reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja sie ciesze ze sie tu zapisalam bo od kiedy mieszkam u tesciow to stracilam wszystkich znajomych :wściekła/y: i teraz zostaly mi juz tylko wirtualne znajomosci :( ale ciesze sie ze sa takie stroonki gdzie kobitki moga sie powspierac wymienic doswiadczeniami i wogole...

reklama
Rybko,u Nas w aptece są tylko Pre - testy,więc nie kupiłam. Czyli jutro już go nie zrobię. Zdam się na delikatność lekarza... Chociaż... A dobra,nie ważne... :zawstydzona/y:

Kerna,ja porcję swoich fluidków odstępuję dziewczynom...
Agutko, jesteś dość tajemnicza:confused:
O pre-testach słyszałam nie najlepsze opinie. A ginowi powiedz po prostu, że masz podejrzenia, że możesz być w ciąży. On już będzie wiedział co robić...

Wiecie co, moje zachcianki są dość zaskakujące, właśnie przed chwilą miałam niesamowitą ochotę na coś słodkiego, a, że w domu nic nie ma to zrobiłam sobie kogel-mogel z 4 żółtek:szok: Jest to o tyle dziwne, że ja nie przepadam za słodyczami. Może próbuję sobie tym umilić czas spędzany samotnie:confused:. Synuś weekenduje się u dziadków i jest to jego pierwsza tak długa nieobecność. Sam chciał jechać do dziadków na "nocowanie" i wcale nie chce wracać. Nawet mi to pasowało bo przy moim bólu ciężko byłoby mi z nim samej, ale strasznie już tęsknię.

:blink:cześć dziewczyny.
Ja podczytuje was na bieżąco a bardzo żadko coś piszę bo miewam chwile zwątpienia. Ten cykl stanowi dla mnie zagwostkę streszczę wam o co chodzi:
mialam monitoring i brałam tamoxifen od 5 do 9 dc w 12 dc było już po owu(11dc owu) staranka były już po fakcie i tylko po czyli 12 dc a teraz od 21 dc jak sprawdzałam szyjkę to ze środka :zawstydzona/y:wydostałam sluz zabarwiony krwią ale tylko tam cos sie znajduje bo na wkładce czysto. Jutro będzie 15dpo i czekam do wtorku może zdąże zatestować.
Pozdrawiam was wszystkie a zwłaszcza świeżo zafasolkowane.;-)

niechce robic nadziei ale sluz z krwia moze swiadczyc albo o owulacji(pekniecie pecherszykqa z tad krew w sluzie ) albo o zagniezdzeniu sie jajeczka dosc duzo o tym czytalam

KERNA zagniezdzenie jest w 4-7 dniu po zaplodnieniu czyli mniej wiecej tyle dni po owu a nie tygodniu dlatego od tego momentu zaczynaja wytwarzac sie hormony i @ niepojawia sie a jakby mialo sie zagniezdzic dopiero 4 tygodnia to @ zawsze by zdazyla przyjsc

hej dziewczyny
ja dzisiaj wylądowałam w szpitalu :-(miałam znowu sluz zabarwiny ostro krwią:-( i wie wystrachałam. Lekarka powiedziała, ze ciaza żyje, ze wsio dobrze, ale jakos nie zrobiła dobrego wrazenia na mnier, zebym jej uwierzyła.
Powiedzcie mi czy takie plamienia mogły byc spowodowane "zabawą " z M ? wiem,z e orgazm negatywnie moze wpłynąc na macice, ale aż tak?

kobietko nie ryzykuj już, a będzie dobrze :tak:

W piątek mój Małż "wybadał" u mnie guzka na jednej wardze. :-(
Moja Mama jakiś czas temu miała wycinany tzw. "gruczoł Bartoliniego" i boję się,że to to. :-( Wycięli Jej całą wargę. :-(
Na jutro moja Mamcia ma wyznaczoną wizytę do gina (do którego i ja chodzę ;-) ),ale powiedziała,że mi ją odstąpi,żebym szybko poszła się przebadać... Ale płakać mi się chce ze strachu. :-(

będzie dobrze :tak: trzymam kciuki za dobre wieści :tak:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
przesyłam mnóstwo fluidków do wyboru do koloru, bierzcie ile chcecie;-) ale póki co to są fluidki dwóch kreseczek, więc takie jeszcze nieśmiałe;-)

GRATULACJE :-D:-D:-D fluidek dla mnie :-D

Dziękuję wszytskim za dobre słowa. Trzymajcie za mnie kciuki. Tak strasznie chcę żeby tym razem się udało. :tak::tak::tak:
Mnóstwo ciążowych wirusków
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:-):-):-)

