reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A ja jakoś teraz humor straciłam. :-( Nie wiem,ale... Ale ja też chciałabym już być w ciąży. :-( :zawstydzona/y: :-(

Rybko,u Nas w aptece są tylko Pre - testy,więc nie kupiłam. Czyli jutro już go nie zrobię. Zdam się na delikatność lekarza... Chociaż... A dobra,nie ważne... :zawstydzona/y:

Kerna,ja porcję swoich fluidków odstępuję dziewczynom...

Zuzia właśnie robi z G. kanapki Mu do pracy,a przy okazji On robi Jej kolację, później Ją wykąpię i zaprowadzam do moich Rodziców,bo mnie Małż wyciąga na WOŚP. W dzień nie byliśmy,bo drugi dzień pod rząd śnieżyca na maxa u nas była. :szok:

reklama
hej nie jestem lekarzem ale dobrze żeby porobiła badania udała się do neurologa, zrobiła MRI i inne badania, które zaleci lekarz- poza tym dobrze żeby mial Jej kartę ze szpitala- wszystko co jej "robili" w trakcie porodu ...

cos takiego znalazłam
Powikłania neurologiczne po porodzie ze znieczuleniem zewnątrzoponowym w pozycji z rozstawionymi biodrami. - Wiadomości - ForumNeurologiczne.pl - portal wiedzy o neurologii.

a skąd wiadomo, że dostał się pęcherzyk powietrza? Kurcze jak można coś takiego zrobić?????

Czytałam to.
Tylko jest jeden mały zong, ona nie wstała z łóżka od cesarki od 4 dni nie rusza się, nie może. Podają jej tylko kroplówki.
Lekarz powiedział jej że pęcherzyk to najprawdopodobniejsza przyczyna ... nie wiem jak to nazwać żeby nie wywoływać wilka z lasu.. ,,paraliżu,, i cały cza leży na poporodówce.

niunia, to jakas straszna historia z tym pecherzykiem ale niestety swinstwa sie zdarzają... mam nadzieje, ze dobrze sie wszystko skonczy. daj znac co sie dzieje.

ja teraz zmykam do znajomych na kolacje i winkowanie :tak:

a jeszcze tylko Wam powiem, ze przecwiczylam dzis nowy przepis: ugotowana cykoria owinieta szynka parmenska. polane wszystko sosem beszamelowym, posypane serem (niby mial byc gruyere ale mialam tylko grana padano), platkami masla i do pieca na 20 minut. normalnie obled w paszczy :-D

buziaki

reklama
Do góry