reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ale na spokojnie ryba, takie plamienia na początku ciąży się zdarzają. Dobrze że to nei czysta krwe bo wtedy to można sie martwić.
Na pewno jest okej ale pamietaj że musisz odpoczywac wiecej.
buziaki!

reklama
Bry dzionek. ;-)

Hej dziewczyny!Nie zagladalam bo mi juz na glowe siadalo haha:-D
Pozdrawiam Was serdeczni i pochwale sie ze u mnie dzis na tescie (25dc) dwie kreseczki!!!!!!!:-):-):-)Ta druga troszke slabsza ale jest :tak:

Udalo sie chyba...

Po cichutku gratuluję. ;-)

Witajcie dziewczyny:-D
Dziekuje za te wszystkie mile slowa;-)
Niestety nie mam ostatnio czsu :-(
Tylko praca i sen...
U mnie w pracy juz wiedza,nie bylo innej mozliwosci.
W przyszlym tygodniu ide do lekarza, kiedrowniczka kazala od razu brac l4...
A dzisiaj do rodzicow jedziemy z kartkami...
Dzien babci i dziadka wprawdzie jescze przed nami, ale nie moge dluzej czekac:no:
Mama juz chyba cos podejzewa, a po drugie czesto jest u mnie w pracy i boje sie ze dowie sie od kogos innego:-(

e1afab8374567aaf.jpg

746da64f596b0d27.jpg

Milego dzionka zycze i owocnego starania i testowania:tak:

... Ale bede miala zaleglosci po weekendzie...

Piękne karteczki! :-) U Nas,jak co roku,coś ze zdjęciem Zuzi. :-)

witam się. dziewczyny dzis w nocy miałam dziwne bóle brzucha. takie kłucie, skurcze....no i rano zobaczyłam krew na majtasach. Krew jest głównie brązowa:zawstydzona/y: No a dziś sobota i nie iwem co z tym plamieniem zrobić teraz. Boję sie ze wszytko stracone. Do tego ten ból....inny niż zawsze.....:zawstydzona/y:

Przestań,nic się nie dzieje! Ale zawsze przecież możesz podjechać do szpitala na izbę przyjęć/na pogotowie. Tam Cię przyjmą. Główka do góry,ja wierzę,że wsio jest ok! :tak:

Olcia - ciche gratulacje:tak:

Kerna - trzymam kciukasy mam nadzieje że to nic poważnego

dziewczynki życzę Wam miłej soboty u nas mroźno dzisiaj ale słonecznie :-):-)
humor dalej euforycznie niepokojący:-D:-D:-D mimo zbliżającej się wielkimi krokami @@@@

buziaki zajrzę do Was pozniej

Witam was mnie trochę nie było bo dzieciaki mi klawiature zalały a wczoraj brat mi wieczorem przywiózł i pisze.
KERNA ja nie wiem czy to normalne ale wiem że nkiektóre dzieczyny tak miały ,jeżeli to nie jest czysta krew to spokojnie .

OLCIA gratuluję !!!

AGUTTKA piękna Kartka ciekawe jak zareagują dziadkowie.

A mnie podbrzusze już mniej boli ale za to zauważyłam że mam powiększone gruczoły wokól sutków moi same sutki mam czerwone i ciągle wypchnięte jak nigdy ech te oczekiwanie ...

Ogolnie my nie mamy na to wpływu, czy komórka jest zdolna czy nie bo to organizm wytwarza. Ja miałam kilka razy owulke i mimo, ze trafialismy w ten dzien sie nie udawało widocznie cos było nie tak z komórką jajową, ze sie nie dało.
No ale przeciez nie tylko jakosc komorki jest wazna... Na to czy dojdzie do zaplodnienia i czy malenstwo sie zagniezdzi i utrzyma ma wplyw wiele czynnikow...
witam się. dziewczyny dzis w nocy miałam dziwne bóle brzucha. takie kłucie, skurcze....no i rano zobaczyłam krew na majtasach. Krew jest głównie brązowa:zawstydzona/y: No a dziś sobota i nie iwem co z tym plamieniem zrobić teraz. Boję sie ze wszytko stracone. Do tego ten ból....inny niż zawsze.....:zawstydzona/y:
NIe martw sie na zapas, bo jeszcze zaszkodzisz:tak: Najlepiej "pozbadz sie" malego i polz sie do lozeczka, odpocznij. Trzymam kciuki!!!

Dzień dobry.

Kerna, mam nadzieję, że to nic strasznego, ale... piszesz, że bolał Cię brzuch i potem pojawiło się plamienie a to nie jest raczej normalne. A bierzesz lutkę lub dupka? Ja miałam podobnie w pierwszej ciąży (bez mocnego bólu) krew zauważyłam późnym wieczorem i pojechałam do szpitala, tam lekarz przebadał zrobił USG i zapisał właśnie lutkę. Mnie ta wizyta na IP bardzo pomogła psychicznie, bo wiedziałam, że nic poważnego się nie dzieje. Także jak bardzo Cię to niepokoi (myślę, że tak) to jedź do szpitala.

Małapralinka, śliczne te karteczki.

Olcia, po cichutku GRATULUJĘ!

Kinga, fajnie, że zaglądasz.

Tak sobie mysle, ze na super ginka trafilam. Dal mi swoj prywatny nr komorki i w kazdej chwili moge do niego zadzwonic. Jak mi zapisywal bromka, ktory moze miec fatalne skutki uboczne, to gdybym sie zle czula kazal mi dzwonic nawet w niedziele (tylko nie za wczesnie rano;-))

Witajcie
Krena do szpitala ja jechałam z plamieniem zbadali i przyjeli
Maćku no pewnie, ze wiele czynników jest ważnych, ae chyba nie poczytałaś do końca ze zrozumieniem to co pisąłyśmy z suzi ;-)

reklama
Dzień dobry.

Kinga, fajnie, że zaglądasz.
;-) czasami zaglądne do was dziewuszki! na zawsze nie odeszłam.. to tylko "urlopik":happy2:
kibicuję was mocno mocno! :tak:
3majcie też kciuki troszkę i za mnie co? :-p

Buziaki
i pozdrowienia raz jeszcze
ja dziś na zabawę karnawałową idę z mężem wiec sie odstresuję na maksa:)

Do góry