GRATULACJE :-D:-D:-D jeden mój :-D

kochane niestety nic, jedena krecha:-(

a moczu nie miałaś za bardzo rozcieńczonego?? :confused:

A u mnie?? CIĘŻKO :-( z tatą źle (lekarz każe się cieszyć każdym dniem) :-( i jak tu się starać, jak ciężko w serduchu :-:)-:)-(

II kreski!!!!!!!!!!!!:tak: Zrobiłam dwa testy i dwa pozytywne!!!!!!:-)

GRATULUJE!!!!!:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Cydowna wiadomosc:-D
Weszlam na forum i od razu sie doszukiwalam wiesci, i az mi lezka sie w oku zakrecila, chociaz tak slabo sie znamy:tak:

ja????????W życiu!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D ale jescze czeka mnie wizyta u G:zawstydzona/y: i tu problem bo nei wiem do kogo iśc....kurcze szkoda marulka że jesteśmy z innego miesiaca....:baffled:

martuska podeszłam do tego naprawdę spokojnie. nie mierzyłąm tempki tylko patrzyłąm na śluz. Zaczynał sięrobić płodny, więc sexik, po dwóch dniach znowu i potem znowu. Więc data zaciązenia to prawdopodobnie wigilia:tak::tak::tak::tak:. Najważniejsze co udało mi sie zrobić, to wyłącznik podczas owulki. Starałam sie nie mysłeć. Potem dopiero jak kłuło to już miaąłm wrażenie, że to to!:tak:

O to mam ciale nadzieje ze i mi sie powiedzie..
Lada dzien powinna przyjsc @ (akysz ty niedobra)
i staralismy sie 24,26 i 28 grudnia wiec patrzac na Ciebie to nadzieje takze mam:-D

Dziewczynki:-)

Chyba się udało:)))) Zrobiłam test, jest druga bladziuteńka kreska. Dzisiaj tano też bladziutka, ale okres powinnam dostać dopiero w czwartek więc chyba dlatego. Ale są dwie:tak::tak::tak:

Jak milo sie nam rok zaczyna:-D:-D:-):-)

Dzień dobry.

Przede wszystkim witam nowe staraczki, których jeszcze nie witałam.

Kerna, Ogromne Gratulacje!!!

Loczek, Tobie też Gratuluję, jeszcze tak po cichutku. No i chyba nie spotkamy się u Sławka w poczekalni.

Agutka, ojej, wierzę, że się wystraszyłaś, ale będzie dobrze. Na pewno! No i zrób testa jutro.... prooooszę..... "Bobo test" wg mnie jest najlepszy.

Ja w ciąży kawę mogłam pić, nie odrzuciło mnie od niej wcale, ograniczyłam tylko tzn. zaczęłam pić lurkę i tak zostało mi do dzisiaj.

A u mnie nie najlepiej, złapało mnie zapalenie korzonków, ból okropny. Biorę dość silne leki przeciwbólowe i przeciwzapalne, że staranka pewnie trzeba będzie odłożyć. Poza tym M nie ma, na weekend też nie przyjechał.

Ja dzisiaj z pracy wrocilam i o 21 mialam taka ochote na kawe ze trzeba bylo wypic, a pije zawsze max okolo 17 ostatnio..

I doczytalam:tak:
le az mnie korci zeby tescik zrobic;-)
Jutro mam wolne, we wtorek po pracy kupie juz tescik. To bedzie 30dc i chyba w srode rano bym go zrobila juz;-)

Po dzisiejszy, mam mieszane odczucia bo oprocz moich wczesniej opisywanych objawow to dzisiaj boli mnie brzuch jak na @ i plecy tez zaczely bolec... Ogolnie bole brzucha mam juz 6 dzien, tylko dzisiaj jakby w innym miejscu boli:baffled:
I majtole musza byc koniecznie z wkladka..:zawstydzona/y:
I ciagle mi zimno, ale to moze byc tez to ze schudlam tak duzo i jescze sie nie przyzwyczailam do takich zim w tym ciele;-)

No i chyba jestem sama:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam Was babinki:-)
Kerna gratulacje
Loczek dla ciebie tez ciche gratulacje

Tak jak pisałam wczesniej ,jakos moje przeczucie mnie nie myliło!!!Wiedziałąm ze zobaczysz II krechy,badz beta bedzie wysoka:tak:

Ja tez łapie kilka fluidków

A tymczasem uciekam do mezulka ....bo wiecie trzbea działac:tak:;-)

Do góry