska :tak:

a ja zawsze chcialam pojechac w gory albo na mazury co prawda do mazur mam niedaleko ale nigdy tam niebylam

kobietki ja polecam POLSKĘ :tak: za granicą nie byłam, ale po Polsce jeżdżę co roku w inne miejsca :tak: szczególnie morze i góry, choć góry to moja miłość!! :tak:;-):-) i naprawdę nie drogo, bo już za 15 zł za osobę można nocleg w górach znaleść :tak:

Hej dziewczyny!Nie zagladalam bo mi juz na glowe siadalo haha:-D
Pozdrawiam Was serdeczni i pochwale sie ze u mnie dzis na tescie (25dc) dwie kreseczki!!!!!!!:-):-):-)Ta druga troszke slabsza ale jest :tak:
Udalo sie chyba...

cicho gratuluję :-D jak będziesz pewna to pisz :-D

Witajcie dziewczyny:-D
Dziekuje za te wszystkie mile slowa;-)
Niestety nie mam ostatnio czsu :-(
Tylko praca i sen...
U mnie w pracy juz wiedza,nie bylo innej mozliwosci.
W przyszlym tygodniu ide do lekarza, kiedrowniczka kazala od razu brac l4...
A dzisiaj do rodzicow jedziemy z kartkami...
Dzien babci i dziadka wprawdzie jescze przed nami, ale nie moge dluzej czekac:no:
Mama juz chyba cos podejzewa, a po drugie czesto jest u mnie w pracy i boje sie ze dowie sie od kogos innego:-(

e1afab8374567aaf.jpg

746da64f596b0d27.jpg

Milego dzionka zycze i owocnego starania i testowania:tak:

... Ale bede miala zaleglosci po weekendzie...

witam się. dziewczyny dzis w nocy miałam dziwne bóle brzucha. takie kłucie, skurcze....no i rano zobaczyłam krew na majtasach. Krew jest głównie brązowa:zawstydzona/y: No a dziś sobota i nie iwem co z tym plamieniem zrobić teraz. Boję sie ze wszytko stracone. Do tego ten ból....inny niż zawsze.....:zawstydzona/y:

Babeczki,ale ja się jakoś tak nie przejmuję strasznie... 2 ostatnie cykle przepłakałam przy @,a teraz lajcik. Ja chcę żyć! ;-) Poza tym tak,jak pisałam - staranka są mega przyjemne,więc będziemy działać. :-) A jak się nie uda,to nie. Mamy Zuzię i to jest dla Nas najważniejsze! :-) :tak: :-) :tak: :-)
Agutka przykro mi.... już myślałam ze wam sie udało, miałaś nawet opis że @ już nie bedzie itd.... no nic starajcie się dalej gołąbeczki!
Tak.... dobrze że mamu już swoje pociechy:) one dodają nam dużo siły.

Kerna każde krwawienie w ciąży jest raczej nie teges...i należy to skontaktować z lekarzem wiec jeżeli masz możliwość to może chociaż prywatnie?
Odpoczywaj duzo. leż! bedzie okej.

reklama
Do góry