reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
PRALINKA to jutro idz po niego do apteki nawet jesli w tym cyklu by sie nieudalo dzidzi (tfu tfu) to przed ciaza tez dobrze jest go brac

ale sie ciesze dzis znowu tempka 37,3 tak jak w czoraj wlasnie sprawdzilam wiec moze cos tam jest bo na okres to zawsze mialam 37,0

Trzymam mocno kciukasy:tak:
Jestem dobrej mysli

hej kerna fajnie ze tu jeszcze zagladasz ale pewnie na innym forum tez juz siedzisz sczesliwych mamusiek :-D ja i malapralinkia probojemy testowac jutro ale to i tak jest przed terminem@ u niej bo u mnie to ja juz calkiem niewiem bo to 1 cykl po odstawieniu tabsow anty:baffled: dlatego kieruje sie tylko owulka zeby sobie termin wyznaczyc:-paleslyszalam ze niektore dopiero po 45 dniach dostaja @ po odstawieniu:baffled:

Ale po odstawieniu podobno sa nawet wieksze szanse:blink:

ja rano nie mierze bo zawsze zapominam ale wieczorem tez mozna ale musi byc mierzona po minimum 20 minutowym odpoczynku najwazniejsze zeby byla mierzona zawsze o tej samej porze dnia

Nie jestem, co prawda ekspertem, ale pierwsze slysze. Wiem ze musi byc minimum 3 godziny snu i takie tam rozne, wiec w ciagu dnia to by sie sprawdzilo jedynie po drzemce:baffled:

Witajcie kobietki :-)
Ja wczoraj po pracy utknęłam w pociągu zamiast 1 h to na 5 h i byłam w domciu po 20:00 :szok: MASAKRA!!
Wpadłam nadrobić te 2 dni :tak: Także mykam czytać i odpowiadać ;-)

Nie zazdroszcze:szok:
W tv pelno wlasnie o tym mowili

Podziwiam opanowanie i wytrwalosc:tak:

to nie opanowanie, bo walcze sama ze sobą by nie robic tego testu wcześniej niż w czwartek. Osttani test robiłam w sylwestra, bo miałam jakieś dziwne objawy jak dla mnie i żeby w razie nie zaszkodzić sobie alkoholem przy ewentualnej ciąży i się poraz kolejny rozczarowałam. Płakać mi się chce w takich momentach

to nie opanowanie, bo walcze sama ze sobą by nie robic tego testu wcześniej niż w czwartek. Osttani test robiłam w sylwestra, bo miałam jakieś dziwne objawy jak dla mnie i żeby w razie nie zaszkodzić sobie alkoholem przy ewentualnej ciąży i się poraz kolejny rozczarowałam. Płakać mi się chce w takich momentach
No ale w sylwestra to bylo bez sensu, bo za wczesnie. Ja jak mi sie zdarzylo zrobic za wczesnie to sobie wmawialam, ze to wina testu, a fasolka na pewno jest. Glupia...

No ale w sylwestra to bylo bez sensu, bo za wczesnie. Ja jak mi sie zdarzylo zrobic za wczesnie to sobie wmawialam, ze to wina testu, a fasolka na pewno jest. Glupia...

Pewnie i za wcześnie, ale sama pewnie wiesz jak to jest...

tak się zastanawiam czy nie namówić męża dziś na przytulanko. Bo jakby miała przyjść @ to wtedy przyjdzie szybko i nie będę musiała czekać i się domyślać, a jak nie to szanse,że to fasolka będą rosły. ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nanusia - mi w poprzednim cyklu @ sie bardzo dlugo spozniala i mialam wszelkie objawy, bylam prawie pewna ze jest tam fasolka... ale testy negatywne, potem betka - wynik 1,2....nie mialam zludzen.... ale @ nadal nie bylo, w koncu poszlam do gin..... i co sie okazalo.... ze mam problem z hormonami i dostalam luteine na wywolanie @, 6 dni temu przyszla i kolejny cykl zaczety.... wiec jak testy beda negatywne (oby nie) to lec do lekarza...

Do góry