reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

gratuluje kolejne zaciażonej, ale teraz się wieści sypia, najpierw cisza a teraz.... co kazda to prawie z fasolinka wiec jestem dobrej mysli ze ta passa nie minie do lutego i przy okazji tez wezme kilka fuidkow od Loczka:-)
ja dopiero dzis wzielam 2 tabletke clo, w czwartek chyba do gin na kontrol czy cos sie tam dzieje, pojawia itp. i od sobboty starania.... haha:tak:

reklama
Aham - myslalam, ze to bede Twoje pierwsze badania, dlatego sie zdziwilam:tak:

nie nie;). Kurcze @ nadal nie ma, aż pobiegłam po termometr by sprawdzić czy chociaż temp choć trochę wzrosła. ;). Jeszcze tak nie mialam, by tak długo czekać na @ w ostatnim dniu planowanego krwawienia. Mam odrobinę nadzieji ale myślę,że małpa i tak nadejdzie w nocy.

Mam nadzieję iż ten tydzień będzie obfity w dobre wieści.
Ja mykam do łóżka jutro wstaję o 6 potem czeka mnie dwie godziny podróży pociągiem do Sądu.
No i jutro dla pewności robię drugi test.Będę akurat testować u siostry mojego Misia :)
Jak tylko wrócę do domu z Sądu i gościny u Wiolki zajrzę do was.
Spokojnej nocy...:-)

SUZI co to ta inseminacja??/ a z ta tempka to wyczytalam kiedys na jakiejsc stronce lekarskiej juz niepamietam ale na paru bylo napisane ze MOZNA wieczorem ALE NAJLEPIEJ rano ale to tylko tak wazniejszy jest sluz :-):-):tak:

Dziewczyny a myślała ktoras z was o inseminacji????????????????????????????/:confused:
Ja nie - nawet jeszcze Malza nie badalismy... A inseminacja w jakich sytuacjach jest w ogole wskazana?

nie nie;). Kurcze @ nadal nie ma, aż pobiegłam po termometr by sprawdzić czy chociaż temp choć trochę wzrosła. ;). Jeszcze tak nie mialam, by tak długo czekać na @ w ostatnim dniu planowanego krwawienia. Mam odrobinę nadzieji ale myślę,że małpa i tak nadejdzie w nocy.
A testowalas juz?
No ja mam zwykle tez @ jak w zegarku, a tu jakies 3 cykle temu 4 dni spoznienia:szok: ale to tylko organizm postanowil sie popastwic nad moja psychika;-)

SUZI co to ta inseminacja??/ a z ta tempka to wyczytalam kiedys na jakiejsc stronce lekarskiej juz niepamietam ale na paru bylo napisane ze MOZNA wieczorem ALE NAJLEPIEJ rano ale to tylko tak wazniejszy jest sluz :-):-):tak:
Oczywiscie, ze sluz wazneijszy. Jestem chodzacym dowodem na to, ze tempka wzrosla a owulki nie bylo (no chyba, ze sie gdzies schowala w czasie usg ;-))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja nie - nawet jeszcze Malza nie badalismy... A inseminacja w jakich sytuacjach jest w ogole wskazana?

A testowalas juz?
No ja mam zwykle tez @ jak w zegarku, a tu jakies 3 cykle temu 4 dni spoznienia:szok: ale to tylko organizm postanowil sie popastwic nad moja psychika;-)

nie testowałam, bo boje się kolejnego rozczarowania. Jak @ nie przyjdzie jutro to w czwartek zrobie test. Nie chce się nakręcać

Ja w poprzednim cyklu @ dostałam 3 dni przed terminem i do tego tak bolesną,że nawet nospa nie pomagała, wyłam z bólu i dzwoniłam do mamy by mi pomogła. Takich bóli też dawno nie miałam. Organizm czasem płata nam niezłe figle

Ostatnia edycja:
reklama

A testowalas juz?

Bardzo czesto stosuje sie ja gdy jest bezpłodnosc o "niewyjasnionym podłożu"
Lub gdy pary długo nie zachodzą w ciaze ,a wszystkie badania so ok!

Do góry