reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

PRALINKA to jutro idz po niego do apteki nawet jesli w tym cyklu by sie nieudalo dzidzi (tfu tfu) to przed ciaza tez dobrze jest go brac

ale sie ciesze dzis znowu tempka 37,3 tak jak w czoraj wlasnie sprawdzilam wiec moze cos tam jest bo na okres to zawsze mialam 37,0

Poidobno tempka wieczorem nie jest wiarodajna:no:
Ja np.kiedys mierzyłam wieczorem i miałam 37,04 a rano przyszła @:wściekła/y:
ALe ma nadzieje żabko ze u ciebie bedzie inaczej.
moze jutro rano spróbuj,zanim wstaniesz z łózka,ale chyba ciezko tak bez całego wykresu:baffled:

reklama
jak niezapomne to sprawdze ale przewaznie tempka z rana i z wieczora niewiele mi sie roznila jak kiedys sprawdzalam i rano i wieczorem ale ja to tylko dla siebie sprawdzam niesugeruje sie glownie tempka tylko sluzem bo tempke moze zmienic wiele czynnikow:happy2:

jak niezapomne to sprawdze ale przewaznie tempka z rana i z wieczora niewiele mi sie roznila jak kiedys sprawdzalam i rano i wieczorem ale ja to tylko dla siebie sprawdzam niesugeruje sie glownie tempka tylko sluzem bo tempke moze zmienic wiele czynnikow:happy2:

No włąsnie i ja jej dlatego nie mierzę,bo jaki kolwiek skok a ja juz dostawała bym do głowy co jest grane:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

No to ciekawe ile jeszcze dobrych wiescie bedzie w tym tygodniu:tak::confused:

Ja sie tam nie znam, bo to moje pierwsze starania, ale z tego co czytam to czesto dziewczyny sa pewne ze to bole przed @ a tu jednak ciaza:tak:
A czasami odwrotnie;-)

Wiem co czujesz i skąd Twoje rozgoryczenie. Ale do mnie to jeszcze daleko(prawie 4 latka bedzie), jak ja mam jeszcze siłę , więc Ty też ją masz i Tobie się uda i mi sie uda i wszystkim staraczkom. Najgorsze to czekanie- to jest najgorsze no nie?
Dokladnie! To czekanie...
Jak w tym cyklu nic nie będzie to w lutym jadę na badania do Bydgoszczy do kliniki. Odkładałam te badania, bo miałam nadzieje,że samo wszytsko się rozwiąże i nie będą już potrzebne, ale chyba tak się nie stanie
Dziwie sie, ze tyle wytrzymalas;-)

dokładnie najgorsze jest czekanie....
i jeszcze jedno kiedy Twój szwagier ze swoją dziewczyną ogłaszają wszem i wobec że będą mieli dziecko i tak im się przydażyło hmm nie planowali :-(
Rozumiem, ze dziewczeta sie znaja osobiscie:tak:
Wszyscy mówią nie martw się, przyjdzie i czas na Ciebie, a ja zadaje sobie pytanie dlaczego ja muszę tye czekać?!
A mowia to zazwyczaj ci, ktorzy nigdy nie przezywali tego, co dlugodystansowe staraczki! A co oni moga wiedziec o czekaniu na cud...?:confused:

Jestem z Torunia. Badania będę robić na : czystość pochwy, przeciwciała przeciwplemnikowe i antygen ( nazwy nie pamiętam).

We wrzesniu dostałam od lekarza skierowanie na takie badania. Mam nadzieję,że one coś wyjaśnią. Poza tym przy okazji mąż też się zbada
Ciekawy zestaw badan. A wczesniej nic nie badalas? Np hormonow?
Hej Dziewczynki:)))
Dziś zrobiłam kolejny test i są wyraźne dwie kreseczki.:tak::tak::tak: Zaczyna do mnie docierać ten fakt. Dzisiaj wieczorkiem idę do mojego ginka po zwolnienie i zaczynam liczyć dni. Jejku, żeby się w końcu udało!!!!!
Plissssssssssssssss:tak::tak::tak::tak::tak:

Kolejna porcja ciążowych fluidko-wirusków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mają kolor zielony...jak nadzieja!!!
GRATULACJE!!!

ja rano nie mierze bo zawsze zapominam ale wieczorem tez mozna ale musi byc mierzona po minimum 20 minutowym odpoczynku najwazniejsze zeby byla mierzona zawsze o tej samej porze dnia
Pierwsze slysze!

Cytat:
Napisał nanusia82
Jestem z Torunia. Badania będę robić na : czystość pochwy, przeciwciała przeciwplemnikowe i antygen ( nazwy nie pamiętam).

We wrzesniu dostałam od lekarza skierowanie na takie badania. Mam nadzieję,że one coś wyjaśnią. Poza tym przy okazji mąż też się zbada

Ciekawy zestaw badan. A wczesniej nic nie badalas? Np hormonow?

badalam hormony w 21dc, miałam badane jajeczkowanie i póki co wszystko ok. Do tego dostałam Duphaston przez 2 cykle.

Nie chcialam robic wiecej badan od razu by nie przezywac tego zbyt bardzo i dlatego rozlozylam je w czasie

badalam hormony w 21dc, miałam badane jajeczkowanie i póki co wszystko ok. Do tego dostałam Duphaston przez 2 cykle.

Nie chcialam robic wiecej badan od razu by nie przezywac tego zbyt bardzo i dlatego rozlozylam je w czasie
Aham - myslalam, ze to bede Twoje pierwsze badania, dlatego sie zdziwilam:tak:

Witajcie kobietki :-)
Ja wczoraj po pracy utknęłam w pociągu zamiast 1 h to na 5 h i byłam w domciu po 20:00 :szok: MASAKRA!!
Wpadłam nadrobić te 2 dni :tak: Także mykam czytać i odpowiadać ;-)

reklama
Do góry