reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
MALAPRALINKA juz ci dzis pisalysmy ze kwas foliowy w aptece jest bez recepty jaqkies 5 zl kosztuje a pierwsze co lekarz apewne zapyta to czy bierzesz kwas foliowy a jak powiesz ze nie to odrazu ci przepisze ale zacznij juz brac

Hej Dziewczynki:)))
Dziś zrobiłam kolejny test i są wyraźne dwie kreseczki.:tak::tak::tak: Zaczyna do mnie docierać ten fakt. Dzisiaj wieczorkiem idę do mojego ginka po zwolnienie i zaczynam liczyć dni. Jejku, żeby się w końcu udało!!!!!
Plissssssssssssssss:tak::tak::tak::tak::tak:

Kolejna porcja ciążowych fluidko-wirusków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mają kolor zielony...jak nadzieja!!!

SERDECZNIE GRATULUJĘ!!!!!!!!!SUPER!!!!:tak:
Ja troszke złapie tych zielonych:tak:;-)

Dziewczyny a jescze jedno
Czy ja juz cos mam kupic, jakies tabletki i brac? Bo ja sie nico nie znam.. Czu dopiero jak lekarz powie

Mozesz kupic sobie kwas foliowy i brac jedną tabletke dziennie;-)

Zabcia o musialam przegapic:zawstydzona/y:
Przepraszam i dziekuje:blink:

Lece Kotusie ogarnac troszke...
Do potem:blink:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PRALINKA to jutro idz po niego do apteki nawet jesli w tym cyklu by sie nieudalo dzidzi (tfu tfu) to przed ciaza tez dobrze jest go brac

ale sie ciesze dzis znowu tempka 37,3 tak jak w czoraj wlasnie sprawdzilam wiec moze cos tam jest bo na okres to zawsze mialam 37,0

Ostatnia edycja:
Loczek, a długo musiałaś prosić Sławka o tak szybką wizytę? Bo mnie powiedział, że jak tylko zobaczę II kreski na teście to pierwszą osobą, która się o tym dowie jest mąż a drugą ma być On. Czyli od razu tel. i mam go molestować i walczyć o szybki termin. Ostatnio czekałam do niego 3 tyg. ale pamiętam, że jak miałam problem po poronieniu to tylko 2 dni. Zresztą zawsze jak miałam problem to przyjmował mnie szybko.

Loczek no jednak! super! Blade kreski zaykle oznaczają fasolinkę a ja k teraz mam tłuściory to już jest na bank!!!!!!!!!!!!!!!!!! termin liczyłaś??? Pewni jeszcze wrzesień co?????;-)
A kwas foliowy dobrze sobie kupić i łykać raz dziennie:tak:
Oh ale się cieszę, że kolejnej sięudało...czekam na reszte babeczek!;-) NA pewno się uda wszytkim!!!!!!!!!!!:tak::tak:

Zabka, a czy mierzenie temp. wieczorem coś daje? Z tego co ja czytałam najlepiej jest mierzyć rano tuż po przebudzeniu, jeszcze przed wstaniem z łóżka. Musi być minimum 3 godz. snu a najlepiej 6 godz. No i tempka rano jest zawsze inna niż na wieczór ja np. mierząc rano mam 36,27 a wieczorem 37,09 (specjalnie sprawdziłam).

reklama
hej kerna fajnie ze tu jeszcze zagladasz ale pewnie na innym forum tez juz siedzisz sczesliwych mamusiek :-D ja i malapralinkia probojemy testowac jutro ale to i tak jest przed terminem@ u niej bo u mnie to ja juz calkiem niewiem bo to 1 cykl po odstawieniu tabsow anty:baffled: dlatego kieruje sie tylko owulka zeby sobie termin wyznaczyc:-paleslyszalam ze niektore dopiero po 45 dniach dostaja @ po odstawieniu:baffled:

ja rano nie mierze bo zawsze zapominam ale wieczorem tez mozna ale musi byc mierzona po minimum 20 minutowym odpoczynku najwazniejsze zeby byla mierzona zawsze o tej samej porze dnia

Ostatnia edycja:
Do góry